CUTREMUUUUUUUR
Raspunsuri - Pagina 6
elyanne spune:
Am crezut ca am baut prea multa cafea si de-aia mi se misca imaginea... eram la calc Intr-un final m-am gandit sa ma uit la singurul cablu care atarna si s-ar fi putut misca ... si se misca si ala... Pana am realizat deja se terminase
Iar motanul, nici nu si-a interupt somnul
felicia74 spune:
eu nu-mi aduc aminte sa mai fi fost, in ultimii ani (cei pe care mi-i amintesc eu), 2 cutremure de peste 5 grade, la distanta de cateva luni. Ma insel, oare?
asteryaro spune:
NU l-am simtit si ma bucur. Habar n-am cam pe unde eram la ora respectiva.
Cel mai tare ma sperie alea de noapte... alea sunt groaznice, cu zgomote, cu huruiala, brrrrrr, pe intuneric... nu stii incotro s-o apuci.
O veni ala mare?
Doamne ajuta, poate nu.
Deseara pun lanterna sub perna.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Claudi@ spune:
Eu sunt in Ro la Navodari si aici stau la etajul 4 langa o cale ferata.
Doamne ce spaima am tras, a zis cutremurrr si fratemiu cica e doar trenul marfar plin, iar eu simteam ca nu are cum. Parca au trecut ore pana s-a terminat.
Ma gandeam daca sa iau copii si sa fug pe scari, dar m-am linistit si am zis ca oricum ele cad primele, asa ca am ramas la masa asteptand sa treaca.
nikole spune:
Va imvit vreo doua luni pe la noi prin Asia, sa vedeti aici cutremure...va intoarceti calite
Nu-s de ce nu mi-e frica de cutremure, am insa oroare de taifun, brrrr
Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Delphinas spune:
am simtit cutremurul la mare, la mangalia. eram pe plaja. initial am crezut ca e cineva cu mai multe kile care alearga pe langa mine, dar cand am vazut ca tine...m-am albit la fata de teama. cei din apa nu l-au simtit.
imediat dupa, ma uitam daca nu se retrage apa si sa vina tzunami, dar nu. am avut noroc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ege spune:
eram la plaja,in navodari,nu am simtit absolut nimic.m-a sunat o prietena sa ma intrebe daca am simtit cutremurul.sa ne fereasca DD de unul mai mare
gaba-rema spune:
sper sa nu se supere nimeni ca intreb :)
a fost cutremur adineauri? ca u simt zgaltaiala...
daca spun prostii, scuzee, doar intreb
Androix spune:
Adineauri, cand ai sapat tu dupa subiectul asta prin august asa...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
rall spune:
Gabi, in Bucuresti nu a fost.
Insa a fost unul crustal in zona Timisoarei. El a fost foarte mic, dar data fiind adancimea mica posibil sa se fi simtit (f putin) local.
Deci, depinde unde esti