Aspirante optimiste >20 (416)
Raspunsuri - Pagina 15
tanamera spune:
Neata!
Beluisref
.
Vanny,Ramayanaa concediu placut in continuare.
Azi voi fi mai ptin prezenta,insa citesc tot
.
beluistef spune:
Raluxas ti-au venit uratii ? Ce ti-a zis la medic ?
Ralushka tu cum esti ? Vreo veste buna ?

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
raluxas spune:
Am fost aseara la medic si de unde stateam PERFECT daca ma iau dupa eco de acum 3 luni, se pare ca nu e deloc asa : am ovare micropolichistice, o inflamatie a trompei ceea ce a determinat acumulare de lichid in abdomen, gravida nu sunt....spermograma sotului care avea :stare corespunzatoare (fugiti de sanador) este incompleta si nu are niste valori concrete (cifre care sa poata fi interpretate de un medic),asa ca o va reface sapt viitoare.
Eu acum abia astept sa-mi vina ca sa pot sa incep tratamentul cu antibiotic si antiinflamator...
Totusi am o intrebare: daca am ov micropolichistice poat sa raman graviduta sau trebuie sa iau antibebe ca sa le rezolv intai pe ele ?
beluistef spune:
Raluxas imi pare rau de rezultat insa nu dispera, ci fa tratamentul si o sa vezi ca intr-un final o sa fie bine .Am auzit si de fete care au ramas insarcinate si aveau chisturi la ovare si au ajuns la termen si bebe a fost bine.

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluxas Am fost aseara la medic si de unde stateam PERFECT daca ma iau dupa eco de acum 3 luni, se pare ca nu e deloc asa : am ovare micropolichistice, o inflamatie a trompei ceea ce a determinat acumulare de lichid in abdomen, gravida nu sunt....spermograma sotului care avea :stare corespunzatoare (fugiti de sanador) este incompleta si nu are niste valori concrete (cifre care sa poata fi interpretate de un medic),asa ca o va reface sapt viitoare. Eu acum abia astept sa-mi vina ca sa pot sa incep tratamentul cu antibiotic si antiinflamator... Totusi am o intrebare: daca am ov micropolichistice poat sa raman graviduta sau trebuie sa iau antibebe ca sa le rezolv intai pe ele ? sperante mari...... |
Oooof Raluxas, imi pare tare rau de diagnostic, seram sa fie bebe... uite ca sorinake stia ce stia... Eu daca as fi in locul tau as face intai tratamentul. Dar tu simti/stii cel mai bine ce e de facut. Te pup si ma rog si sper sa fie bine.
Doamne ajuta.
Uite o floricica de la mine

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
raludeea spune:
si eu am dus sarcina la bun sfarsit si cu chist,si cu rana pe uter capatata la pierderea de sarcina,dar bine inteles,sub supraveghere medicala si tratament pe perioada sarcinii.
tanamera spune:
Intru scurt sa va spun ca am facut azi dimineata un test,bineinteles negativ.Ca urmare in z21 o sa imi fac analiza progesteronului si prolactinei.
Va
!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui raluxas Am fost aseara la medic si de unde stateam PERFECT daca ma iau dupa eco de acum 3 luni, se pare ca nu e deloc asa : am ovare micropolichistice, o inflamatie a trompei ceea ce a determinat acumulare de lichid in abdomen, gravida nu sunt....spermograma sotului care avea :stare corespunzatoare (fugiti de sanador) este incompleta si nu are niste valori concrete (cifre care sa poata fi interpretate de un medic),asa ca o va reface sapt viitoare. Eu acum abia astept sa-mi vina ca sa pot sa incep tratamentul cu antibiotic si antiinflamator... Totusi am o intrebare: daca am ov micropolichistice poat sa raman graviduta sau trebuie sa iau antibebe ca sa le rezolv intai pe ele ? sperante mari...... |
nu sunt sigura ca se trateaza cu antibiotice,eu cred ca este nevoie de o lamparo .Trompele din cate stiu eu nu se vad la o ecografie simpla,pentru asta trebuie sa faci HSG.Eu zic sa mai ceri o parere

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
YLARI spune:
| citat din mesajul lui tanamera Intru scurt sa va spun ca am facut azi dimineata un test,bineinteles negativ.Ca urmare in z21 o sa imi fac analiza progesteronului si prolactinei. Va ! |
Tanamera imi pare rau ptr testul negativ... Dar in ce zi esti tu acum?
Pupici...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cos_minutza spune:

Buna fetelor!!!Revine dupa o perioada de absenta!!!Dupa cum a mai scris am fost sub tratament cu Dyane 35 timp de 3 luni pt ovare polichistice.De luna asta nu am mai luat Dyane insa de ieri( ziua 14 ) am o scurgere maronie cu chegulete micute( nu necesita absorbant).Ciclul era de 28 de zile si mi-am zis sa fac un test de ovulatie( am citit ca uneoori pot aparea scurgeri si la ovulatie) si mi-a aparut 2 liniute insa cea de test era mai slab vizibila decat cea de control.Acum nu stiu
O fi oare de la ovulatie sau e o dereglare de la intreruperea anticonceptionalelor

Va multumesc frumos

O zi frumoasa!!!
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08