America (172)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Oana, multumesc. Exact cum ziceam, tot in Florida! Fir-ar sa fie! Da oloiul, unde e oloiul?

Alina, ulei extra virgin presat o singura data la rece folosesc si eu. De unde iei tu ulei de grapeseeds? Si ce fel de gril ai, din ala incorporate in aragaz?
Eu zic sa ne intalnim noi ca vad ca fetele astea nu se inghesuie. Ce zici, nu ti-e dor de Nora?

Alintaroma, pai hai in vizita. Tare greu au trecut astea doua zile, asa e. Acum ma pregatesc de o iesire in Vegas, o zi la spa si oi mai vedea, ceva shopping probabil. Mi-a dat barbatul dezlegare la toate. Cred ca i-a fost tare frica ca o sa ramana singur sa creasca copilul. A, si nu uita de olio nici tu, please. Eu chiar fac lista aia.

Ramona, ia sa gugalesc eu putin cu uleiurile Spectrum sa vedem ce iese.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

carmen- s-a racit berea aia?eu astept
eu zic sa mergem la lucasmom sa folosim grataru(aduc eu carnea de buffalo de aici din Dakota) si dupa chef, probam aspiratoru schiop a lui buflea, sa vedem daca merge

ulei- masline extra virginprajit- canola ma tine vreo 6 luni ,nu prea fac mancare eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- sa nu mai fii suparata pe mine,eu nu-mi verific pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Iau grapeseeds oil de la un produce market middle eastern (ethnic de fapt, persian, greek, indian, but mostly persian) de unde iau si alte lucruri ce nu le gasesc in grocery stores. E in jur de $8.99 sticla de 2 l parca. Si la Jon's am vazut la preturi bune.

De Nora mi-e dor, dar de cand s-au mutat la cucurigu nu prea avem sanse reale sa ne vedem... Si tu tot acolo in zona lor ti-ai luat casa?? Credeam ca undeva in OC v-ati stabilit!

Si eu zic sa ne vedem, ca slabe sperante daca om astepta dupa musafiri. Il mai ai pe tatal tau la tine sau a plecat? Ati facut house warming party ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Pumba, pai si eu am gratar. Nu am eu deck ca Alina, dar am patio unde sa gratarim si sa mancam, am backyard pentru copii, asa ca poti veni. Berea e rece de mult. A, si am aflat, esti din Dakota. Recunosc ca nu am verificat nici macar lista de pe prima pagina, rusine sa imi fie. Stiu, sunt lazy.

Alina, tata pleaca pe 7 septembrie si in aceeasi zi vine o tanti din Ro sa stea cu noi sa ne ajute cu Eric. Eu m-am mutat in OC, Nora sta in Riverside, imi ia si mie o ora sa ajung la ea. Pai hai incoace, pe 5 septembrie cred ca am party. Daca fac party-ul ala vii?
Housewarming am facut de mult, pe 6 iunie. Fuse si se duse!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Hai mai Krissy, nu te supara si tu acum... N-am zis cu ironie intepatoare,drept ca a fost si putina gluma, dar nu cu rautate. Serios, tocmai ca am zis ca dc argumentele tale, pe care nu le contest acum, au convins-o pe Carmen, sa foloseasca de floarea soarelui, dc. nu sa mearga cu canola. Pace, OK?

Carmen, pai serios ar tb sa vii cu baiatul incoace. As zice la zapada, dar pot garanta cand ninge? Dc. nu, vara. Daca nu, poate mai ajungem noi la vreo conferinta ceva. Pupa Ericutul si tie multa sanatate sa treaca vertijul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Carmen, pt rezultatele bune!! Multa sanatate in continuare!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CARMEN,ce ma bucur sa aud ca totul este in regula la MRI..dsi stiam ca asa va fi....bafta sa afli cauza durerii de cap si a ametelii!!!

Beiii,dar ce mult ati scris..numai fae omul fata cu voi

Iar vorbiti de ulei...eu folosesc Vegetable Oil,nu are gust nu are miros urat..dar e pure...nu cu alte chestii prin el

KRISS foarte interesante informatiile cu soia,hmmm..eu stiam ca e foarte sanatos laptele de soia si de almond...

la toate,sa auzim numai de bine!!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Carmen, ma consult cu husbandul din dotare si-ti spun. Planuim o plimbare la Vegas dar inca nu am stabilit data. Atunci e weekend lung si s-ar putea sa fie vorba de plecat pe undeva, nu promit pana nu avem decizia comuna
Daca nu reusim atunci, ne vedem noi cumva, macar la un dinner la jumatatea drumului... sau cand mai mergem in Newport peste weekend, daca e sa stam peste noapte, iti spun si ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui Andrada
De ex ceaiul verde e antioxidant si previne cancerul in po****tiile din Asia de nord-est dar in europeni favorizeaza aparitia lui.

Andrara, de unde ai auzit asa ceva? Poti sa-mi recomanzi niste referinte? Tot ce e posibil, dar nu cred ca este adevarat.

Ceaiul verde nu prea are ce contine ca sa fie promotor de cancer, indiferent ca esti asiatic sau european. Ca substante active contine doar cofeina si o substanta numita catehina (ECGC) responsabila pt efectul antioxidant si anticancerigen al ceaiului verde. Singura parte negativa, pe langa pericolul de exces de cofeina, e ca e de evitat in perioada conceptiei si a primului trimestru de sarcina, caci ECGC asta, dupa cum inhiba cresterea celulelor canceroase, la fel poate inhiba sau intervini negativ in multiplicarea celulara din perioada imediata conceptiei.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2351126

Lung cancer risk and mutagenicity of tea.Tewes FJ, Koo LC, Meisgen TJ, Rylander R.
INBIFO Institute of Biological Research, Köln, Federal Republic of Germany.

To study the possible association between drinking tea and lung cancer, epidemiological and experimental materials were collected from the Chinese po****tion in Hong Kong. In a retrospective study of 200 female lung cancer patients and 200 matched controls, all subjects were interviewed concerning their eating habits, smoking histories, and lifetime exposures to environmental pollutants. Analysis of the data demonstrated an adjusted and statistically significant increased lung cancer risk of 2.7 among those who drank green tea. Several brands of tea commonly drank in Hong Kong were assayed for mutagenicity using Ames' assay. Significantly elevated levels of mutagenic activity were found to be present after metabolic activation using cell-free extracts of cecal bacteria from rats. These data suggest that further research is needed to understand the possible consequences to human health of ingestants taken at low doses but long duration over the normal lifespan, and the possible interactive effect between mutagens in tea and other ingestants and inhalants in human cancer etiology.

PMID: 2351126 [PubMed - indexed for MEDLINE]

e celebru studiul

Mergi la inceput