Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
ionelamaria spune:
Bun revenit Krelia... raspund cu
pupicilor tai... si daca ai hotarat cum vei naste... sigur ca vrem si noi sa stim.... sau vreau si eu sa stiu.... cum o fi formularea corecta....
Despre mess.... eu chiar nu il vazusem.... dar te adaug in listuta mea... mie mi-ai lipsit.
Acum va cam las... sper sa mai apuc sa citersc... merg sa cumpar cate ceva... apoi bagaje pt munte
Sper sa va gasesc intr-o stare mult mai buna
22+ 
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
krelia spune:
Andreuca,
nu ai nimerit-o ![]()
o sa nasc prin cezariana [:)))].....din cauza ca ochii mei sunt cam...fitzosi...si am un "frumos" -5 ![]()
dar probabil ca la partea cu "Au" ai nimerit-o..mai mult ca sigur o sa zic asa, dupi hoperatzie ![]()
PS. sincer, daca nu aveam "norocul" asta, ma faceam luntre si puntre si tot cezariana alegeam, chiar daca insemna o taietura pe muschi, un semn pe viata, o refacere mai grea.....insa, sa ma ierte Dzeu, decat o moasa care sa-mi spuna ca mi-a placut maciuca, acu' sa stau sa ma screm, ca asa-mi trebuie.....nah, c-am zis-o, pana la urma ![]()

singurul lucru de care-mi pare rau, este ca lactatia va intarzia...sper sa am noroc si sa vina cat de cat repede...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Krelia, cum nasti? Tu stii bine ca lipsesti acestui forum. Eu nu te-am mai "prins", cand am venit tu deja postai putin pentru ca invatai, dar erai culoarea forumului, asa neinteresant cum e. Si mie mi se pare banal des, dar in momentele astea trebuie fiecare sa isi gaseasca sprijinul undeva. Eu banuiesc cum o sa nasti. Vei ajunge la spital, vei impinge de 2 ori, iar dupa ce vei tine bebelul in brate vei spune "pot sa zic si eu ceva? Auuuu". Am nimerit? 22 + Chiara Ada |
krelia
25+ si printesu' mic, Rares Mihai
simina_kin spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia Andreuca, nu ai nimerit-o o sa nasc prin cezariana [:)))].....din cauza ca ochii mei sunt cam...fitzosi...si am un "frumos" -5 dar probabil ca la partea cu "Au" ai nimerit-o..mai mult ca sigur o sa zic asa, dupi hoperatzie PS. sincer, daca nu aveam "norocul" asta, ma faceam luntre si puntre si tot cezariana alegeam, chiar daca insemna o taietura pe muschi, un semn pe viata, o refacere mai grea.....insa, sa ma ierte Dzeu, decat o moasa care sa-mi spuna ca mi-a placut maciuca, acu' sa stau sa ma screm, ca asa-mi trebuie.....nah, c-am zis-o, pana la urma ![]() singurul lucru de care-mi pare rau, este ca lactatia va intarzia...sper sa am noroc si sa vina cat de cat repede...
krelia 25+ si printesu' mic, Rares Mihai ![]() |

aoolleeooo ce tare!!! ma mir ca nu ti-au bagat stelute Uite pata de culoare care lipsea de aici!!
Sper sa nu fiu tot eu oaia neagra si in cazul tau

25+ cu
Andreeawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laurairina13 spune:
Krelia
, chiar ma gandeam ca ai fi avand si matale vreun off de nu mai scrii pe aici... Vad ca esti in asentimentu meu cu cezariana-din cauza moasei cu maciuca![]()
![]()
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
26+
Mara Teodora
poze
Alinus25 spune:
Krelia
, hai ca ai fost tare la faza cu moasa...Ma bucur sa te vad pe forum, chiar daca eu nu prea am fost f activa, eu te stiu de la miresici de 2006, cand va urmaream din umbra ... eu am fostla cele din 2005.
Las ca eu cand am nascut prima oara am avut nefericita ocazie de a intalni o dr. tare scarboasa care era de garda, ...eram la spital cu perfuzii gynipral, si trebuia sa-mi faca controlul pt. dilatatie periodic... si si-a bagat mana in asa hal incat am sangerat de numa... de durere nu va mai zic, si normal ca am inceput sa plang, destul ca eram speriata ca nasteam prematur, si la care ea imi zice: na degeaba plangi acuma, eu nu sunt de vina ca esti tu aici... si nu va mai spun ca respectiva este tanara si mama de 2 copii (unu era pe vremea aia)...Am fost asa nervoasa ca am iesit pe hol si vroiam sa-l sun pe dr meu sa-i spun cele intamplate, dar apoi a venit la mine si mi-a zis ca de aia am sangerat ca e colul moale si etc...Imi venea sa o strang de gat...
Va las fetele, plec acasa... mi-a ajuns pe azi... poate mai intru diseara daca nu sunt terminata![]()
Va pup
Alina
25+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
vias spune:
hello..![]()
..gata...luna asta am terminat cu plimbarile...zic eu...ma refer la astea prin oras...am luat rez la det de anticorpi...si a iesit foarte bine 
..am si concediul semnat pt luna august..asa ca am scapat 

krelia mie imi lipsesti foarte tare, imi plac postarile tale la nebunie, esti exact "pata de culoare" de care avem nevoie.
sper sa intrii din ce in ce mai des...si sa aduci buna-dispozitie si zambetele pe chipurile fetelor.
Sper ca esti bine si cu burtica...ca nu ai mai spus cum e flacaul..![]()
Busymummy foarte frumoase pozele..esti frumusica tare... 
raluci_b eu ma inscriu la intalnire...daca lista e deschisa...eu sunt nr2 pe ea..![]()

Lavinia fain ca ai scapat de arsuri...nici eu nu am avut azi...sper sa nu am deloc...![]()
Alinus25 da...am facut doppler
Roxyaly cu siguranta te voi suna si te voi anunta de cum inaintez...
multumesc mult ca esti asa dragalasa 
si ca vb de preturi...eu in tg mures dau 200 ron la cabinetul medicului meu si daca merg la spital dau doar 150 ron la medic si atat
La bucuresti mereu am dat 450 sau 400 ron
la cluj am dat tot 200 ron...
Va invidiez cand aud ca dati 50 ron...
Bine eu mai dau si drum, si suc, si papa...si de toate, dar nu conteaza...daca il aduc pe Flavius acasa sanatos, nimic nu mai conteaza...de-asta sunt bani, ca sa se duca, nu? ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
si m-au sunat din Tg Mures...numai la 17:30 am programare...

...din pacate asta inseamna ca daca ma intorc si eu...ajungem la Brasov destul dearziu..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
smaranditza spune:
kreliasi simina_kim si inca altor cateva care au punctat excelent cateva aspecte care ar trebui "reparate"..."pe ici pe colo, prin partile esentiale..."
Am ales si eu tacerea si retragerea de pe forum din aceleasi motive spuse de krelia: devenise neinteresant (chiar agasant pot spune - ca in primele luni de sarcina cand aveam tot felul de pofte, vomitam non-stop, sa intru la odisee si sa citesc zilnic care ce a mai facut de mancare, cate ore a dat shmotru prin casa, cand a pus/scos rufele de la spalat, etc). Sa ma scuzati, dar exista tot aici pe forum sectiunea speciala: "La bucatarie" -unde se poate lauda care cum ii pofteste inima cu ce bunataturi a pus in farfurie, respectiv stomac. Asta cu atat mai mult cu cat se stia ca eram cateva din noi care lesinam de pofta la fiecare insiruire...
Eu cred ca a fost efectiv lipsa de empatie...pentru ca cine ducea lipsa de idei intr-ale gatitului, era doar la un click distanta de sectiunea "la bucatarie", unde se putea desfasura in voia cea buna. 
Initial am vrut sa iau o pauza mai scurta, si sa revin. Insa, cand am vazut ca zilnic se "lungeste pelteaua" (citat din krelia
) cu sarbatorit de saptamani, mancaruri, curatenie, si chiar cate 6-8 postari (de multe ori fara nici un continut...) ale uneia si aceleiasi burtici, scrise la interval de cateva secunde sau minute (din dorinta de a acumula puncte!???), cate 20 de pagini de citit pe zi si mai nimic interesant de retinut...am inceput sa-mi caut in alte parti lucruri mai interesante, aspecte ce vizeaza aceasta frumoasa si grea perioada a sarcinii.
NU sunt absurda, si cred ca uneori simtim nevoia sa ne mai laudam cu una alta...dar de aici si pana a da aproape zilnic aici, la ODISEEA SARCINII -raportul cu ce ai mancat si ce faci de mancare...mi se pare cel putin plictisitor si pe langa subiect.
Pe de alta parte, a discuta despre avortul spontan (spre ex), nu ar trebui sa fie o tema tabu la odisee doar pentru ca am pierdut eu un bebe in sarcina anterioara...La fel si cu nasterea prematura sau alte si alte subiecte "sensibile"
Cum spunea cineva mai devreme: exista atatea teme interesante pe care am putea discuta - chiar si in contradictoriu; teme legate de sarcina, nastere, cumparaturi pentru bebei, etc.
Imi place sa cred ca se vor imbunatati lucrurile...ca vom fi mai unite si utile unele altora.
24+
lorelix spune:
LUMI-RICHARD,
iti multumesc pentru compliment
.
fetelor, am venit de la doctor: prichindelul nostru este bine, are 909 grame
doctorul zice ca-i o sarcina beton.

.
am discutat cu dr si despre cezariana, si cred ca asha voi naste...am si o varsta ...inaintata
va pup..si sa auzim numai de bine.
CAMY, bafta la doctor..si sa speram ca bb-ul tau va mai sta in burtica cateva saptamani.
lorelix
25+
sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui smaranditza Imi place sa cred ca se vor imbunatati lucrurile...ca vom fi mai unite si utile unele altora. 24+ |
Eu cred ca se vor imbunatati pentru ca am pus punctul pe i si-am spus direct cine ma enerveaza si de ce....si vad ca mi-au mai urmat exemplul si alte burtici
Cat despre faptul ca citim 2-3 pag cu postarile unei sg persoane , care scrie (din lipsa de ocupatie) si cat piper a pus in mancare...asa este...exact la asta ma refeream cand spuneam ca sunt anumite gravide care vor sa fie in centrul atentiei

25+ cu
Andreeawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!