Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

imi dau lacrimile cand ma gandesc cum se uita la mine cat am stat acasa si ii radeau ochii de fericire.

...daca ai stii cat de bine te inteleg ... a mea nu mai e ...

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

...cand te gandesti lucia ca eu plangeam cand eram copil ca bunica cutaruia i-a facut o felie de paine cu untura si zahar si noua nu ne-a dat ...

n-o stiu pe "cealalta" aida dar va fac o poza cu a mea de la prestige sa o vedeti ... pana maine ... promit

eu am avut libarnitza azi asa ca ma duc sa-mi caut ceva de lucru , dar inainet de asta vroiam sa va zic ca parca ..parca ..mi se pare ...ca neuronul meu gravid s-a multiplicat ... mai are cativa frati de cateva zile ... asa ca scot o agitata
..doar .. pt ca e prematur

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci a zis dl sot ca imi aduce din germanica saptamana care vine o masina de cusut ... ma duc sa pozez materialele si ce am mai cumparat

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

aida, daca-mi permiti un sfat .. sa aibe zigzag si chiar buton de mers inapoi..
oricum ... va fi o buna investitie

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

pot sa zic ceva?
si daca nu ma lasati tot zic
jhgfsdjhfgsdhjgfhdsjghjsdghjsdgfhjsdgfhjdsgfhjdsghjds
pagini intregi de jhadgadjgfgjhfdghljsfdlgjahsdjlahsgdljahgf

acum au fost aia de la gaz sa faca verificarile si au pus sigiliu pe centrala ca nu am gasit sa le arat itp sau cam asa ceva.
emhjfgdsaljhglhjasglhjagdhjlgdhjlgasdhj

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

oh da , merci de sfat de fapt sa imi spuneti cat mai multe ... ca eu am crescut cu Ileana

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

anco injura draga cat vrei , dar de ce i-ai lasat in casa? ... eu pe astia de la gaz , electrica , cablu , daca imi vin la poarta fara sa ii chem ca nu stiu ce nu ii las , in primul rand ca nu stiu unde sunt actele ... si mai multe

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

anco injura draga cat vrei , dar de ce i-ai lasat in casa? ... eu pe astia de la gaz , electrica , cablu , daca imi vin la poarta fara sa ii chem ca nu stiu ce nu ii las , in primul rand ca nu stiu unde sunt actele ... si mai multe

Aida ... 33+
Poze cu noi

ca oricum nu scap de ei. o colega de-a mea chiar nua fost acasa anul trecut, i-au lasat in usa hartie sa se programeze la un nr de tel, aia a uitat si s-a trezit cu ceasul de gaz dat jos. asa ca...asta e, maine n-are decat sa mearga al meu sa le duca hartia daca este si daca nu sa o faca si sa le-o duca.

anco 33+???? si

poze

ce e mai nasol,e ca acum ma doare burta de nervi.si s-a intarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

buna fetelor!eu v-am urmarit aproape toate ziua dar din motive de net f prost nu am scris nimic, ca ma lasau nervii.
Acu se pare ca merge asa ca .....sa ma bag si eu in seama.
Bunica-mea e sibianca 100%, asa ca toata viata a zis la ulei, unt de lemn, si la untura altfel dar neuronu' nu functioneaza asa ca nu imi mai aduc aminte... ideea e ca daca stai cu ea in bucatarie iti trebuie dictionar de regionalisme ca sa te intelegi cu ea, dar e distractiv.
La multi ani Ionika!
Legat de cosulete, sunt toate superbe, dar eu nu cred ca reusesc sa vrajesc sa luam si d-asta ca avem bugetul limitat.
Apropos de nebunia ce se anuntya sa se declaseze dupa 19 august, sincera sa fiu de abea o astept, si sunt convinsa ca nici una dintre fete nu va avea nici un fel de probleme, asa ca ne vom pili cu samapanie d-asta virtuala, ca altceva putea bea abea la anu'.

Nu stiu daca mai vroiam sa zic ceva , daca imi aduc aminte ma mai bag si eu p-aci, daca nu imi pica netu' iar.
aaaaaaa, iulika unde e?, sau n-am vazut-o eu?
pana una alta va pe toate ca tare imi sunteti dragi.

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

iulika e la chef ca asa stie ea sa petreaca ultimele zile pana naste cu gratare si imbuibeala

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput