Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Luto , ce-am facut, ce-am facut? Scriu din pat, stiu. |
Nimic rau doar ca-mi place cum scrii retetele ..auzi tu zici untura la ulei sau untura la untura dinaceea clasica, slanina topita ?
Ca daca e a doua varianta .....eu nu am mancat in viata mea ca nu-mi place.....asa doar din cand in cand odata la 3 ani putina slanina afumata cu ceapa rosie
Cea mai fericita 34 + cu
Andrecluj spune:
Untura untura. Se poate pune si ulei, dar daa pui ulei in loc de untura, carne de pui in loc de un vitzel sanatos si gras, o sa iasa in loc de un gulas gras o tocanitza usoara. Multi pun si slana, mie asta deja mi se pare exagerat, da' nu discutam gusturile. 22 + Chiara Ada
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui MariaI Multumesc Manga da' nu te du numa' pentru mine ca mie mi s-a pus pata pe asta dreptunghiular http://www.babycomfort.ro/produse/244-cos-bebe-marsupii/277-leagane---minipat---adaptor-bebelusi/631-mini---patut-nou---nascuti-moses-basket.html da' nu gasesc decat saltea de cocos la el, plus ca ajunge la jumatate din pretul patutului pe care il iau dupa aia .. na inca ma mai sucesc vreo luna, dupa aia o sa ma hotarasc alba sau neagra ca nu mai e asa mult timp. Desi daca am carucior, hainute si cosulet de masina pot sa vin cu copilul acasa linistita, in primele zile oricum o sa doarma langa mine in pat (hm, daca ma lasa Alex... ) Maria |
eu sunt innebunita dupa forma asta http://www.mothercare.com/Mothercare-Sleepy-Farm-Moses-basket/dp/B001K9TWBS/sr=1-11/qid=1249484144/ref=sr_1_11/275-5163698-5299800?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44361031&mcb=core
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:
Vaaai luto, m-ai spart de tot Deci am sa lesin aici cu slanina cu ceapa Moooooooooooor de pofta
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
anco spune:
voi cu slanina voastra!
si asa nu am mancare, asa ca ...am in lada congelata o bucatica de slaninuta si am rosii in frigider si branzica...da' n-am paine ca mi-a fost lene sa cobor sa iau. ma duc acum.
anco 33+???? si
poze
selen80 spune:
asa deci, fiecare a dormit pe coltul ei...noroc ca n-a mai vrut careva sa doarma cu noi , ca nu mai aveam colturi
Monikus, mie mi-a placut si aia cu ursuleti...la mine ordinea e asa: winnie, tweetie si apoi orice fel de ursuleti eu chiar ma gandisem, ca la aparatori am ursuleti, s-o comand pe aia...dar mai caut si eu prin oras, si apoi mai vad...
Aida...cum bagi tu mai multe citate intr-un raspuns?
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Vaaai luto, m-ai spart de tot Deci am sa lesin aici cu slanina cu ceapa Moooooooooooor de pofta |
..dar nici eu nu am ...
si vara nu merge...numai iarna
iarta-ma....
Cea mai fericita 34 + cu
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Untura untura. Se poate pune si ulei, dar daa pui ulei in loc de untura, carne de pui in loc de un vitzel sanatos si gras, o sa iasa in loc de un gulas gras o tocanitza usoara. Multi pun si slana, mie asta deja mi se pare exagerat, da' nu discutam gusturile. |
..sunt sigura ca Raluka16 deja saliveaza
Cea mai fericita 34 + cu
MangaGirl spune:
bine ca am acasa slanina de la mama...ca altfel veneam sa va fugaresc ca bagati pofte in oameni.
lucia am cred mai mult de o sp. o sa verific contul sa vedem ce zice.
monikus, raluk e greu sa simti cum se duc oamenii si nu ai ce sa faci. neputinta te omoara. ma bucur ca e inca in viata, desi e surda saracutza si nici sa comunici ca lumea nu poti. imi dau lacrimile cand ma gandesc cum se uita la mine cat am stat acasa si ii radeau ochii de fericire. eu sunt preferata intre nepoti, ca pe mine m-a crescut...asa ca imi pare bine ca am bucurat-o atat. daca nu ar fi stiut ca sunt gravida nu s-ar fi incumpetat sa vina pana la bacau, dar a facut-o si tare bine imi pare. eu sunt mai sentimentala de felul meu, urasc despartirile si ma atasez temenic de oameni...asa ca mi-e destul de greu departe de cei dragi...ca ma gandesc ca timpul zboara si nu-i vad atat de mult timp. hai ca deja vorbesc prostii...si nu are rost sa deprim pe toata lumea.
techila si raluk gingiile mele sunt varza. mai ales unde am lucrari, curge sange veselie. si vine in valuri, cum zice techila. stomatologul mi-a zis ca e in functie de invazia hormonala...ca si aia explodeaza pe etape in sarcina. de aia aveti zile mai bune si zile mai umflate :)
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
daciana.ilie nu aia de la prestige am comandat , cealalta
monikus pai sunt unii care pun ceva pe site si care trimit altceva nu te supara si mergi sa cauti material
luto draga untura asta in mancare ungureasca e cam lege daca vrei sa iasa ca la carte si delicioasa
pai selenico trebuie sa deschizi 2 ferestre , una in care citesti si alta in care scrii raspunsul. Daca in fereastra in care citesti ai gasit un mesaj care vrei sa il citezi , dai reply with quote selectezi doar partea care vrei sa o citezi , dar trebuie sa ai la inceput si la sfarsit quote , selectezi copy si dai paste in fereastra in care scrii si tot asa de fiecare data pana termni de scris mesajul.
Sa nu uiti ca in fereastra in care citesti trebuie sa mergi inapoi si sa citesti in continuare , vezi sa nu ii dai 'trimite raspuns'
ai inteles ceva? ca la ora asta se pare ca nu stiu sa explic
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine