Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 23
mihamora spune:
Buna dimineata!
Katy - sper sa fii bine, sa iti fi trecut durerile.
Camy - eu nu am decalotat nimic la Domi, l-am lasat asa cum e, nu am avut nici o problema pana acum , spar sanu avem nici de acum incolo.
Miany - nu stiu ce sa zic, eu nu am intrebat medicul, dar sper sa-mi dea din saptamana 28...
Pirelia - felicitari pentru vestile bune! Ochisorii se curata cu ser fiziologic si (asta este foarte util, nu stiu daca era trecut in listuta lui Camy) cu pansament steril
un pansament pentru fiecare ochi, nu se foloseste de la un ochisor la altul, iar nasucul la fel cu picaturi de ser fiziologic si apoi aspirat cu pompita, sau cu apa de mare, sterimar, numai ca in prima faza cred ca e cam puternic jetul, dar in caz de secretii multe cred ca trebuie.
Michelle
21+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
simina_kin spune:
Buna dimineata!!!
Am avut aseara niste arsuri de am baut 2l de apa
si am vizitat baia de zeci de ori
25+ cu
Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
lacramioara2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria La chestia cu rabdarea.... e o problema.... acusica pleaca.... iar... deci nu are timp sa se trezeasca..... si vine cam la sfarsit... daca bebe nu e grabit si il astepta pe tati. Probabil si de aici nerabdarea mea.... as vrea cumva ca timpul acesta putin impreuna sa fie folosit la maxim.... sa simt ca ma sprijina... sa imi arate ca ii pasa... asta mi-ar da mie mai multa incredere in mine... mi-ar da mai multa siguranta.... asta e..... incerc sa vad partea plina a paharului.... e aici.... ne e alaturi.... poate nu cat as vrea.... dar nu cred ca am voie sa ma plang prea mult.... sunt intre noi fete care nu au nici cat mine... si nu se plang.... Le felicit si le admir pentru puterea lor... ![]() 22+ ![]() aniversarea nuntii noastre “Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera |
Draga mea Ionela,
Nu e neaparat o chestie de curaj crede-ma , faptul ca nu imi zmulg parul din cap in fiecare dimineata si fiecare seara cand ma trezesc si ma culc singura, cand nimeni nu pune mana pe burtica mea, cand vad ca asa zisul tata care si-a luat talpasita de la doua luni, habar nu are de mine si de fata lui.
As urla si m-as zbate si as plange in fiecare minut, ma lasa si pe mine fortele si ma apuca melancolia blegoasa foarte des, crede-ma, insa am convingerea intima ca, cu cat as vorbi mai mult despre disperare, singurate, lipsa de sprijin, cu atat mai mult le-as atrage. De aceea, intr-un fel prefer sa ignor ceea ce simt si sa traiesc cat de cat normal, obisnuindu-ma cu gandul ca vom fi singure, vom naste fara un tata alaturi, si iata, asta nu a omorat pe3 nimeni si nu ne va omora nici pe noi.
Saptamana 20+
Lidia74 spune:
CAMY sa dea DD sa vii cu vesti bune de la Tg Mures. Iti tinem pumnii.
LAURAIRINA pupici. Ti-am trimis PM.

vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lacramioara2
Draga mea Ionela, Nu e neaparat o chestie de curaj crede-ma , faptul ca nu imi zmulg parul din cap in fiecare dimineata si fiecare seara cand ma trezesc si ma culc singura, cand nimeni nu pune mana pe burtica mea, cand vad ca asa zisul tata care si-a luat talpasita de la doua luni, habar nu are de mine si de fata lui. As urla si m-as zbate si as plange in fiecare minut, ma lasa si pe mine fortele si ma apuca melancolia blegoasa foarte des, crede-ma, insa am convingerea intima ca, cu cat as vorbi mai mult despre disperare, singurate, lipsa de sprijin, cu atat mai mult le-as atrage. De aceea, intr-un fel prefer sa ignor ceea ce simt si sa traiesc cat de cat normal, obisnuindu-ma cu gandul ca vom fi singure, vom naste fara un tata alaturi, si iata, asta nu a omorat pe3 nimeni si nu ne va omora nici pe noi. Saptamana 20+ ![]() |
la odiseea cu darisuica al meu, este o fata care e singura...divortata...s-au mai intalnit odata dupa divort..si uite fetita..
Ei, vreau sa spun ca asa femeie fericita ca ea...mai rar..
Plus ce vacante au...cred ca au facut turul Romaniei pe la pepenasi (asa sunt numiti acolo copilasii..la odisee)..si au sarbatorit , si s-au distrat...si sunt fericite...
Cred ca este greu, dar crede-ma ca iti va fi muuuuuuuult mai usor dupa ce micuta ta se va naste..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
A_driana spune:
neata burtici,
referitor la lista si mie mi se pare fff lunga, dar alegem oricum doar ce vrem sa cumparam....nu pot comenta prea multe pt ca sunt la primul bebe si acuma vad cate chestii nu stiu...![]()
referitor la decalotare, si mie mi groaza....
camy, iti tin pumnii si DD sa ajute sa fie bine 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
22+
David
strumfulet + poza strumfulet
nov.dec2009 spune:
fetelor, stati linistite, ca nu se intampla nimic daca scriem mai mult de 20 pagini la un capitol.
capitolul 71