problema frigider
Raspunsuri - Pagina 2
kokiy spune:
...daca defectiunea este reparabila nu primesti nici un aviz de schimb ....ti se va da aviz de schimb doar daca- produsul nu poate fi reparat sau daca necesita vre'o piesa care nu se poate aduce in timp de 30zile ...la un produs reparat poti cere aviz de schimb sau returnarea banilor daca au fost facute intervetii asupra lui de 3ori in timpul garantiei ...
ehe,acum o iau pe ghicite ...banuiesc ca ti-ai facut livrare singura ...achitat frigider in Brasov ,ridicat cu masina personala ...in caz de ti se da aviz de schimb ,tre' sa urmezi traseul invers ..luat frigider de acasa si transportat la magazin ...ridicat frigiderul nou
Daca ai avut transport de la Domo faci asa : te duci cu avizul si restul de acte in magazin ..daca mai au produsul o sa ti se faca livrare,cu ridicarea produsului vechi ....
La ora asta sper ca ma facui inteleasa ...nu de alta ,dar am lucrat toata ziua
Maine sunt acasa ...daca intampini probleme iti dau nr. meu pe PM ....
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Sabina spune:
l-au adus aia de la Domo:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
dulcetica spune:
Acum dupa ce citesc ,cred ca mi-au dat aviz de schimb,dar numai dupa ce m-am enervat putin,ca nu intentionau.E cam la latitudinea lor.Cred ca l-au luat aia cu service-ul cind au plecat,eu m-am dus iar la magazin si mi-au dat alt frigider.L-au adus ei acasa.
Sabina spune:
sa va spun noutati:
l-am miscat noi si nu era bine pus , astfel ca intr-un loc ingheta si nu permitea recilcularea aerului.
L-au asezat cum trebuie si gata:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo