Alex, are nevoie de ajutorul nostru - Avem Paypal!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Camy, multumi de vestile date! si vreau sa-ti mai multumesc pentru implicarea ta in strangerea de banuti pentru Alex! campania ta a dat rezultate!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cami, 5 ore??? ii fac si interventii in cateterismul asta? sau e doar un cateterism? sonia a facut pana acum 4-5 cateterisme, si in afara de Ro unde a durat 1000 de ani ca habar n-aveau ce faceau (la C.C.Iliescu) in rest max 2 ore jumate-3 a fost estimarea pt cat+stentare... of, sper sa se fi luminat la cap oamenii aia de acolo...

Ma rog pentru inimioara lui micuta si atat de bolnavioara .

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

cami, 5 ore??? ii fac si interventii in cateterismul asta? sau e doar un cateterism? sonia a facut pana acum 4-5 cateterisme, si in afara de Ro unde a durat 1000 de ani ca habar n-aveau ce faceau (la C.C.Iliescu) in rest max 2 ore jumate-3 a fost estimarea pt cat+stentare... of, sper sa se fi luminat la cap oamenii aia de acolo...

Ma rog pentru inimioara lui micuta si atat de bolnavioara .

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

scumpica...eu vorbesc din propria experienta...daca intre timp s-au mai luminat oamenii la cap....nu stiu...sa vedem...Doamne ajuta!
eu stiu ca la Darius la cateterism l-au bagat in sala la 1:00 si au iesit la 6..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

dar poate...zic si eu..nu-i un simplu acteterism..poate mai fac si altceva....mama lor de nebuni...

..ti-am zis ce mi-a zis Ani?????..ca a vb cu medicii de acolo si a intrebat ea..de ce pe darius l-au trimis pe sectie si pe Alex l-au tinut in terapie..ca doar erau amandoi la fel de grav..si raspunsul lor a fost ca darius facuse prea multe stopuri cardiace..si daca ar fi trait ar fi fost un om nenorocit toata viata...asa ca ei au ales sa mi-l dea mie..si au asteptat sa moara micutul meu..
...stiau ca asta urma sa se intample...si mie nu mi-au spus nimic..de fapt ei au ales ca darius e mai bine sa moara...au facut ei pe Dumnezeii

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

CAMI, no comment... stii parerea mea despre acei "oameni"... te imbratisez cu mare drag !

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Am urmarit si eu cazul lui Alex,imi doream de mult sa scriu,dar nu am reusit pana acum...imi pare rau,sunt tare aglomerata.As vrea sa va multumesc pentru solidaritate ,e minunat ca puteti ajuta un pui de om,Cami,tot respectul si admiratia pentru efortul depus!
Si eu m-am cam mirat de ce 5 ore?Ionut a avut 3 astfel de interventii,e drept ca in Germania,dar au durat putin.In tara nu a fost nevoie sa ii faca,desi aveau in plan.Nu stiu de ce totul merge greu la noi si ce e mai grav,e ca nu sunt semne ca s-ar schimba ceva in bine.
Doamne-Ajuta!Putere micutului si familiei,va suntem alaturi!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

5 ore mi se par totusi cam multe ,sper ca oameni stiu ce fac si nu chinuie sufletelul mic
Camy astia merita omorati in grup.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sa dea DD sa fie bine!

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sa dea Domnul sa fie bine

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi.cu stima si tot respectul sotul lui any.Marius.va multumesc

Mergi la inceput