America (172)
Raspunsuri - Pagina 21
ruxij spune:
Carmen, ma bucur ca esti OK!!
Canola poti sa il folosesti in continuare la prajit si dc. te convinge Krissy ca nu e bun, foloseste de floarea soarelui.
pumba spune:
carmen - ne dai de baut.
ma bucur ca au iesit ok, analizele
ocebine- mama, ce baieti mari si frumosi ai si tu parca esti sora lor
corina ce mai fac fetele?
miere- e un dulce
felicitari
Carmenbr spune:
Ruxy multumesc mult de tot. Ai fost tare cu "daca te convnge Krissy".
Apropo, il intrebam acum cateva zile pe Eric pe cine iubeste el? Stii ce mi-a raspuns " pe tine si pe Bogdan". Mai, eu stiu ca ti se pare ciudat, ca vorba ceea s-au jucat doar vreo ora, dar tare i-a mai intrat la suflet baietelul tau, tare mi-e ca v-a trebui sa ne vizitam mai des. Pupa Bogdanelul.
4 anisori...uraaa!
miereamara spune:
Carmen ma bucur tare mult ca e totul OK cu tine!
Noi folosim corn oil si olive oil. Am folosit si ulei vegetal dar mirosea oribil.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Carmenbr spune:
Pumba, dau de baut, cum naiba? La cat mi-au tremurat toate alea de grija, dau orice acum!
Bere?
Cafea?
Mojito, margherita?
Pizza?
Pumba, scuze ca intreb si poate tu ai spus sau nu vrei sa spui, nu ma lua in seama acum ca sunt euforica! Unde stai in State, ca eu chiar nu pot sa te localizez nicaieri.
4 anisori...uraaa!
Carmenbr spune:
Miere, mersi mult de tot. Fugi la un pahar de ceva si la o bucata de pizza, ca acum meriti dublu cu graduarea ta.
Mai, eu ma oftic, acum dupa ce mi-am luat si eu casa, nu mai vine nimeni in California, sa am pe cine sa chem la mine! Numa acolo in Florida intalniri!
4 anisori...uraaa!
ocebine spune:
Carmenbr...bine ca ai intrat sa ne spui!!!
Pune tu o margarita la pachet ca o beau eu aici!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
philip spune:
carmen, yuhuhu. si intreab-o si tu pe pumba ca eu i-am trimis si pm si m-a ignorat :(
eu folosesc canola oil la prajit si olive oil la salate. a, sau grape seeds oil.
US
Ramona J spune:
Carmen, stiam eu ca esti normala. Bine ca ai scapat de grija asta, dar mergi mai departe sa afli care o fi cauza.
Iar ati inceput cu uleiurile?
corinadana spune:
Bravo Carmen!!!
Pumba fetele s bine, cea mare cu vacanta cea mica creste. Am fost cu ele la plaja!!! Ralu o tot pupa si am adus o saracuta plina de nisip.
Trec zilele asa de repede iar eu cu treaba parca nu mai termin niciodata. Ori nu ma stiu organiza, nu stiu dar cert este ca mereu am ceva de facut.
Miere felicitari ptr dintisor!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca