CUTREMUUUUUUUR
Raspunsuri - Pagina 2
alina023 spune:
Desi sunt in Bucuresti, stateam pe scaun la birou, sunt in cladire cu risc seismic 1....nu am simtit nimic. Colega mea a dat alarma si mie nu prea-mi venea sa cred!
Ce-o insemna asta oare?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
crisiacob spune:
Da de unde Doamne iarta-ma epicentru in Marea Neagra??? asta n-am mai auzit. Deja suntem inconjurati de epicentre...
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
... asta era 100% live . Cand scriam, ma leganam! |
Tzuni, esti cea mai tare!!! Am sa propun adminilor sa-ti trimita cadou un tricou de ala cu 'Dependent DC'.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ramonika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bogdanai
Tu cand e cutremur asta faci in primul rand, scrii pe forum ? Eu nu stiam cum sa ies mai repede din birou ... |
pai nu stii ca se castiga premii la faze din astea?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
anda141 spune:
Da, am simtit , eram la birou, da am ramas blocata pe scaun, nici gand de vreo reactie sa ies afara. Oricum la cladirea asta cu 15 etaje nici gand sa mai scape careva daca ar fi ceva mai serios.
ancadragoman spune:
am simtit...se misca biroul cu mine
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Tzuni spune:
Pai io nu inchid niciodata ochii. Stau cu lap-top-ul in brate in asteptarea cutremurelor. Sper sa fiu prima, ca sa castig!
a fost pura coincidenta.... Muncesc ceva la calculator si intrasem pe DC sa vad ce mai e nou. Si... s-a intamplat. Va jur ca nu l-am provocat eu! (cutremurul)
ingridnen spune:
l-am simtit si eu, sant la birou, etajul 4, cladire din aceea noua din fiare si sticla.
Nici gand sa ies din birou, unde sa ma duc ? Unde pui ca vorbeam la telefon cu sefa
Ingrid si Cristi 6 ani
stefiuta spune:
Sunt la birou, in cea mai inalta cladire si cea mai sigura, dupa cum spun unii. e drept ca sunt la cucurigu si m-am leganat de numa'.
am tv-u' pe Realitatea, astia comenteaza ceva.
acasa nu s-a simtit, cu toate ca e cu riscul seisimic cel mai ridicat.
off... cred ca nu prea sunt coerenta, scuze.
inca imi tremura picioarele...
leuta
crinuta spune:
N-am simtit nimic. Probabil ca in acel timp saream coarda, altfel nu-mi explic. ( stau in Bucuresti, etajul 2)
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta