Minunatele Scorpiute *70*
Raspunsuri - Pagina 12
Ana68 spune:
Monica,saru-mana din suflet de urare!Sa-ti traiasca si tie ,flacaul,cu numele ,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor
pe toate sa aveti o Duminica placuta
dodolica draga mea nici nu stii cat ma bucur...ca a fost doar ceva de moment...oricum sa aveti grija mare de-acum incolo...de fapt stii tu mai bine ce ai de facut...sanatate multa pentru amandoi puiutii 
anutza
saru' mana de urari
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mina spune:
Salut fetele,
Intru si eu repede repejor sa va salut ca iar is pe drumuri, sapt trecuta fusei prin banat pe la Ana - saru mana conitza', da' nu va sunai ca avusei peripetii, m-a gasit calatoria cand cu anularea trenuri;lor de am pleacat val vartej cu masina cu un coleg, doua zile n-am dormit deloc ca am fost numa pe drumuri. In we am mers la bz sa pupam vizigotu si sa operam schimbarea de bunici, saptamana asta mi-s la iasi cu eveniment, tati la bucuresti se ocupa cu amenajari ca ne-a gasit zugraveala si parchetu...Noi ca nimenea....
Ano, sa-ti traiasca baietul si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Va pupesc!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Ana68 spune:
Salut si io scorpiile...
Mina,spor la treburi...vad ca strabati tara asta in diagonala...
Nu-i bai,sanatoase sa fim,si ne-om vedea noi...
Multumesc de urare!
Va tzuc si sa aveti o saptamana minunata!
monica-elizabet spune:
profit cat inca mai e luni si va doresc o saptamana minunata ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Lory_k spune:
A venit toamna si am reaparut si eu!!!
Sper ca nu m-ati uitat si ca-mi iertati lipsa!!!
Ce mai faceti scorpiutelor, sunteti bine sanatoase?
Eu am fost tare aglomerata, cu alergatura ca intotdeauna dar de astazi sper sa ma mai linistesc un pic pt. ca a inceput Alinul meu gradinita si sa trec mai des pe-aici!
Nu v-am citit din urma...recuperez eu...
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o toamna frumoasa!!!
Revin 
monica-elizabet spune:
scorpiutele
Lory, ce ma bucur ca ai revenit 
mai lipseste elena ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Lory_k spune:
'Neatza de la mine si va
pe toate!!!
Monica,asa este,ce bine ar fi daca s-ar intoarce si Elena!Poate ne face o bucurie ca tot se apropie sezonul nostru!
La mine este o zi foarte frumoasa, nici nu zici ca a venit toamna! Am fost sa-l iau pe Alin de la gradinitza si am murit de cald...Am o gramada de treaba dar in primul rand fug sa prepar o imitatie de mititei ca mi-a venit pofta...
In rest...toate bune si frumoase...
Va doresc o zi frumoasa!
Revin 
Ana68 spune:
Buna dimineata la scorpii si de la mine...Lory,ma bucur ca ai aparut,pupaceli lui Alinush...cred ca a crescut de numa'...
Sa aveti o zi la superlativ!
Lory_k spune:
Merci ANA de pupaceli!!!
Va pupam si noi!!!
Am pus cateva poze cu Alin, au intrat intr-un album mai vechi...nu stiu ce sa zic daca a mai crescut sau nu...mai avem un pic si dam petrecerea de 6 ani...la anul in aprilie incepem scoala si tot asa!
si revin!
Zi frumoasa tuturor!