Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

iulika e la chef ca asa stie ea sa petreaca ultimele zile pana naste cu gratare si imbuibeala

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

tot e bine ca poate, eu am mancat o juma de pizza de la bellini, cine sta in Tineretului stie despre ce vorbesc, si acu simt ca plesnesc.

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Aida, am inteles, imi inchipuiam ca e ceva de genu asta, dar ma gandeam ca poate exista si o metoda mai simpla

cine am intrebase de ovule, Daci parca? Macmiror complex se numesc...ciudat e ca pe prospect zice ca nu se recomanda in sarcina si alaptare eu pe cine sa mai cred??

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

iulika e la chef ca asa stie ea sa petreaca ultimele zile pana naste cu gratare si imbuibeala

super tare ...

dar sa nu uitam ca ne-a dat raportul de dimineata

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

ai dreptate luto, dar neuronu meu cred ca si-a luat concediu.

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Selen banuiesc ca ti-a prescris medicul aceste ovule (pentru curatirea tractului vaginal), in cazul nasterii normale cand trece bebelusul sa nu contacteze ciupercute ceva ce exista la mami acolo.
Nu stiu cat am fost de clara dar poti sa te uiti in prospectul produsului medicamentos sa vezi indicatiile terapeutice.
+ 34

Mergi la inceput

acu' ca imi merge mie netu' ati fugit voi?

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aida mi-a placut grozav cum ai explicat tu cum se citeaza. Neuronul meu e mai gravid ca al altora asa ca.... nu cred ca ma bag la asa ceva. Cat despre lenjerie, mi-a mai trecut supararea. O sa ma duc eu sa caut material k nu mai pot dupa modelul ala. Cred ca am inebunit pe toata lumea cu el. A venit si barbatumiu si l-am terorizat si pe el. A zis sa dau comanda de ce vreau eu de acolo numai sa nu ma mai agit atat.

Anamaria ai avut bafta azi cu mersul de dr ca nu a fost chiar foarte cald.

Eu as vrea sa am vesti de la kiki si de la emy. Nu am mai auzit nik de ele de mult timp. Luto ce zici de o prezenta maine? Sper sa nu lipsesc chiar eu de lene sa deschid calculatorul si sa stau in caldura bineinteles.

Cred ca pe azi atat mi-a fost permis sa stau la calc ca acum e randul sotului.

Va si va doresc o seara linistita. Ne auzim maine.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

a fost cuminte nu zic nu si a zis ca intra si diseara

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Untura untura. Se poate pune si ulei, dar daa pui ulei in loc de untura, carne de pui in loc de un vitzel sanatos si gras, o sa iasa in loc de un gulas gras o tocanitza usoara. Multi pun si slana, mie asta deja mi se pare exagerat, da' nu discutam gusturile.

..sunt sigura ca Raluka16 deja saliveaza

Cea mai fericita 34 + cu

esti o scumpa!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Acum m-am intors de la stomatolog, mi-a facut incizie in gingie fara anestezie pt ca asa am vrut eu. A fost ok, saptamana viitoare trebuie sa repet analizele sa vad daca mai am infectie.
Am intrebat de sangerarea gingiilor, mi-a recomandat apa de gura- am luat Sensodyne.
Ma duc sa citesc ce ati mai scris, revin.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 31+

Mergi la inceput