Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Incerc sa ma linistesc un pic! M-a apucat asa o panica si mi se pare ca ma dor toate cele!

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

tulibu, asta ma intreb si eu...
adica eu inteleg ca suntem atat de diferiti si nu poti aplica standarul de 10-13 kg la toata lumea...
e adevarat mai e o luna...cunosc insa persoane care au luat 25 de kg in ultimul trimestru, multe din prietenele mele au ajuns la 20..
asta nu inseamna ca ma lafai..dar e si descurajant cand in ultima saptamana de pe o zi pe alta aveam un kg in plus care culmea se mentine...desi nu retin apa aproape deloc..adica am vazut azi fete cu niste picioare umflate saracutele...
am inceput sa mai calc stramb, inghetata si cate ceva dulce..m-am abtinut atat..
si legat de cola..ca azi dimneata era in top..de vreo o luna si un pic aveam portie jumate de litru pe saptamana...ultimele 2 sapt am baut un litru....asa in 4 zile..cand se termina cu alaptatul ..RUP...

36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

pai eu sunt aia care a ajuns la 20 de kg. si am bagat de vreo 2 zile rahat in mine, ca in cozonac. nu radeti ca e vorba de rahat de mancat.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

134 e deschis si va asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

techila m-am prapadit de ras, sa stii ca parca o aud pe mama, eu cred ca au facut o scoala, unde le-au invatat tot felul de treburi d-astea. Sper sa nu facem si noi aceeasi scoala.

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

raluk16 m-am 'enervat' eu azi prin alte parti ale forumului si asa ca am bagat albumul pe privat , dar daca dau link il vedeti aici

... intru sa fac capitol ce tari sunteti ca scrieti mult

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Bestial!!! Pai eu credeam ca la privat e privat, poate vedea doar userul. Si ma tot gandeam eu cum sa-mi fac pe webshots sa vedeti numai voi pozele, nu toata lumea. Nu-ti spun ce scenarii, sa fie aceeasi parola ca la userul comun, si sa le pun private

Dar sper ca nu te-a enervat cineva tare

29+

Mergi la inceput