AM BAIATUL DE UN AN SI ARE O TUSE CE SE RUPE...Am incercat si cu siropuri acum trebuie sa incerc si cu siropuri
Stiam de ceai de ceapa..,ceai de tei ?atceva mai stie cineva???
Nu stiu ce fel de siropur ai folosit incearca eventual Stodal sirop este homeopat dar se gaseste in orice farmacie.Sau daca vrei o varianta de ceai poti sa-i faci ceai din coji de nuci cu ceapa .Se iau 10 nuci se sparg si se curata de miez cojile se spala bine si se pun la fiert impreuna cu o ceapa se beau cam 2-3 cani pe zi. Spome mami de Sebastian(21.10.2008)
Ceaiul de patlagina si cimbrisor. Expectoreaza mai usor. Si Prospan e foarte bun, e din iedera. Copiilor mei le merge bine si cu asta
Matei si Ilinca
neata.Multumesc de sfaturi ...insa el expectoreaza ,are "flegmutzele"in git dar nu stie sa le dea afara...asta e problema si are asa de vreo luna de zile..
Am fost ieri la dr sia zis ca i s-a iritat si gitutzul drept pt care i-a dat eritromicina sirop si l-aa gasit si cu 1 kg mai putin decit normal la virsta lui ..Adica el la 1 an si o luna trebuie sa aia 9,400 si el are 8.300...pt asta Vi-sol cu calciu...