Aradence DC...! (125 )
Raspunsuri - Pagina 2
Melania 14 spune:
Alina.a ,La multi ani! si din partea noastra.
P.S: ti-am votat ratustele
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
gabitzica spune:
Alina.a superba petrecere i-ati organizat Elisei si anul asta. Iar curtea voastra e de vis.
Claudelu spune:
unde-i ELisa cu ratustele? vreau si eu sa o votez dar n-am nervi sa caut prin toate acele pagini...ca vad ca pe pag 2, unde se deschide link-ul ALinei nu e....
Pentru toate multe
Gabi e superba Ioana ta
ALina.a, ELisa e rupta din tine
Claudia si Raul-Andrei
monica70 spune:
ALINA.A wow ce chef de chef i-ati organizat printesei !!! Suuupeer !!! Tare seamana pe tine! Ma bucur ca aparusi . Si cu asa poze
GABI am vazut si pe Ioana mireasa mica .Era cam necajita sau mi se pare?
MONI 38s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
gabitzica spune:
Citat: |
.Era cam necajita sau mi se pare? |
Nu era necajita, dar s-a acomodat tare greu cu buchetul, abia dupa nu stiu cate ore, cand a facut poze cu mireasa l-a vrut. de abia astept sa vad pozele cu mireasa ca vreo 15 minute le-a tot pozat.
cristinacsa spune:
La multi ani, Alina! sa fii sanatoasa si fericita!
Am vazut si poze cu 2 fetite fumoase Elisa si Ioana.
Clau, multa putere sa aveti.
Pupici
Cristina si gemenele
alinamoro spune:
Gabi, foarte draguti mirii mici, Ioana e asa dulce miresuca si Tudor la costum...!
Mi-a placut si rochia ta!
Alina.a, frumoase pozele de la ziua Elisei, ea o scumpa, ce mult a crescut! Foarte frumos ati aranjat si organizat ziua ei!
Am votat si eu ratusca mai demult.
Cristale, tu unde stai?
Cristinacsa, v-ati hotarat unde si cand mergeti in concediu?
Tot am uitat sa va zic ca s-a deschis un loc de joaca pe Dorobanti (eu am citit pe aradon saptamana trecuta). Se pare ca-i f fain, au si interior si exterior.
Miha, ai fost azi cu copiii?
Eu am venit de la lucru si am facut ardei umpluti, a si plouat...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabibociort spune:
Am vizionat poze cu 2 printese absolut superbe - Ioana si Elisa.Eu tocmai am imbaiat-o si culcat-o pe a mea. Ma calareste fata asta de cateva zile de parca stie ce urmeaza. Imi vine sa ma urc pe pereti. Vai di viata me! Greu o sa fie.
Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
alinamoro spune:
Gabi B, las' ca va obisnuiti rapid...si mie mi-a fost ff greu cand am reinceput lucrul, as mai fi stat 2 ani acasa, acum n-as mai sta.
Am gasit link-ul cu Funny Club, puteti citi www.aradon.ro/stiri/arad/articol/funny-club--o-locatie-unica-in-arad-special-conceputa-pentru-copii/cn/news-20090723-02321275" target="_blank">aici, sunt si poze.
Miha zicea ca e 6 lei/ora/copil.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabibociort spune:
Buna dimineata. la toata lumea.
Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun