Aradence DC...! (125 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Clau condoleante. Dumnezeu sa va de putere si sa va intareasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, condoleante! Nici nu indraznesc sa te sun, ca nu sunt cuvinte potrivite pentru a alina durerea asta! Foarte cruda viata!
Noi am fost azi la inmormantare la un baiat de 30 ani. A murit in accident de masina intre Nadlac si Pecica. Tatal lui e paznic la fabrica iar ceilalti doi frati au lucrat mult a noi. Sambata urma sa aiba botezul primului lui copil... Jale mare...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Clau, condoleante !!!
Vai ce repede se sting unii oameni...muuult prea tineri. Imi pare asa de rau.
Dupa ploaia torentiala de azi de aici din Vlaicu vad ca s-a dus si cheful meu de a mai face ceva.
Ioana, te felicit ca iti iubesti jobul si abia astepti sa te intorci. Eu as face orice numai sa nu mai trebuiasca sa ma duc acolo vreodata
Flavia, cum e la servici?
Fetelor, va doresc o saptamana frumoasa si usoara in continuare

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Clau, condoleante...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, ma rog sa aveti puterea sa depasiti momentele acestea si sa-l pastrati in amintirea voastra asa cum era el cand era bine. Nu l-am ccunoscut decat din vorbele tale, dar mi-au dat lacrimile la aflarea vestii.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana - Ducky, e ok la lucru, am multe de invatat, dar inca nu am primit laptop si e mai greu asa pt ca trebuie sa-l iau pe al colegei mele si nu vreau sa o incurc. Cand e ea plecata si poate sa mi-l lase mai studiez, dar cel mai bine voi invata cand voi duce o tranzactie de la inceput la sfarsit. Azi am avut primele mele prezentari de apartamente la posibili clienti. O sa vad cat de convingatoare am fost in ceva timp, adica daca cumpara sau nu.

Cristina dragutzo sunt chiar in calea ta, adica la 2 minute de tine, pe Revolutiei la colt inainte de trecerea spre Libelula, asa ca ai vreme sa treci pe la mine, numa sa ma suni inainte sa nu fiu plecata la Uta sau la masa. Va astept.

Nu stiu daca v-am spus, avem pe langa salar, comisioane din vanzari si bonuri de masa si o masa pe zi. Saptamana asta se serveste la restaurantul chinezesc de la Uta. Am avut si prajituri , asa ceva nu am mai auzit . Daca reusesc sa vand atunci o sa fie ok.

Moni cum esti?

Ada, tot am vrut sa zic ... 3 copii???? Stiam io ca te tenteaza da nici chiar asa. Bravo. Va admir pe cele care aveti curaj, io nu am.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA mersi de intrebare,sunt tot cu contractii false mai ales noaptea,de vreo 2-3 nopti eram cat p-aci sa sun la 112 .In rest burta beton.Nu l-am sunat inca pe Miclea,poate maine ... Inca mai sper ca m-apuca zilele astea.Nu prea-mi place deloc nici ce-am mai citit despre inducere
Ma bucur ca e asa fain noul serviciu!

MONI s39+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Flavia, aici langa mine esti? Fain, las ca te calc intr-o zi, te sun inainte.
Am fost azi dupa-amiaza la Funny Club, nasol ca a plouat torential pt ca afara e toata distractia, inauntru nu e mare lucru, dar zic patronii ca pana la iarna vor aranja si acolo. La etaj sunt dormitoare pt gradinite (de vara probabil). Ce mi s-a mai parut fain e pretul pt petreceri: 35 ron meniul (pizza, sau snitel de pui cu cartofi, salata, etc, tort si racoritoare), pictura pe fata, cd cu poze, toate in banii astia. Mie una mi se pare ok, ca acasa ma costa mai mult si apoi iar smotru, dezordine. Iaca, fac si reclama pe gratis acum

Moni, scoatem agitatele? Am eu o presimtire ca-n noaptea asta o fii ceva

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Va multumesc mult pentru suport
Azi a fost cum a fost, de maine va fi mai greu...maine seara la 8, la biserica baptista de pe Dorobanti se va tine slujba, iar joi la 14 e inmormantarea!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna dimineata! Poftiti de serviti

Clau, Dumnezeu sa va intareasca si sa va aline durerea

Moni, cum esti?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput