va rog ajutati-ma!sa fiu sigura...
Raspunsuri - Pagina 2
Cinezee spune:
Cu placere , raman la idee ca cel mai bine opbtii toate informatiile de la dr , deobicei pe forum fiecare da cu presupusu din punctul sau /ei de vedere .... prin ce a trecut sau experimentat pana atunci
pana la
mai putin de O LUNA 
iulix spune:
Acelasi sfat l-am mai dat o data: fa-ti un test din sange ca sa fii sigura.
si felicitari daca o sa ai un bb!! 
LauraNicole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulix Acelasi sfat l-am mai dat o data: fa-ti un test din sange ca sa fii sigura. si felicitari daca o sa ai un bb!! ![]() |
Multumesc,Iulix!Imi fac dar aici dureaza pana ajungi sa faci ceva de genul asta asa ca mai am de asteptat sa fiu sigura.Daca e cu ochi,ma imbat cu apa!
si tie!Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
tomecica spune:
| citat din mesajul lui Lemoni De ginecolog ai auzit? "To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet." Charles Haanel |
Ce bucurie simt cand vad ca unele e inteligente si sar in ajutor.
Daca sunt intr-o ureche (adica una ma doare si mai am doar una buna), unde ma duc?

tomecica spune:
| citat din mesajul lui LauraNicole Faza e ca prin ceva asemanator trec eu acum numai ca la noi nu e vorba de sarcina nedorita avand in vedere ca ne dorim amandoi un bb juma roman juma englez! Ultima menstruatie am avut-o pe 26 iunie( da,IUNIE si nu Iulie) ,in fiecare luna mi-a venit exact in aceleasi zile(daca nu vine pe data de 26,pe 27 navalesc rushii sigur),nu am absolut nici un simptom in afara de faptul ca ma cam ia somnul seara pe la 6-7,poftesc la ciocolata si eu chiar nu le am cu dulciurile desi sunt 3 intr-una ca cafeaua ,mi-am facut testul chiar in seara asta si a iesit negativ(il repet maine dimineata) si habar n-am ce sa cred.Sper ca nu ma pocneste menopauza ca fac spume la 35 de ani ai mei si totusi sper sa fie ceva "cu ochi" cu creierul lui si ochii mei,hihihi.Si mai e ceva!Pana acum cateva luni ,desi incepea menstruatia aproape in aceeasi zi ,regulata,foloseam o gramada de tampoane si ma tinea sigur 3-4 zile,in ultimile doua luni in care am avut menstruatie (adica mai si iunie) ,am sangerat extrem de putin (am folosit 2-3 tampoane zilnic spre diferenta de 6-7 inainte) si m-a tinut si doar o zi jumate,maximum doua zile (deci cam 30-40 ore)ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata pana acum,exceptie cand am fost gravida . Faza e ca daca si testul de maine iese tot negativ si mie tot nu-mi vine luna asta (ar fi a doua luna lipsa deja )habar nu am ce sa cred sau sa fac ! Aveti vre-o idee? Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
acaeva asemanator am patit eu cu sarcina a doua, cu Alex. Dar a treia luna m-a insemnat , adica mi-a curs foarte putin si gata.
Nu cred ca e vb de menopauza, esti foarte tanara. Transpiri, te doare capul , ai bufeuri? Cam astea sunt unele dintre simtomele menopauzei. ( asa mi-a zis mama
Sanatate multa si sper din suflet sa fie bebe daca va doriti.
Pupici

LauraNicole spune:
Tomecica,multam mult!N-am bufeuri(intotdeauna mi-a fost cald asa ca nu cred ca e ceva in plus acum ),ameteli doar cand ma ridic brusc de undeva sau cand urc scara de la camera fie-mii la a noastra ,de transpirat nu transpir abundent si azi dimineata mi-a fost posta de un sandwich cu cascaval,peste si castraveti in otet la care am basculat si o cana de lapte cu nesquik de banane ,hihihi!Faza e ca i-am facut pofta si fie-mii care m-a privit razand in hohote mai intai si mi-a zis ca nu-s normala .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!