Minunatele Scorpiute *70*
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
scorpiutele sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
nastasie spune:
gaby, sa stii ca dimineata si la pranz se merita plaja insa dupa 6 nu mai poti face baie daca mai bate si vantul.se lasa racoare.de exemplu noi am stat alte seri si pana la 21 ca nu mergem numai pt plaja special insa aseara la 19.30 inghetasem.cred ca este ultima sansa de plaja.insa aveti si altfel de distractii.concediu placut.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Dodo-pui spune:
O seara frumoasa
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Ana68 spune:
Salut si eu fetele...noi am avut un week end plin,asa ca sambata am tras o fuga pana la Arad...ce mai aventura cautand Cora care nu exista in Arad,ci doar Carrfourul...si duminica am mers la prietenii nostrii ce au aniversat ani de casnicie...
E tare bine cu Toyo acasa...
Gabi,drum bun la mare si distractie maxima!Ma bucur ca bebe e saltaret,are cu cine semana asa nelinistit!![]()
Pup
toata gasca de scorpii si sa aveti o saptamana bestial de buna!
monica-elizabet spune:
scorpiutele sa aveti o saptamana minunata ca voi 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
miraklucker spune:
Buna seara dragelor.
Va salut si eu.....asa rapid pana imi beau cafeluta. Acu juma de ora am ajuns si eu acasa. Vad ca deja intra in programul obisnuit ora 8
. E cum e mai rau. copii sunt in pat la ora aia dar deobicei nu dorm, cand ma aud ca vin sar toti pe mine incep sa povesteasca si abia ii mai bagi in pat.
noi suntem bine, e vreme frumoasa si calda ceea ce pe mine ma bucura nespus. In weekend am fost plecati la socrii, a fost botezul nepotelului nostru. Miercuri facem cheful lui David. Asta il incanta cred mai mult decat Legoland-ul![]()
Gaby ce fain ca mergeti la mare. distractie placuta
Gabi, am dat comada de medicamente dar nu sunt sigura ca pana la urma primesc
astea-s colegele mele. Daca nu o sa incerc la fosta colega
. Ce face printesa? Bodo inca nu s-a plictisit acasa? nu vrea la gradi?
Nu stiu daca voua v-am aratat cateva
poze de la Legoland.
http://picasaweb.google.com/miraklucker/Legoland15Aug2009#
O sa pun si cateva de la botez de duminica sa vedeti cum se tine un botez la evanghelici![]()

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica-elizabet spune:
scorpiutele
pe unde sunteti nina?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Saluti...
Monica,Nina cred ca se tot dragaleste cu surioara ei,Laura...timpul e pretios la ele,asa ca am eu impresia ca fructifica orice moment impreuna!![]()
Urez si eu o zi la superlativ tuturor!
aldaesme spune:
salutare dragelor,
Scurta, scurta, ultra scurta vacanta...Mama ei azi de vacanta, cum poa sa fie mereu asa de scurta???
Mira, sa mai spun cat de verde , galbena, indigo de gelozie sunt ca locuiesti acolo unde locuiesti. vreau sa mut Alpii din loc si sa ii aduc aici la mine!
Lorelei a fost absolut incantata pe munte, a mancat fix exact ce mancam noi, dimineata avea in plus cereale bebecesti cu lapte si seara o cana de lapte proaspat, da' proaspat...nu tu pasteurizat, nu tu fiert!
E carnivora feroce...radea snitelele, ne devaliza mereu sandwichurile de sunca si ne lasa sa hailm paine cu unt si cas...bleah. Si mai are si un dinte dulce suplimentar...strudele cu mere si branza dulce, sos de vanilie, sosuri de fructe de padure, mure, iaurt cu fructe, biscuiti la greu...
Vaca face: MUAaa, pisica: Miaaa, rata: Maa maa maa, cainii mici ca dimensiune: hau hau, cainii mari grrrhm grrrhm, camioanele si motocicletele: brrrr, masinile mici: mmmm, avioanele zzzzzz.
Mananca singura, da' asta cred ca o stiti deja, mananca singura ea cu lingurita care s-o gasii, ca nu luasem decat doua personale si am remarcat ca nu isi au rostul cu fata mea, ea cu furculita, care s-o gasii. Si nu mai da pe ea mancare decat cand e furioasa, si atunci e voluntar.
Cred ca singurul lucru pe care ar trebui sa il faca da' inca nu il face e sa mearga de una singura. Sta in picioare, merge tinuta de mana, urca scarile prin tarare sau cum sa ii spun absolut fara ajutor, da' mana aia la umblat musai sa fie putin sprijinita, ori de mama, ori de tata, ori de gard...
Am dus cu noi in alpi o farmacie intreaga...stiti voi cum e, alta tara, alte denumiri, plus alta limba...ca nici austriecii nu se inghesuie la invatat engleza, asa ca le-am dus. Asa cum le-am dus asa le-am adus. Este insa pentur prima data ca nu am dus fasa cu noi...ei bine, cine a facut entorsa la stangul si apoi si-a bontanit genunchiul drept de cararea pietruita de a curs din el sanje de credeau turistii ca o fo' sfasiat de oarece salbaticiune inexisstenta?...Eu! si tot eu nu am avut fasa cu mine...Deci invatatura de minte, de acu' duc si de stiu ca o infig cu pumnii in bagaj ca pe ultimul lucru! Ei dar sunt ok si obisnuita cu chestii din astea, asa ca a doua zi deja schiopatam inapoi pe cararile alpine. Drept e a acu' am genunchi de copil rau si glezna dubla...da' nu era sa stric vacanta tuturor...si apoi si eu m-am simtit bine, o tzar de voltaren pe umflaturi si trece
.
Mai poze inca nu m-am invrednicit sa pun, dar de cum o voi face...va voi linka si pe voi cu dansele si pe dansele cu voi!
va pup scumpelor!
Esme