Aspirante optimiste >20 (416)
Raspunsuri - Pagina 11
ellenii spune:
Sorina, spor la ovulat!
Raluska, si eu sunt posesoarea unui test negativ facut pe 6.08. UM a fost pe 4.07. La mine cm e mai lung, dar tot mi-a intarziat 6 zile. As mai face un test, dar mi-a cam pierit curajul. O sa fac poate marti, asta daca nu imi vine pana atunci... Ma dor sanii intr-una...
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
ralushka spune:
Eu nu mai stiu ce sa cred... sunt in a 9-a zi de intarziere si de ieri am dureri ca la cm si o mica sangerare care pana acum nu a necesitat tampon; oricum daca imi vine cm dupa 9 zile tot e ceva in neregula, nu? acum citesc orice despre intarzieri de manstruatie, sangerari...
am luat-o razna
raluxas spune:
Ce inseamna test de ovulatie pozitiv in ziua 30 din 31 ale cm-ului??? este cam dubios sau e si semn de bebe??? la testul acele pe baza de saliva, spune in prospect ca, daca apar ferigi si la cateva zile dupa ovulatie este din cauza sarcinii..... oare sa fie bebe???
maine merg al medic, ar putea sa vada daca e vb de vreo sarcina?
sorinake spune:
sa stii ca daca se pozitiveaza testul de ovulatie dupa ovulatie, e bb!!!!!
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
raluxas spune:
Astazi sunt in ziua 31 din 31 ale cm-ului si testul de sarcina este negativ.
Ieri ala de ov era pozitiv. Mai vad ce si cum de maine cand, daca nu vine, as fi in prima zi de intarziere.
beluistef spune:
Buna dimineata fetelor
,
Ceaiul si cafelutza
virtuale sunt gata, va astept cu drag.
Sa aveti parte de o saptamana usoara si cat mai putin stres. 
Raluxas si Ralushka asteptam vesti bune de la voi.
Tanamera tu cum stai ??
-ici la toate
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
Iris1211 spune:
Buna, fetelor! Si eu sunt o aspiranta, desi nu pot spune ca sunt chiar optimista din fire.
Am renuntat la anticonceptionale in septembrie 2008 si pana acum nimic, desi nu ne-am protejat in niciun fel.
Nu stiu daca as avea rabdare cu testele de ovulatie si cu tot felul de calcule.
Ultimul CM l-am avut pe 9 iulie si acum astept iar, dupa care ma programez la un control.
Sper sa nu mai am de asteptat prea mult pana voi avea si eu burticutza.
beluistef spune:
Iris bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta. Sa-ti ajute Domnul sa ti se indeplineasca visul de a deveni mamica cat mai curand.
Tanamera unde esti draga mea ? Cum mai esti ?

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005)