Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

sunt in trecere prin BV... mergem spre curtea de arges... vineri vrem sa facem Transfagaraseanul. Nu stiu inca exact unde ne cazam... dar daca vineri seara sunt aproape de bv... te sun iar... si ne vedem

22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelamaria, esti o dulcik!!!

Mihamora, mi-a fost dor de tine, ma bucur ca mai "treci" si pe aici! Astazi ti-am vazut si pozik, sunteti niste frumosi!

Si tot astazi am vazut doua burtici sexy, Lorelix si Raluci b!!!

Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salut.
rgagapie si eu mai am vise ciudate. Azi noapte am visat ca nascusem 2 baietei Erau f frumosi dar asa mici...
Inainte de nunta eram asa stresata ca am visat ca-mi cumparasem o rochie movvv si urata
Fetelor care merg la mare sau munte va doresc distractie placuta.
Plecam si noi la munte de vineri pana marti. Abia astept
Lumi La multi ani sotului.
Raluci f dragut nepotelul tau . Ce concluzie a tras

Plec la portia mea de paste

22

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Floricik, multumesc foarte mult pt urare!

El a trebuit sa mearga la birou, ca netrebnica aia a luat-o razna... Trebuie sa ies in 20 min sa ma intalnesc cu el, sa continuam petrecerea!

Fetelor, aseara am bagat 2 pahare de sampanie, cred ca am imbatat-o pe Annabelle!

Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ptr. ca tot s-a deschis subiectul "tensiuni" la aceasta odisee, o sa va spun si eu de ce am decis sa nu mai postez asa des, sa nu pun "intrebari daca nu am ceva de oferit in schimb". Eu am fost una din burtici care am fost taxata de o alta burtica ptr. ca am fost neatenta si am bagat un deget aiurea in tastatura, in prima faza am fost mahnita iar apoi am zis ca daca atata lucru binedispune pe altcineva, de ce nu. Nu am migrat nici la o alta odisee, mai postez la gravidute prin FIV, ptr. ca le cunosc pe fete de la aspirante si am trecut impreuna prin stresul tratamentului apoi prin emotiile asteptarii rezultatului, deci nu pot sa spun ca este mai bine sau mai rau. In mare parte Monis a cam spus tot ce as fi spus si eu.

Despre nastere, am discutat cu dr. mea, care este adepta nasterii naturale, am decis ca lasam organismul si bebe sa hotarasca, dar in principiu inclinam spre naturala. Insa daca apar probleme, (varsta mea poate sa-si spuna cuvantul, placenta care nu s-a ridicat suficient, poate pozitia bebeloiului, etc) vom trece spre cezariana. Mie personal imi este frica de momentul nasterii, indiferent cum se va produce, dar tot odata imi doresc asa de mult sa treaca timpul mai repede ca sa-mi tin copilasul in brate, ca nu ma mai gandesc cum se va produce nasterea ci numai bebe sa fie bine.
Despre celule stem, noi vom recolta, pana acum am analizat piata(vreo 4 firme) si ne rugam la DD ca acesti bani sa fie aruncati si sa nu avem nevoie de ele. Insa daca va fi, macar suntem impacati ca am facut tot ce a tinut de noi.
O zi buna,

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

camy - sunt de acord cu fetele, lucrusoare doar pt mami si pt bebe pregatit acasa

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Inca se mai scrie la cap. 69. Nu se poate bloca sau nu stiu ce termen sa folosesc ptr. a nu mai permite sa se scrie dupa ce s-a deschis cap. nou?

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ok...se pare ca treaba asta cu tensiunile continua...asa cum era de asteptat, Simina a scris la sf capitolului trecut un acatist de numa'.
Ideea este urmatoarea draga mea...te rog eu mult sa-mi dai IGNORE...la fel voi face si eu ...nu are rost sa continuam, consider ca suntem niste doamne educate si vreau sa ramanem asa si in continuare...nu-mi plac tatismele de nici un fel.

Asa ca incepand din acest moment eu doresc sa-mi vad in continuare in liniste de forum...fara alte divergente...
Asa ca acum nu dau sfaturi...te rog sa te linistesti...nu faci decat ca fetele sa se supere si mai tare in continuare...
Mai precizez faptul ca lui Monis i-am dat parola...si la alte fete care au cerut-o...fereasca sfantul daca o tin pt mine nu-mi aduce fericire...

Te rog sa lasi lucrurile asa cum sunt...gata...am spus cu toate ca trecem mai departe, vrem sa facem aici un loc frumos pentru noi si copilasii nostrii...lasa-ne sa o facem...nu ti-a spus nimeni sa nu mai scrii sa nu mai schimbi capitole sau alte cele..

Deci...eu am mai spus-o si o mai spun...EU NU VREAU SA FIU SEFA...
...pls...nu fiti nici voi...

...haideti sa ne intelegem ca oamenii...ca niste doamne ce suntem ca de-asta am primit educatie...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ionelamaria poate ne intalnim totusi...cine stie....sunt aici in BV niste papanasi buni...

..si ce fain ca ajungi in Curtea de Arges...acolo m-am nascut si am copilarit eu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Ionelamaria poate ne intalnim totusi...cine stie....sunt aici in BV niste papanasi buni...

..si ce fain ca ajungi in Curtea de Arges...acolo m-am nascut si am copilarit eu...

.
Ma starnesti cu papanasii aia

22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput