Aspirante optimiste >20 (416)
Raspunsuri - Pagina 9
beluistef spune:
Dar ceva simptome de CM ai ?
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
tanamera spune:
Pe sub burta la fel simt ca la ciclu,nu sunt foarte balonata,e doar mai intarita burta.Nici nu vreau sa ma apuc sa caut simptome.
raluxas spune:
Si eu mai am 3 zile si fac test.... fetele care sunteti in apropierea testarii, voi simtiti din cand in cand niste dureri pe la overe? eu simt asa , nu mereu, la ov drept....
beluistef spune:
Ai dreptate Tanamera este mai bine sa astepti
Ralu multa bafta, tinem pumnii
sa ne dai o veste buna. Ai ceva simptome ?
Eu sunt cu simptomele 

![]()

raluxas spune:
Pai eu tot am simptome in fiecare luna ![]()
Sanii ii simt de cateva zile putin mai grei, dar nu sunt durerosi ca lunile trecute, din cand in cand am cate o scurta durere in dreapta, banuiesc eu ca la ovarul drept, imi este cam somn in timpul zilei , desi sunt in concediu si nu fac mai nimic sa pot spune ca sunt obosita, cand ma ridic ametesc si am obs de vreo saptamana ca am o secretie mai abundenta, incolora ...
Oricat as vrea sa nu caut sau sa interpretez semne, nu reusesc
beluistef spune:
Cand ar trebui sa-ti vina CM ?
Poate ne dai o veste buna
ca de mult timp nu am mai avut II liniute pe aici.
happymum spune:
camy bravo, ce ma bucur... bebe e un luptator si nu o lasa el pe mami lui cu una cu doua. ma bucur ca azi zambesti. 
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
Cris_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluxas Si eu mai am 3 zile si fac test.... fetele care sunteti in apropierea testarii, voi simtiti din cand in cand niste dureri pe la overe? eu simt asa , nu mereu, la ov drept.... sperante mari...... |
Si eu am cateodata dureri la zona ovarelor... prin zilele 20-23 am observat. I-am zis dr ... si a zis ca sunt dureri normale pe care le are lumea ... dar noi suntem prea atente la toate simptomele si de aceea le simtim