Ami-un raspuns foarte complex.Multumesc mult.Este ceea ce cautam .Si mie mi se pare un pret foarte bun pt ridicarea casei.
Mult succes cu finalizarea !
Neda
Citat: |
citat din mesajul lui MamiAmi Buna Neda, Noi am terminat casa la rosu si pot sa-ti dau cateva detalii. Constructia este in Bragadiru Ilfov, iti spun asta deoarece preturile sunt mult mai mari in functie de locatie, asa ca la noi pentru la rosu la o suprafata de 197 mp construiti (P+M), ne-a costat 8000 Euro. Referitor la compartimentare, nu stiu cat de eficienta este cea cu rigips, dar noi am facut din caramida (compartimentarea nu are legatura cu ferestrele, pentru ca sunt la exterior. Eu iti recomand caramida (sau BCA), tine foarte mult si de structura de rezistenta a casei si nu stiu daca poti sa faci o compartimentare a casei dupa cum doresti tu in cazul celei cu rigips. La rosu inseamna ridicarea fundatie, elevatie, pereti interiori si exteriori, buiandrugi, placi (inclusiv cea de la parter, k am mai auzit si astfel de cazuri cand nu s-au realizat), scara, acoperis cu astereala pusa (scandura de pe casa). In functie de constructor mai poti face si altele pe langa: un camin de put, o groapa pentru fosa, sau hazna etc. Daca mai ai intrebari n u ezita sa ma contactezi. |