Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 10
kiralina spune:
nemora f interesante ovulele astea. cred ca o sa le incerc. 
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
AlexSiMatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa buna dragele mele; intru pe fuga caci am bagaje de facut-copil, sot si eu - caci plecam in nordul moldovei pana duminica astazi este Sf Teodora si va poftesc la o felie de tort, ![]() ![]() ![]() ![]() inghetata, cafeluta, berica si muuuuuuuuuuuuulta sampanie de ziua numelui minunei mele; vrem sa ajungem cu ocazia asta si la manastire la Sf Teodorapupici cu drag la toate fetle si distractie placuta pt week-end ![]() ![]() iau si laptopul la mine si sper sa pot intra sa raspund la fete maraie mandra pupici ![]() mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
La multi ani!!

Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink
Relusha spune:
| citat din mesajul lui laurraa buna dragele mele; intru pe fuga caci am bagaje de facut-copil, sot si eu - caci plecam in nordul moldovei pana duminica astazi este Sf Teodora si va poftesc la o felie de tort, ![]() ![]() ![]() ![]() inghetata, cafeluta, berica si muuuuuuuuuuuuulta sampanie de ziua numelui minunei mele; vrem sa ajungem cu ocazia asta si la manastire la Sf Teodorapupici cu drag la toate fetle si distractie placuta pt week-end ![]() ![]() iau si laptopul la mine si sper sa pot intra sa raspund la fete maraie mandra pupici ![]() mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
La multi ani!! cu ocazia sarbatorii Sf. Teodora, sa va creaasca mare, sanatoasa si sa va bucure zi de zi

Calatorie placuta si sa va relaxati

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
alic spune:
| citat din mesajul lui nicuratze ALIC,bine ai venit ( te trec acum in lista ). |
multumesc!

uite si datele: 3750g; 53 cm, apgar 9; ora 9.35)
ALICe

eu
Raluca_Ioana spune:
buna fetelor!as avea nevoie de ajutorul vostru. imi puteti recomanda ceva pastile sau ceai sau ...orice pt stimularea lactatiei fiindca nu mi se mai umplu sanii cu lapte decat fff greu
, desi fata suge.iar cand vede ca nu mai am lapte k-lumea se enerveaza, urla, face scandal si pana la urma trebuie sa-i dau completare
.pls help!!!
pe toate!
mara-i spune:
RALUCA, se gaseste ceai special pentru stimularea lactatiei.Intreaba in farmacie.La mine a mers la inceput, acum pot sa beau toata ziua ca nu mai are nici un efect.Sper sa ai noroc de laptic cat mai mult timp.
mamica fericita de Robert Andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)
voicu_bebi spune:
salutare fetele 

noi astazi am stat cumintele in pat plus k mai e si vremea asta de kk...si fi-mea ba adoarme ba se treste ba se chinuie sa se intoarca pe burta ![]()
super de voi k mergeti la mare cu bebeii..nu va zic k m-am certat cu al meu pe tema asta acum cateva zile si el nu si nu domne k e prea mica ,pana la urma m-am conformat aia e..la anul viitor.
nu mai stiu cine intreba de gauri in urechi..in ziua externarii i-a dat gauri piticutei si i-am pus si cercelusi,a urlat ceva dar s-a calmat pana la urma .
oo Carla..ce coincidenta amandoua ne cheama Anca si pe fetite amandoua Larisa
ce tare
mey nici eu nu ma feresc de frig...bine daca mi-e mie frig rau atunci ii dau si ei ceva peste k deee io sunt mai friguroasa
.
poate o mai rari-o si al meu cu calc asta da nu prea cred,d-aia mi-a si luat laptop sa frece timpul pe calc lui...da aseara imi venise niste pitici pe creier de ma apucase nervii cand am vazut cum statea el pe scaun si asta mica plangea 
Raluca..pt stimularea lactatiei incearca sa iei Galactogil,am luat si eu intr-un timp si e bun,sau ceai de chimen si ananson e bun
Laurra..la multi ani de Sf.Teodora

sa iti traiasca fetita si s afie sanatoasa!

Anca mami de bebelina
Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

voicu_bebi spune:
mara..acuma am vazut k esti si tu din ploiesti si bebelusii nostrii sunt nascuti in aceeasi zi
..ai nascut aici la maternitate? ai un baietel frumos si scumpic 
Anca mami de bebelina
Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

mara-i spune:
ANC, ce fetita superba ai!
O sa incerc si eu Galactogil
mamica fericita de Robert Andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)
mara-i spune:
da Anca am nascut aici la maternitate.tu?