Prietenie la plesneala-*64*-"Cutremuratele"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor.....hai ca m-am recuperat nitel....mßam conversat cu hasbandul, care baiat pragmatic intelept cum l-a facut mumasa mi-a dat dreptate....viata e mult prea scurta, frumoasa si complicata ca sa ne mai impiedicam de toti "desteptii"!

vorbit la telefon cu boracii, au program de piscina azi (la babaci in curte), e o nebunie totala acolo.

azi ne-a vizitat cineva de la capitala, niste amici, am primit o galeata de branza, vinete coapte si vre-o 10kg de rosii, dau baeram. ce fac io maica cu atatea pe cap??? a, si vre-o 5 pepeni..... deci?

Ralu, ce crosetezi tu acolo? tocana tiganeasca? zi si la mine reteta!

multumesc de incurajari, nu stiu ce m-as face fara voi! mi-ati intrat la suflet rau de tot....deja zice barbatul ca daca vreau sa divortez vre-odata, are cine sa ma primeasca. (nici in visele lui nu divortez eu de el, dar in realitate?!)

va iubesc! pe toate, de la A la Z!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Buna ziua, doamnelor!
Vin si eu si mai scriu cand mai pot, ca de citit arunc ochii aici cel putin o data pe zi.
Miha eu te inteleg foarte bine, deorece, in postura mea de mama singura in prii trei ani ai zuzei mele, multe mi-au auzit urechile. Si am preferat sa rup legaturi cu persoanele "binevoitoare" decat sa mai aud cuvinte de "bine" la adresa copilului.
Si pe mine ma intriga multe discutii de pe acest forum, dar cum bine m-a invatat viata, cel mai destept cedeaza primul.
Vreau sa va spun ca am petrecut un week-end nemaipomenit: am fost la cumnatelul meu la Rovinari. Si ceea ce credeam ca vor fi doua zile de stat in oras, la terasa, au devenit doua zile in natura. Am fost in Cheile Sohodolului, la Rinca si in Defileul Jiului. Daca ultima locatie o cunosteam din peripetiile pregatirilor pentru lucrarea de licenta, primele doua au fost nemaipomenite si sincer, nu ma asteptam. Cand o sa scoata sotul pozele de pe aparat, va arat si voua.
Acum ma lupt sa il conving pe consort ca nu vreau sa merg week-end-ul viitor la mare, de ziua mea, si ca prefer sa merg undeva la iarba verde.
Cupila e la sorela mea la Ploiesti, se lupta cu dintii care nu vor sa cada, a invatat sa citeasca ceasul, si are program de scoala:adunari, scaderi si citit. Cu scrisul nu o bat la cap, deoarece o las pe invatatoare sa o convinga. Nici cu celelalte nu am stresat-o, a fost dorinta ei de cunoastere.
Va pup pe toate, fara nominalizari!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hai ca v-am facut capitol nou!
sa fac si eu ceva bun pe ziua de azi....

inca n-am trecut capitolul asta, acus crosetez.

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

hai sa te ajut eu un pic
CAPITOL NOU

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput