Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
de3 exemplu..eu trebuie sa-mi fac bagajul pt maine...in caz ca ma interneaza sa nu mai fac 1000 de drumuri...
Sincer..stau si ma gandesc ce naiba sa iau la mine....sa iau oare si pt bebe????...eu nu as vrea ca vreau sa mai stea piticul la mine in burtica...macar vreo 4 saptamani...Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Lumi_Richard spune:
Ooohhh, ca tot se vorbeste de vise... Cu doua zile inainte sa fac testul de sarcina, amandoi am visat acelasi lucru: ca luam in brate un pui de caprioara....
Acum asteptam puiutul nostru!
Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
lorelix spune:
buna fetelor,
si la mine prichindelul meu se misca jos de tot cand stau aplecata, mai ales atunci cand stau la pc
este mai energic la prima oara si seara pe la 10-11.
in rest se misca mai usurel
astazi mergem la dr la control, care se face ecografic..avem 25 de sapt si 4 zile.
sa speram ca totul este bine.
vb mai tarziu.
lorelix 25+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucy_28 ionela- nu, nu, o am de ceva vreme. nu era un repros, ci o constatare a unei stari de fapt. serios, nu vreau sa se simta cineva jignit. ideea e ca daca tot exista acest forum, ideea ar trebui sa fie una a unei socializari firesti, nu a unei revarsari de orgolii. |
Nu m-am suparat si nu m-am simtit jignita..... Pur si simplu imi doresc sa pot indrepta macar putin din greseala comuna. Eu cred ca intr-o oarecare masura "vina" pentru proasta comunicare apartine fiecareia dintre noi... si mi-as dori sa pot indrepta ceva
22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Ramonika spune:
lorelix - bafta la eco, sa vii cu vesti bune.
pirelia - interesanta treaba cu meteoritii aia. o sa fim la munte atunci, poate avem sanse mai mari sa ii vedem.
lucy - imi pare rau ca nu te simti bine aici. imi dau seama ca o mare parte din nemultumiri vin din cauza ca multe fete nu se simt bagate in seama. e o problema asta.
pentru ca suntem multe, deseori ocupate, iar cand mai intra cineva, intra sa posteze o intrebare, sa isi exprime o nelamurire etc. dar din pacate nu e nimeni "de servici" aici, asa ca mai depinde si de noroc daca ti se raspunde sau nu.
rgagapie - citeste aici despre cutremur http://www.realitatea.net/un-cutremur-cu-o-magnitudine-de-5-5--pe-scara-richter-s-a-produs-in-urma-cu-putin-timp_580907.html
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
ionelamaria spune:
Camy eu as lua doar lucruri pt mine... dar as lasa pt bebe bagajul acasa pregatit . Sotul oricum va face mai multe drumuri... deci il va aduce el atunci cand va fi cazul. L-as lasa pregatit sa nu mai am surprize cu hainutele ( ca imi aduc aminte ca ai mai avut ). E posibil sa te opreasca pe tine in spitel pana se naste bebe... dar e posibil ca maine sa ai vesti excelente si sa vii acasa. Eu maine pe la pranz trec prin bv ... dar daca tot mi-ai dat voie sa te sun... te voi suna mai dupaamiaza... sa imi dai si mie vestile bune. Am sa ma gandesc la voi... si as vrea sa-ti transmit tot optimismul pe care il pot avea... . Ne rugam pt voi.
22+
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
mihamora spune:
Hello !!!
Va salut de la munca, de azi intr-o saptamana intru in concediu.. abia astept.
Despre nastere - inainte sa nasca eram 50% pentru natural si 50%pentru cezariana, clar imi era frica de ambele si l-am rugat pe DD sa ma ajute cumva, sa nu fie alegerea mea, asa ca...bebe in ultima luna de sarcina avea dubla circulara de cordon si medicul a zis cezariana... asta a fost.
Acum as incerca si eu nasterea naturala cum isi doreste si Katy, dar din pacate la noi nu se practica dupa o cezariana, in state e chiar recomandat...,.
Despre celule - cum am mai zis noi am recoltat la Dominic si chiar daca e asa cum spuneti ca nu se potriveste la persoana de la care s-au colectat, exista mari sanse sa se potriveasca la cineva apropiat sau drag care are nevoie. Imi doresc sa nu avem niciodata nevoie de ele sincer, dar poate in viitor am putea salva pe cineva...
Din cate stiu eu nu exista nici un risc pt bebe.
Pt bebe 2 stiu ca sunt ceva reduceri, in functie de asta ma gandesc daca recoltam din nou.
Ramonika - ma gandesc ca acum stiu toti medicii sa recolteze celule, la mine a fost un reprezentant din partea CBC in sala de nasteri si a colectat celulele.Oricum si in caz de urgenta, poate veni reprezentantul daca vorbesti inainte, daca medicul nu se baga. E acelasi reprezentant de acum 2 ani pe Iasi. Daca vrei iti dau nr de telefon al tipei pentru informatii, lamuriri.
Lavinia - arsurile sunt normale in sarcina, eu tocmai daca mancam imi treceau arsurile.
Bussymummy - felicitari pentru baietel, sa fie sanatos!
Michelle 21+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
ionelamaria spune:
Ramonika, iar la munte? Deja te invidiez
22+
vias spune:
pai maine am programare la ora 16:00...
mai ce rau imi pare ca nu sunt in Brasov....cat stai?..ca ma gandesc ca daca ai mai sta macar o zi....ne-am intalni...si am merge sa papam ceva bun in oras....acum cat mai avem voie..
Si eu ma gandesc sa nu iau pt bebe...in primul rand abia am rupt etichetele de pe hainute....nu sunt spalate...(mi-a promis Pustache ca se ocupe de ele, le baga la masina de spalat dupa ce cumpara detergent pt copilasi..ca acum el stie de care...si a zis ca le calca el...nu-i problema...)
Eu i-am spus sa o cheme pe prietena mea sa calce ea lucrusoarele...dar daca vrea el neaparat...asta este...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Alinus25 spune:
Camy subscriu la ce a spus ionelamaria. Pune deocamdata lucruri pentru tine, iar daca Doamne fereste va fi cazul, bagajul lui bb sa fie acasa gata pregatit. Fii optimista, totul va fi bine...Ne rugam pentru tine
Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007