Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 12
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara-i ANCA, mie mi-a venit lactatia tarziu,el era obisnuit cu biberonul si de cate ori era agitat refuza sa suga si eu cedam si iy dadeam biberon.Mare greseala am facut ca incet incet a refuzat sanul, .Mai suge noaptea cand mananca dormind, in rest ma mulg eu si iy dau, dar am din ce in ce mai putin lapte.mor de ciuda dar in mare parte e vina mea. mamica fericita de Robert Andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09) |

si
pentru ca ai realizat asta si nu te feresti sa o spui.Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Serialbastre spune:
Cred ca ne-ati dat disparute
Am aparut in stup, dupa un botez foarte emotionant, o petrecere relaxanta intre prieteni. Inca nu am apucat sa fac un album cu poze, dar saptamana viitoare ma ocup si de asta. Saptamana asta am fost la socri, la tara, a fost fain, pacat ca s-a stricat vremea si nu am putut sa stam mai mult pe afara. Oricum, is satula de priviri ciudate si comentarii legate de caciulite, imbracat gros ca e curent, etc.
Ma duc sa citesc din urma ca am vreo 2-3 capitole de recuperat. Pupici albinutelor! 
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
CarlaV spune:
Serialbastre, felicitari pentru micuta crestina!
Cristina, si eu cred ca este de la ragade, asa am patit si eu cu Saby o data.
Sa va zic ca-mi vine sa-mi iau campii? M-am trezit cu mama la usa, ca stia sigur ca azi stau acasa sa lucrez la bilant. Are herpes la gura si mi-a pupat-o pe Saby de a innebunit-o, continuu era cu gura pe fatza ei, am zis ca mor. Plus ca mi-o ia de la un metru in brate, o smuceste sa o aduca la ea in brate si apoi o tine cu forta sa o pupe continuu, degeaba zicem sa nu mai faca asa, nici nu ne baga in seama. Apoi ii zice sotului meu: uite ce frumoasa e Saby, nu-i asa? El zice: da, si Lary la fel. Ea zice: ei, nu ca Lary, Saby e mai frumoasa
. Apoi se duce la patut, Larisa gangurea si ea vine la mine si-mi face cu mainile "sic-sic, ca a zambit la mine". Ce mama naibii, suntem in competitie, imi face mie in ciuda ca a zambit la ea???
Eu eram la calculator cu o ruda care este contabila si ma ajuta la bilant, Larisa era mufata din cand in cand, sotul facea de mancare in bucatarie si maica-mea statea ca un musafir pe canapea si facea armata cu Saby, dupa ce mi-a umplut-o de microbi pe toata pielea. Iar miroase fii-mea a parfum de baba, o bag diseara in baie cu tot cu par. Sa vedeti faza: face Saby pipi la olita si o ia sa se duca la baie sa o arunce. Maica-mea sta in continuare, eu eram mufata, sotul cu mainile intr-o musaca de vinete. Ii zic mamei sa se ridice, sa ajute copilul sa arunce olita si sa o clateasca. Pune o expresie de dezgust total, de parca i-ar fi vomitat cineva in gura si zice sa o ajute taica-su'. Adica doamna e musafir si ea vine doar sa-mi imbaloseze copilul crescut de noi, la care nu contribuie nici cu clatitul olitei sau cu aruncatul unui pampers, ca sa nu mai zic de facut mancare sau curatenie.
Deci, fetele care au ajutor de la parinti/socri, dati-le un pupic in plus din partea mea, fac o treaba exceptionala. Cele care nu au ajutor, credeti-ma ca e mai bine sa faceti singure tot decat sa reparati dupa altii. Cred ca mama a asteptat sa creasca Saby pentru singurul scop de a o starni impotriva mea, m-a amenintat de multe ori cu asta si deja incearca sa o faca.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Kiralina, multumesc mult. Chiar voiam sa te intreb cine te-a cusut, ca la cat a costat nasterea nu era normal sa se intample asa.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
kiralina spune:
| citat din mesajul lui CarlaV Kiralina, multumesc mult. Chiar voiam sa te intreb cine te-a cusut, ca la cat a costat nasterea nu era normal sa se intample asa. Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Mda, ai dreptate. Acum degeaba mai comentez, raul e facut.
Am analizat si au fost mai multe chestii cu care m-am "pacalit". dar sunt multumita ca nu a fost cezariana si ca am alaptat imediat dupa nastere. La urmatoarea nastere o sa fiu mult mai atenta.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
CarlaV spune:

A murit Tatiana Stepa...
Serialbastre spune:
Maya, esti o frumoasa si ai doi parinti minunati! Pozele de la botez sunt foarte frumoase. 
Picky, si al meu tot incearca sa se lase de fumat ... dar nu reuseste. Tare mi-e teama ca daca nu se lasa el, acus ma reapuc eu. ![]()
Ramona P., am vazut pozele de la botez: foarte frumoase. Bianca a fost imbracata ca o printesa.
Si multi ani impreuna! Chiar ma intrebam ce e cu poza de pe tort. ![]()
Cris, am vazut cateva poze de la botez, Miruna e si ea o frumusica!
Sa va traiasca mica crestina!
Off, eu am de tras dupa botez si statul la socri (am fost la ei si cu ai mei, deci bunici la patrat) ... acum vrea in brate mereu, adoarme greu, se mataie din orice.
Asa ca mai citesc din urma cand reusesc. Pup, o seara frumoasa! 
Andreea
si
voicu_bebi spune:
Carla..m-ai lasat sincer fara cuvinte..eu cred k faceam un ditamai scandalul..eu si asa cand mai vine maica-mea pe la noi ma stie deja de frica k ba imi vine mirosind a nush ce mirosuri si eu nu suport sau cand mai vine imi da mie ordine imediat ii zic cateva de nu mai vine o luna pe la noi
. sa stiti ca noi ne descurcam singuri ,asa am fost de cand ne-am casatorit,si de ca nd am nascut-o pe Lari singurul care m-a mai ajutat a fost iubi si asta in prima saptamana cand nu stiam de capul meu
, k ai mei ma tot intreaba daca ma descurc ei tot asteapta s ale cer ajutorul mai ales maica-mea da de unde k ma descurc foarte bine singura..acu sincer tot ce tine de copil,casa le fac eu fara ajutorul sotului...singura chestie care o face el e sa ii taie unghiutele cand ii dau eu sa pape si sa o cantareasca atata tot. ai mare dreptate Carla mai bine singure decat sa repari ce fac altii si cele care le ajuta socrii,mamele super de ele dar fara a le scoate ochii pe urma ,si mai ales cele care aveti o relatie super cu parintii si socrii ma bucur k aveti asa relatii.
Anca mami de bebelina
Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Serialbastre spune:
citat din mesajul lui CarlaV![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A murit Tatiana Stepa... |

Dumnezeu sa o odihneasca!
Andreea
si