Alex, are nevoie de ajutorul nostru - Avem Paypal!
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela77O spune:
ani,in contul pay-pal,ai 50 de euro,de la irinusha,dana.n si panda 77,dar inca nu fac transferul,astept poate se mai strange ceva!
multumim din suflet pt donatii!
p.s.eu maine plec,pana saptamana viitoare miercuri,sper sa mia intru din cand in cand sa verific email-ul,daca mai intra ceva banuti sa pot anunta!
doamne ajuta sa se stranga toti banutii!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
Este tarziu daca depun luni niste banuti?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
M&M spune:
sunt si eu alaturi de Alex. Ani, ...Offf !! Mai e asa putin timp si mai sunt atat de multi banuti de strans...
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Este tarziu daca depun luni niste banuti? |
Din ce am inteles de la Camy nu e tarziu luni
24+
aniversarea nuntii noastre
sa-l ajutam pe Alex
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
vias spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Este tarziu daca depun luni niste banuti? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
nu scumpa..e foarte bine...multumim..
..cand faci testul?????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ancadragoman spune:
Atunci luni ajung sigur la banca.
Luni fac test
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
vias spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Atunci luni ajung sigur la banca. Luni fac test anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
...pai mai ai rabdare?????..daca eram in locul tau azi faceam macar 2...sa vad sigur ca-s II ...adica sunt sigura ca sunt...dar asa am facut la flavius.....mama nebuna......as fi facut non-stop teste sa cred ce-mi vad ochisorii
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
ancadragoman spune:
RABDARE este al doilea nume al meu .
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
vias spune:
citat din mesajul lui ancadragoman RABDARE este al doilea nume al meu . anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
frumos nume....eu nu l-m avut niciodata...si nu am reusit sa ma imprietenesc vreodata cu el...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
ancadragoman spune:
Cami eu zic sa treci pe prima pagina cati bani s-au strans si cati mai sunt de strans ca poate asta stimuleaza lumea s adoneze cand vede cat de putini au mai ramas
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...