America (172)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, plecati cu trick or treat???!!!!!
Ah...AMR o sapt!!!!...hihi...abbbbia astept!!!!!
Distractie placuta maine!!!!!

Corina, ceva poze noi cu bebelina roz???

Bianca, ce fetita frumoasa!!!!! Unde ai tinut-o ascunsa pana acum??? Ah...vreau si euuuu una

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Sinzi,scoate sucurile,eu le-am scos de tot .Ii dau apa si la scoala ,nema suc nici macar natural ca nici ala nu stiu ce are in el.Doar cind mergem la Mac(mai rar) ii dau voie suc.Si la el burta e problema ca in rest el e foarte inalt e un fel de urias printre colegii lui de clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, Sinzi ai vazut pozele cu leutul meu drag?
Am probat doar costumul, e un pic cam mare, ca-i pt varsta de doi ani!

Pozicile:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Corina incearca sa te concentrezi pe Francesca acum, e o perioada in care trebuie sa i te dedici, chiar dc e un picut mai greu pt Raluca. Oricum Raluca e mare, trebuie sa inteleaga, explica-i ca e vorba doar de cateva luni. E pacat sa pierzi laptele din cauza oboselii, o sa patesti ca mine si tare rau imi pare acum!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, da, scoate sucurile de tot! Apa. Eu ii mai dau si cate un "diet" din ala, cand iesim "out", in casa n-am sucuri de nici o culoare. Si nu prea multa paine, doar un fel de mancare la masa, portii mai mici si nu mancat dupa 6-7. Fi-miu ii slab, dar ce zisei mai sus e cum mananca el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Beiiiiiiiiii,voi nu o bagati in seama pe SUZI,ca a innebunit cred...Davidutu nu e gras,e numai bine...pana acum era slabanog ca fi'miu,aschie,ca eu nu mai stiu ce sa fac sa vad putina burtica la el..si ea,in loc sa se bucure ca nu mai e slabanog are pasarele in cap...auzi la ea"burta"...brrrrr.....stai ca incepe scoala si nu mai mananca copilul sa vezi ce slabeste

CARMEN....eu nu imi mai aduc aminte de injectie,soryyy...oricum cred ca ti-o face atunci inainte,dar nu are nici un efect asupra ta...eu stiu ca am iesit de acolo cum am intrat,adica fara ameteli sau alte simtome...hai curaj,va fi bine,nu-ti mai fa ganduri negre ca ai sa vezi ca nu e nimic cu capusorul tau

KRISS,daaaaaa...asta e super,imi place....si ce de vita,...RAMONA nu zici nimic...ce de teren,faina tare!!!Ti-a trimis SINZI PM?...ca iti trimit eu daca nu,ca vrem,vrem leustean

CIUF sanatate multa!!!

IRINA e super leutul

BIANCA frumoasa fetita ta....bafta cu nasterea,mai ai putin!!!

ANAMARIA,mortala...auzi da nu o mai da atat cu batranetile ca ma simt si eu baba cand te aud pe tine,ca doar suntem de aceeasi varsta.
Voi ati vazut fetelor poze cu ea,nu?...este super femeie si cu doi baieti mari...na, ca te-am parat

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Carmen, sanatate multa si curaj ca va fi bine. E asa cum au spus Armina si restul fetelor, doctorii exclud tot ce e mai rau intai. Eu cand am alaptat am avut un nodul /chist dureros la san, m-a trimis doctorul la investigatii, ultrasound, MRI si m-au vazut pe rand un chirurg, radiologist si inca unul la city of hope. toti au vrut sa rule out cancerul la san. Pai cand am auzit despre asta m-a luat cu rau ca si pe tine. Copilul meu avea 3-4 saptamani. Il tineam in brate si plangeam non stop imaginandu-mi ce se va face el fara mine, plangeam zile si nopti. Iti dai seama ca foarte curand dupa asta nici lapte n-am mai avut. Evident ca si hormonii post partum au contribuit din plin la depresia mea mareata... Sa-ti mai spun ca am avut un diagnostic definitiv abia la 6 luni dupa ce am incetat alaptatul... pentru ca sanul trebuie sa-si revina dupa lactatie ca sa poata cineva sa dea un diagnostic corect. Pana la urma totul a fost bine si acum ii multumesc lui dumnezeu ca mi-am facut griji degeaba.

Ciuf, eu zic sa investighezi, macar in particular sa faci un pic de research care sunt cauzele in cazuri ca si al tau. Nu lasa vreo umbra de dubii sau orice posibila problema sa evolueze.

Miere, mie-mi par tare grele caruturile alea. la cat de paradit e /era spatele meu carand copilul greu, daca mai e sa ridic si sa cobor si carutul asa greu din masina, cred ca as renunta sa-l scot din casa.
Noi avem stokke. l-am folosit de cand avea copilu cateva zile pana acum si o sa-l mai folosim mult si bine. A si domit in el pe la 4 luni, ca nu adormea decat leganat in carut. suntem foarte multumiti cu el insa nu e pt jogging. e exceptional in orice privinta cu exceptia pretului (taaare scump, dar se vinde chiar uzat la 70% din pretul nou).
Acum recent am cumparat inca unul quinny zapp pe care nu prea-l folosesc ca e mai jos, dar sper ca va fi ok pt cand o sa mergem in ro, se pliaza mic mic si planuim sa-l lasam acolo la intoarcere. E foarte fain si asta dar nu se compara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Bianca, e o superba Amalia!!!!

Miere, ce leut ai tu acolo!! Pup baiatul frumos, cand ma uit la poze si sunteti asa de frumosi si linistiti imi imaginez ca nu aveti nici o grija in lume! :))

Corina, mai pune poze cu grasunica!!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxij, dar nu e prea mic sa nu mai manance nimic dupa 6pm? David mananca si dimineata pe la 10am (iar la scoala cred ca nu mananca nimic pana la 12 la pranz...) seamana cu noi...nici unul nu putem manca dimineata (eu m-am obisnuit cu cafeaua!!!)
El mananca pranzul pe la 2pm (si felul1 si felul 2), apoi pana seara mai ia un fruct si seara pe la 7-8pm mancam cu toti cina...ceva usor (paste sau mamaliga cu branza sau orez cu legume...) Nu reusim sa ne strangem mai devreme la masa...si nici foame nu ne este la nici unul!!!
Insa cu sucurile...da...a abuzat de ele mai ales in Ro...unde nu cred ca a stiut de apa...el bea numai sucuri naturale (nectar) caci nu ii plac cele acidulate, si in Ro era innebunit dupa cel de piersici si caise de la prigat!!! Eu ma bucur ca bea (caci nu e genul care sa se hidrateze prea bine...ca mine de altfel!!!)
Acum le-am mai taiat, doar suc de portocale bea (cele de Florida)

Uf...e ciudat ca el mereu a fost slabanog, si acu are burta, sunculite pe burta si aripioare...mi se pare ....nesanatos...nu stiu......nu imi place!!! Trebuie sa fac ceva sa scapam de ele...si nu imi vine in minte decat abdomene...hahaa...

Si Mirela, nu mai te rade...ca si tu ai spus ca s-a ingrasat

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu stiu ce sa zic? Al meu mananca la 6 si mai pe la 9 mai mananca niste capsuni ceva. Zic totusi mai putine sucuri, ca sucu' ala natural Florida ingrasa, zau. Dc. n-ar mai bea sucuri, ci apa eu cred ca ai scapa de aripioarele alea( dc or exista, ca crismir zice ca minti ca o gazeta imperialista )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Carmen, multa sanatate si curaj. Sper sa fie bine.

"Suzi" eu nu ma pricep la greutatea baietilor; fiica-mea e pe la mijloc, nici prea grasa, nici prea slaba; dar si eu stau cu ochii pe ea, sa nu se ingrase.

Irina, ce baietel frumos si zimbaret ai tu acolo. Cind ma uit la pozele lui zimbarete, merg inapoi, la pozele Evei, ca si ea tot asa era, rinjea la toata lumea, cu gura pina la urechi si se imprietenea cu toti din jurul ei.

Fetele din Florida, noi o sa fim la Disney intre 18-25 Septembrie, apoi in St. Petersburg (la soacra) pina pe 28. Cine are chef de-o intilneala? (Irina? Sinzi? Mirela? ...)

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput