America (172)
Raspunsuri - Pagina 20
freedelia spune:
Da, Ramona, si sa deconectezi fire alarm-ul ca altfel patesti ca noi. Ultima data cand am fost in State, cu jet lag si toate cele, la 4 jumate faceam breakfast si nu stiu cum de am ars ceva si de nu a inceput sa urle nene -- si nici nu stiam unde e, pana am oprit-o deja se sculase tot cartierul...
alintaroma spune:
Am patit si eu de astea cu alarma la apartament la casa inca nu dar este timp Plus ca aici mi se pare ca ventilatia e mai buna plus spatiul e mai deschis . La ap. bucataria era separata.
Eu nu's cu soia ca tare ma baloneaza orice produs cu soia ... asta de cind am scos fierea afara dar s-ar putea sa fie pura coincidenta si sa n-aiba nici o legatura.
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia In China se bea foarte mult lapte de soia. |
pentru ca sint chinezi. De ex ceaiul verde e antioxidant si previne cancerul in po****tiile din Asia de nord-est dar in europeni favorizeaza aparitia lui.
freedelia spune:
Serios??? Eu nu sunt bautare de ceai deloc, dar as fi bagat mana in foc ca ceaiul verde ese un produs foarte sanatos... Traiesti, inveti...
ciuf spune:
Luca are azi ultima zi la gradinita.
Ce as putea sa le scriu educatoarelor ca vreau sa le trimit niste carduri.
Multumesc
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
freedelia spune:
Ceva de genul "Thank you for loving and teaching our son, we'll always remember you fondly" sau ca din partea lui "Dear Miss _ I love you and will never forget you" si ceva desenat de el sau daca stie, sa isi scrie numele...
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada De ex ceaiul verde e antioxidant si previne cancerul in po****tiile din Asia de nord-est dar in europeni favorizeaza aparitia lui. |
Andrara, de unde ai auzit asa ceva? Poti sa-mi recomanzi niste referinte? Tot ce e posibil, dar nu cred ca este adevarat.
Ceaiul verde nu prea are ce contine ca sa fie promotor de cancer, indiferent ca esti asiatic sau european. Ca substante active contine doar cofeina si o substanta numita catehina (ECGC) responsabila pt efectul antioxidant si anticancerigen al ceaiului verde. Singura parte negativa, pe langa pericolul de exces de cofeina, e ca e de evitat in perioada conceptiei si a primului trimestru de sarcina, caci ECGC asta, dupa cum inhiba cresterea celulelor canceroase, la fel poate inhiba sau intervini negativ in multiplicarea celulara din perioada imediata conceptiei.
Poate zici de monosodium glutamat (MSG), care e recunoascut stiintific ca avand efect antagonist, functie de grupul etnic. Are efecte neurotoxice si alergenice in po****tia care nu o consuma traditional, adica western world. In schimb, asiaticii au dezvoltat in timp, avandu-l in dieta de sute de ani, adaptarea organismului la aceasta toxina, si nu sufera de ceea ce se cheama "chinese restaurant syndrome".
Eu am scris cam asa pe Thank You note, cand am schimbat gradinita:
Dear [Daycare staff],
I'm writing to let you know what a great experience my daughter had at your school. She learned so many things, including what it's like to have wonderful teachers! You all exceeded my expectations for daycare.
Thank you for providing such a warm, safe, educational, and fun environment for [daughter's name]. I will tell my friends what a great center you're running.
Regards,
Ma, rog, am mai taiat un pic din zahar, ca mie nu-mi prea plac politeturile astea phony de pe-aici.
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
freedelia spune:
Ah, eu nu suport dulcegariile si over-politetzurile specifice multor americani. De aia am si zis scurt si la obiect, emotional dar nedulcegaros
Si in legatura cu MSG, ma intreb daca romanii nu au si ei vreo tolerantza la el, pentru ca toate cele folosite in bucataria romaneasca il contin -- vegeta, aromele de diferite gusturi, etc..
Carmenbr spune:
Am primit rezultatele la brain MRI, e normal. Uffff, ca tare grea a mai fost asteptarea. Insa doctora ma trimite la neurology pt ca tot ametesc si am dureri de cap aproape zilnice. Deci n-am trecut hopul de tot, dar macar nu e foarte rau.
Multumesc mult inca o data pentru toate gandurile bune.
Vad ca iar ati adus aminte de ulei. Pana la urma ce ulei e bun la prajit, ca am vazut ca doar eu, Ruxy si Buflea parca folosim canola oil. Care e urmatorul cu timp de ardere ridicat folosit pentru prajeli? Corn oil, vegetable oil? La Costco vegetable oil are soy-bean oil in compozitie si Eric e allergic la soia, asa ca prefer sa il evit.
Hai ca pana ajung iar cu cutitul la os cand o sa merg la neurology am timp de un poll. Sa fac lista pe prima pagina cu ce fel de ulei folosim?
4 anisori...uraaa!