Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
diana_jors spune:
rein, zulufii lui Alex s-au dus de mai multe ori deja ca nu mai reuseau socrii sa ii scoata nisipul din par. Cand am fost in concediu era proaspat tuns, la max 2 cm lungime dupa o saptamana, cand l-am lasat la bunici, deja incepea sa se "zulufeasca" din nou, mai crescuse cativa mm
Galuste cu prune?
Vorbire: si Alex inca stalceste, dar nu insist. Cel mai ciudat spune lebenitza... la el e "betzinta" Ah, si numele lui... inca il cheama "Asi", si problema e ca si cei din jur incep sa ii spuna asa, ca le place cum suna
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
menuet spune:
Veverita e mai bine..am scapat de febra dar inca refuza mancarea.Usor usor ne punem pe picioare.Oricum mi-a tras o sperietura.
Prune-a facut mama gem de altfel nici nu le avem cu asa ceva..doar din an in paste mancam si noi o felie de gem, galuste cu prune nu am mancat niciodata asa ca nu stiu cum sunt...Ana este insa mare fan compot-nu conteaza de ce este compot sa fie.
Logoped..criza nene Iancule..nu dam banii
Cuv cel mai stalcit topogan-copatigan
Magda La multi ani!Multa sanatate si fericire!
Pupici
gaia.nevia spune:
biiine, lasati copiii in pace...
va zic eu, asa ca sa va enervez, ca Teo zice la tobogan "slide" si la leagan "swing", deah?!?!
Cuvantul preferat, evident stalcit, este "loCOtiva"...
si poate si locoMOtiva, da-i e o leeeeneeee... l-am prins acum la munte ca se dadea mare catre un alt baietel ca el are o locoMOtiva de mare viteza...
Stie multe cuvinte, dar le pronunta peltic pe cele care contin s si sh, cat si pe cele cu PT sau SPT (spate-pate)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
radcarmen spune:
Salutare!
Vorbiti aici de vorbit corect? Ce e aia nene?.
Vlad nu vorbeste decat f putine cuvinte corect, habar nu are cum il cheama dar mai nou e bilingv. O da cu "nem" in sus si in jos, pentru ca la matusa care il ingrijeste pe Vlad sta cumnata ei care vb numai ungureste cu el. Culmea e ca intelege tot in maghiara si se executa dar de zis zice numai "nem", adica nu.
E foarte politicos cand vrea. De ex, daca suntem pe scarile blocului urcand sau coborand si cineva din vecini urca sau coboara in acelasi timp, ma atentioneaza sa ne ferim ca sa poata trece acea persoana. Il ajuta pe tac'su la tuns iarba prin curte si ii cara diverse chestii unde trebuie. E harnic cand vrea.
Sanatate la Veve!
Va pupam!
gaia.nevia spune:
luati de radeti, ca noi am lesinat... de concentrare... ce perle poate sa scoata copilul aista al nostru...
http://gaianevia2008.blogspot.com/
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
kmi78 spune:
deci, dupa cum m-am asteptat Timeea nu a intrat in apa decat pana la genunchi, si asa mai mult din gresala; cand era vorba de intrat in apa ea fugea pe sezlong la nani: Timeea pace nani!
de mancat doar mi-a ciugulit dar completam cu lapte aproape la fiecare masa , iar daca la inceput ii cadeau pantalonii de pe ea spre sfarsit datorita laptelui s-a mai inzravenit iar la cantar avea 200 gr in plus, deci tot raul spre bine
in rest i-a placut si noua de asemenea a fost o cumintica nu ne-a dat batai de cap doar cand era obosita atunci nu mai aveai cu cine sa te intelegisi daca mai si venea ora de masa era gata; dar apoi am bagat program de somn in fiecare zi si a fost mai bine
am incarcat si cateva poze si mai am dar deocamdata ASTEA
laura_oana spune:
buna dimi
am facut cafeaua...asa ca poftiti!
Kmi...am incepuit sa ma uit la poze si am dat de asta :
http://family.webshots.com/photo/2790512060101377447tXTtyZ..si-a facut "gagiu'" la mare??
ma uit si mai revin
trezirea ..ca pe mine ma trezit doamna care imi aduce laptele lu` Edy.
eu va aduc cafeaua.
edit: unde ati fost in concediu Kmi? ca tare frumos e!!!iar Timeea e o scumpa ca de obicei.pozele cu ea pe plaja sunt superbe.
ralualexandrei spune:
Saru-mana pt Laura ,aveam nevoie avand in vedere ca m-am trezit de la 5 ca sa am timp sa si gatesc.
Kmi vreau sa-ti zic ca Timeea est o finutza frumoasa.....ce sa mai mi-a luminat ziua.
Chiar si eu is curioasa unde ati fost ca arata super si mai ales nu este agolmerat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!