ce saltea alegem

ce saltea alegem | Autor: blue_karina

Link direct la acest mesaj

Buna feteleor ,

am intrat deja in febra cumparaturilor . Am reusit sa elucidez cateva dileme in ceea ce priveste achzitiile de mobilier , hainutze, caditze .... etc. In schimb am ramas blocata la alegerea unei saltele . Dilema mea :cocos sau iarba. Am hotarat sa aleg cocos , dar surpriza , si aici sunt mai multe variante :cocos multistrat / cu cocos + burete + cocos , cocos multistrat / cocos + spuma poliuretanica + cocos. Va rog sa ma ajutati care stiti si vreti in elucidarea acestei dileme . Va multumesc si astept sfaturile voastre.

Karina 32+ cu Eva Maria Sofia Andreea

bucati de fericire

si maine e o zi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Seeioana spune:

buna,

eu am cocos+strat poli+cocos, o folosesc de 10 luni, nu si-a schimbat forma; o poti schimba pe ambele parti si beneficiezi de stratul de cocos; eu m-am gandit ca stratul din mijloc ajuta celelalte doua sa se mentina mai bine, o fi aiurea sau nu, pana acum e ok

auzisem de cele cu iarba ca incep sa miroasa de la transpiratia [sau alte lichide] ale lui bebe

alegerea ta, spor la cumparaturi si veselie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Ai grija la saltelele cu cocos din Cora - sunt super proaste. La 3 luni eu am schimbat-o eoarece facea gaura cand puneam fetita in patut. Apoi i-am luat sltea relaxa, cu arcuri si merge super ok. de fapt, a mers ca acum dormim in patul de fetite mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Noi am folosit din iarba de mare (asa se gasea in 2005 cand am cumparat-o), si arata f bine dupa ce au stat pe ea cei 2 copii ai nostri; nu s-a deformat, insa aveam grija sa o mai intoarcem din cand in cand.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noi am luat cocos sandvish. Nenea de la magazin mi-a povestit de ce e mai indicat sandwishul decat cocosul plin, dar n-as stii sa reproduc N-am vazut in viata mea o persoana mai bine documentata in chestii bebelusesti, si barbat pe deasupra!.
Uite ce zice despre sandwishul asta:

# nu se incarca electrostatic, precum fibrele sintetice din compozitia altor saltele, element esential pentru sanatatea bebelusilor (incarcatura electrostatica atrage praful, purtatorul germenilor, virusilor, substantelor toxice si poluante din atmosfera);
# fiind o structura din lemn, este stabila termic (Nu se incinge! Vara este racoroasa, iarna mentine o temperatura placuta constanta).
Asigura confortul termic, vital pentru bebelusi!
# structura din lemn absoarbe excesul de umiditate, asigurand un mediu uscat si sanatos (mediul umed si temperatura favorizeaza dezvoltarea germenilor, larvelor si micro-organismelor care se afla in fibrele naturale).
4.Protectie antialergica
# structura economica, tip sandwich, este formata din 2 straturi de fibra de cocos compactate, fiecare de cca 15 mm grosime, miezul fiind din PU si este invelita in netesut PE antialergic;
# aceasta structura este cea mai flexibila dintre modelele de saltele cu fibra de cocos, fiind recomandata nou nascutilor si copiilor cu greutate redusa;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

saltelele de cocos, iarba de mare nu sunt recomandate in BE din cauza acarienilor.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput