Prietenie la plesneala-*64*-"Cutremuratele"
Raspunsuri - Pagina 7
kay spune:
deci merita consemnat :
stam pe balcon cu pisiu in brate, breezerul in mana stanga si tel in dreapta, ma conversam cu o prietena si deodata simt ca imi intra ceva pe sub chilotii barbatului pe care ii port cu mandrie... ora o ganganie [

am urlat de-a tresarit juma de cartier..
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
cu dedicatie speciala
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
ancadragoman spune:
Pai Oano tu asa ii spui?GANGANIE???![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay deci merita consemnat : stam pe balcon cu pisiu in brate, breezerul in mana stanga si tel in dreapta, ma conversam cu o prietena si deodata simt ca imi intra ceva pe sub chilotii barbatului pe care ii port cu mandrie... ora o ganganie [ ![]() ![]() am urlat de-a tresarit juma de cartier..************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ai chemat fortele speciale?? nu vreau sa ma gandesc cum te-ai simtit...si eu am oroare de lighioane de-astea...

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kay spune:
"loving you is easy `couse you`re beautiful... making love with you is all I wanna do... loving you is more than just a dream come true..." ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
ancadragoman spune:
Deci ti-a placut pana la urma![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Deci da am aduso cu pile ,e plesnita rau si isi merita locul aici anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O Ank83, ,ce mamica curajoasa esti!tot respectul meu!![]() cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
...mda curajoasa.... ca al doilea a iesit asa...la plesneala ...Cum m-am pus mai bine pe treaba
...cum m-am "balonat" ...iarDar lasa ca asa am viata m-ai picanta
Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui kariguld [brai scapat? de ea, dai de mine. repede, cod CA-EL, adresa postala si numarul de telefon, (ala secret) sa stim unde trimitem nota de plata. Doamne, ce distractie! mai face cineva teste pentru noi! ![]() ![]() bine ai venit la stilate-plesnite-(trasnite). daca vrei sa ne parasesti, te supunem la alte teste. |
...Ank
Raul
17.10.2007 si
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
...Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
pentru azi s-a terminat antrenamentul....maine program de cazarma....
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

,ce mamica curajoasa esti!tot respectul meu!