Piticodromul de Sept - Oct 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani pentru Maria Ilinca, Maria, Clara Maria, Alexia Maria si Iustin!
toate fetitele nascute azi sunt Maria !

Dana , Alberto e ca de obicei cel mai cel, dar asa e el altfel, cum e si Vlad altfel, dar la polul opus.

Vlad va merge de luni la gradinita si am niste emotii ca nu se va acomoda, ca o sa il trimita in 3 zile acasa la masa care l-a alintat, daca incepe el cu tipetele pe acolo e jale, sper sa aiba nervii tari doamnele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Clara Maria, Maria-Ilinca, Maria, Iustin, Alexia Maria!

Alina, tinem pumnii pentru luni. Vreau sa-ti amintesc ca Miruna a facut figuri 2 luni cu gradinita, si nici in ziua de azi nu prefera sa mearga la gradi - comparat cu sa stea acasa (si stiu ca mai sunt copii din piticodrom fix la fel). Nu stiu daca te incurajeaza asta, dar macar sa nu crezi ca toti sunt ca Ana Mihaelei, care s-a integrat imediat si usor.
Ruxandra, ce frumos povestesti de copii.
Ramona, petrecere frumoasa azi! La noi sunt seri cand Miruna vine si se baga intre mine si Smaranda, si citim toate 3 inghesuite intr-un patut de 140 x 80. Cand spunea ca suntem doar 3 in familia noastra (intentionat n-o numara pe Sma), ii spuneam foarte ferm ca degeaba n-o numara, ca noi suntem 4, si daca stau bine si ma gandesc putem adauga si bunicii aia, si bunicii aia, etc. Pana l-a urma a inceput sa o numere si pe Sma.
Dana Lucia, nu aveti alta scapare decat sa strangeti bani de vila nr. 2. Si Miruna a comentat asemanator cand am ajuns la bunici la un moment dat, care au 2 camere (noi 4), si dupa ce a facut turul casei, a intrebat "unde sunt celelate camere?".

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Alinam , tinem pumnii lui Vlad pentru inceputul gradinitei si ce ai zice sa ai o mare surpriza si baiatul sa se acomodeze repede si sa te uimeasca pe zi ce trece, eu una asa prevad!Mult succes!

Ioana, super Miruna cu camerele, avea fata dreptate ca ii lipseau 2 la numar!

Noi acum suntem in pauza de prinz (aici e ora 12.39 acum) iar cind am fost sa il iau de la scoala pe nazdravan mi-a zis una din invatatoare ca le-a intrebat cind e posibil ca sa aiba si el o zi sa organizeze activitatile la scoala, cu alte cuvinte sa fie el pe post de invatatoare......

O zi buna in continuare!
Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara si cucu-bau,

Nu am stat la mare pana ieri, desi nu ar fi fost rau.
Ne-am intors de pe 25 august si de atunci tot vreau sa va scriu si nu apuc.
Noroc ca azi e mai calm la serviciu, ca acasa nu e calm niciodata.

La Multi Ani cu multa sanatate si fericire pentru toate printesele si toti cavalerii care au implinit 4 ani.
Un pupic suplimentar pentru Miruna, Vladut si pentru sarbatoritele de azi, Maria si Ilinca.

Alina, bafta luni la gradi si fii curajoasa. Subscriu la ce a scris Ioana, pe Victor il scoatem f greu din casa dimineata. Dupa vacanta in prima zi de scoala a zis "ma duc azi, dar maine e din nou vacanta nu-i asa?" (aici a inceput scoala pe 1 septembrie).

Ioana, zilele trecute ti-am admirat fetele, ce mari sunt si ce diferite, dar frumoase foc amandoua. E tare bine ca poti sa le duci pe amandoua in acelasi loc, ai mei sunt inca in locuri diferite, noroc ca-s relativ aproape. Si am mai observat in poze ce slaba esti , bravo tie.

Mifloriciko, felicitari pentru Ana, ce repede si frumos s-a adaptat la gradi. E tare misto treaba asta cu webcam-urile.

Diana, felicitari pentru bebe Nicholas. Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai de lucruri bune. Ati luat cheile de la casa cea noua?

Revin, pupaturi,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

Anto, m-ai speriat. Sa va fie de bine concediul la mare, si multumim pentru cuvintele frumoase. Te asteptam sa revii, sa ne povestesti de Victor - ziceai ca incepe si el scoala acum?

Retrag ce ziceam acum cateva luni de Miruna, ca nu vrea sa fie prima - acum vrea sa fie prima in orice, ba chiar inventeaza chestii la care e prima.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Fetelor, n-o mai laudati atata pe Ana cu integrarea usoara, vreti sa va spun cam cum decurgeau discutiile noastre de asta-vara? Eu: "Ce frumso e la gradi, ce de jucarii, copii, o sa mergi si tu din toamna!" Ana: "Nu vreau sa merg la gradi!!!" Eu din nou si din nou si ea asijderea. Asa ca am dus munca de lamurire cateva luni, am actionat pe plan psihologic, am dus-o din primavara la gradi sa se obisnuiasca cu locul, sa se dea in leaganele din curte, i-am inoculat sa-i aline ea pe bebelusii de 2 ani care vor plange dupa mamele lor, hehehe, cale lunga, mama prudenta. A mers, de ce sa zic. Asa ca, Alina, nu te mai gandi, va fi bine si Vlad se va acomoda, de-abia astept sa ne dai vesti bune! Bafta!
Anto, bine-ai revenit! Asteptam povesti si poze!
Dana_Lucia, daaa, ne vedem in decembrie, chiar vreau sa-l cunosc pe Alberto! Cine mai vine?
Hahaha, Ioana si Dana, treaba asta cu averea e si la noi pe lista. Ma freaca ca de ce n-avem casa si curte cum avem la Vulcana. Si sa fie casa mare, cu etaj, nu vreo chichineata. In plus spune tuturor in parc ca ea are 2 case si 2 masini. Si ca ale ei sunt mai mari si mai frumoase indiferent de ce spun ceilalti.
LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII Clara Maria, Maria Ilinca, Maria, Iustin, Alexia Maria, Monica Maria, Alexandra Diana si Anda Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Multumim pentru incurajari, sper si eu sa fie bine, ieri a fost cu taicasu la gradi sa ia lista de rechizte, a zis ca i-a placut, doamnele sunt foarte tinere pana in 25 de ani, o sa le cunosc si eu luni, l-au intrebat cum il cheama si surpriza, a raspuns copilul la intrebare si nu oricum, a zis ca il cheama: manea vlad ioan ......... ooooo tasu cica era sa cada pe spate. V-am povestit eu ca pana acum 2-3 luni nu raspundea la cum te cheama, cati ani ai , nici acum nu o face mereu, doar daca are el chef. M-a tampit aseara cu poezia aia cu : gradinita mea iubita, bine te-am gasit sa vedem daca de luni o sa aiba aceleasi versuri .

Mergi la inceput

Hello, hello piticodrom!

Felicitam si noi sarbatoritele zilei: Monica Maria, Alexandra-Diana, Anda Stefania, "La multi ani!"

Miflore, daca o sa fiti in Bucuresti intre Craciun si Anul Nou, va invitam cu drag sa bem o cafea/ceai/suc etc....poate or sa mai fie si alte mamici din piticodrom disponibile sa traga copilasii o joaca ceva, o sa ma gindesc eu pina atunci si la ceva frumos pentru copii!

Alinam, ce ma bucur ca Vlad a raspuns la gradi cum il cheama, eu sunt absolut sigura ca va decurge totul la gradi mult peste asteptarile tale, Vlad mult succes de la Alberto si salutari asa ca de la baiat la baiat!

Anto, bine ai revenit!

O zi buna in continuare si salutari de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

La multi ani Luca Andrei! de mami Simo74
La multi ani Matei Calin! de mami Margot
LA multi ani David!de mami RoxyP

Dana mie imi place sa scrii despre Alberto,ma fascineaza ca e un mic Einstein

Mergi la inceput

Buna ziua piticodrom!

Incep prin a ura "La multi ani!" aniversatilor zilei:
Luca Andrei, Matei-Calin, David!

Oana, mersi de aprecieri si sa stii ca si eu citesc cu mare placere despre piticoti, ce mai fac, ce mai invata caci fiecare copilas e unic si gasesc foarte interesant sa citesc despre fiecare in parte.

Alberto a fost dimineata la lectia de inot unde ne-a zis ca au facut ceva interesant, au invatat cum sa salveze pe cineva sau ceva din apa, era incintat de ce au facut iar acum e la o petrecere a unui coleg de inot care implineste azi 6 ani, am un copil cam prea independent, zic eu, pentru numai 4 ani si o luna azi!

Weekend placut tuturor,

Mergi la inceput