Aradence DC...! (125 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Miha, multa sanatate bolnaviorului! Unde ati fost la munte?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA pai dpn e 17 august,dar e proiectat mai devreme cu vreo saptamana clar si dupa masuratori e mai mare tot cam asa.Deci practic n-as avea 39 de saptamani si ceva ci 40 si ceva. Diana s-a nascut la 39 fix.Dar fetele-s mai grabite cica.
Acum ma cam doare iar burta ca la ciclu,asta nu-i semn de travaliu? Saptamana asta tot asa,noaptea contractii false,ziua dureri ca la ciclu din cand in cand.Da' astea poate or fi de la vremea ploioasa ca atunci ma cam apucau si mai demult.
RELUSHA la cat ii place sa se impopotzoneze, n-ar fi de mirare

MONI s39+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha sanatate multa lui Matia!

Relusha bine ai venit!

Moni ce zici tu seamana a inceput de travaliu.....mey, da' chiar nu mai ai rabdare pana in 19 noaptea?Ca-s la lucru ....
Oricum sa le zici la cei de pe ambulanta ca esti prietena mea(si vezi cum il/o cheama pe aststent/a).

Nu stiu ce a avut Nicolas ieri ca a vomitat.....ne-am speriat putin.....acum e ok.
In rest....AMR 7 zile...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RELUSHA am uitat sa te intreb,cum te intelegi cu ei? Ai invatat ceva chineza?

Ma duc si io in pat un pic,ca am intepenit aici.

MONI s39+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Ralusha, bine ai venit! Deci Shanghaiul are po****tie cat toata tarisoara noastra... Acolo nu-i criza? Ajutor de la stat primesti si de aici si de acolo (ce ma intereseaza pe mine) Si pune pozeeeeeeeeeeeeee

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Multumesc de primire

...si acuma sa-ti raspund....

1. cred ca Shanghaiul are mai multi locuitori decat tara noastra... nu cred ca mai sunt in Romania 22 de milioane de oameni

2. ajutor de la statnu primesc de niciunde .... aici am fost si sunt casnica, in Romania mi-am facut lichidrea la locul de munca anul trecut cand am plecat...

3. criza nu a reusit sa sara Marele Zid

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufymic

Relusha bine ai venit!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Multumesc!

Mergi la inceput

Moni, nicicum .... cumparaturile mi le fac de la supermarket, deci nu am nevoie de cuvinte nici macar in engleza u ma prea descurc

stiu strictul necesar...sa spuncartierul in care stau si numele supermarketului...buna ziua, multumesc, la revedere si cam atat...sotul stie mai mult ca el e toata ziua intre chinezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Relusha, bine ai venit !!! Tare departe esti, dar aproape de noi in acelasi timp. Ce iti place cel mai mult acolo?
Moni, nastere rapida si usoara iti doresc. La o prietena de-a mea Miclea i-a "grabit" nasterea ca pleca in concediu. Eu al doilea l-am nascut la 38 de saptamani fix, dupa ce m-am rugat o saptamana noapte de noapte sa nasc ca nu mai aveam rabdare
Fetelor, m-ati facut sa mor de curiozitate si ieri seara am iesit la vazut Funny Club. E hiar frumos, mai ales pentru timp cu soara sau petreceri.
Va doresc o zi frumoasa

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Relusha, bine ai venit !!! Tare departe esti, dar aproape de noi in acelasi timp. Ce iti place cel mai mult acolo?

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Multumesc!

Ce imi place cel mai mult aici....?! salarul sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Salut, gagici.
N-am mai intrat ca am un moral pe zero spre minus de cand cu intoarcerea la lucru. Si ca sa fie meniul complet nu stiu de unde m-am incaltat si cu o raceala. Azi parca ma simt mai ok.
Clau condoleante. Imi pare rau. Se zice ca DD ii cheama la el mai repede pe oamenii buni. De acolo de sus el va fi vesnic cu voi si va vegea asupra voastra.
Gabi sa-ti raspund la intrebare - la lucru e tare nasol.
Moni, vad ca nimic. Cumintel Tudor.
Miha, bine ati venit si multa sanatate Matiei.
Flavia, felicitari pentru job. Iar in rest fruntea sus, toate trec asa cum vin. (asa ma incurajez eu pe mine)
Ada, chiar de chiar? bebe 3. Te admir.
Ioana, tu faci parte din categoria oamenilor fericiti, practici meseria ce-ti place.
AlinaM wellcome home. Bine ca v-ati relaxat.
Relusha bine ai venit. Povesteste-ne despre viata in China si pune si poze
Va pup pe toateGabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput