Gravidute&Mamici de IASI (100)
Raspunsuri - Pagina 6
mihharo spune:
Raluca- multumesc pentru muuultele si folositoarele informatii
... o sa tin cont de ele 
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralnied1 n-am vrut sa creada Mihaela ca o mintim ![]() |

eu chiar sunt de parere ca m-ati menajat... articolul ala m-a terminat, pe bune
... mai aveam si eu ca tot omu' o speranta si acuma s-a dus si aia 
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui byu BA DA![]() |
Ba da ca le-am incurcat?Sau ba da ca esti nana?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihharo spune:
Alina- despre plaja de la Eforie (eu am mers acolo in fiecare an, de la 2 ani pana pe la vreo 25): mie mi-a placut intotdeauna plaja de acolo pentru ca e faleza inalta, nu stai la plaja si altii se plimba pe strada la capul tau... Apa nu e foarte adanca la Acapulco si Debarcader, mai adanca e la Belona, dar acolo e plaja mai lata... Este insa la Debarcader un intrand langa dig cu apa mica, i se spune Golful copiilor- acolo e bine de stat cu cei mici la balaceala, apa nefiind adanca e foarte calda... e unul din motivele pentru care am ales Eforie anul asta.
Pensiuni si vile gasesti pe toate gusturile, e plina statiunea. Si se gasesc si la preturi acceptabile, mie nu mi s-au parut scumpe. Si prefer de o mie de ori o vila renovata si moderna in locul unui hotel care uneori e mai scump doar pentru ca il cheama Hotel, nu pentru ca ar oferi cine stie ce conditii ![]()
alynta27 spune:
Salutare!
Noi suntem bine! Iesim la plimbare!In seara asta am fost la cimitirul "Eternitatea"! David a dansat pe mormantul strabunicii, apoi a pupat crucea!
Azi am iesit cu el la piata (e soacramea la mine) si a fost foarte incantat ca am fost doar noi doi!
Ghinetz multumim pentru detaliile date!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihharo spune:
Gata, ma duc si eu la culcare ca se foieste Albert de o juma' de ora... poate reusesc sa adorm mai repede in seara asta
Noapte buna!
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Azi am iesit cu el la piata (e soacramea la mine) si a fost foarte incantat ca am fost doar noi doi! |
Poate simte nevoia sa primeasca mai multa atentie doar el personal, fara sa o imparta cu bebe?
Mihaela, oricand stau la dispozitii cu informatii, daca pot.
Uite mersul trenurilor IS-Pascani: AICI
Si Pascani-IS: AICI
Vezi ca fiecare are cate 2 pagini de trenuri.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui mihharo![]() eu chiar sunt de parere ca m-ati menajat... articolul ala m-a terminat, pe bune ... mai aveam si eu ca tot omu' o speranta si acuma s-a dus si aia ![]() |
Pe bune, nu m-ai prins pe mine intr-o zi ok, sa vezi ce descriere iti faceam. Mai ceva decat in ce ai citit acolo.
Norocul tau ca ai scapat de data asta.
Anilansa spune:
poftiti la 
mihharo... multumesc frumos de informatie
,
ralnied ... mersi 
noi plecam joia viitoare seara ca vineri dimineata sa ajungem, sa ne cazam iar baietii sa o intinda la medgidia dupa notar si sa faca actele .....
e primul miniconcediu cand merg cu socri undeva![]()
sa vedem ce o sa iasa![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
asera la o felie de pepene ... socrumi imi zice:
"si unde ne cazam"
eu si sotul " ????!!_ sotul spune: pai nu am zis ca mergem in Eforie Nord"??? socrumiu ... pai " eu ma gandeam pt Costinesti ... ca e statiune de tineret"

...si eu iam zis ca de nu pot sa tac
" o fi ea statiune de tineret dar e foarte multa galagie si foarte aglomerata, in plus de asta daca mergem in Costinesti trebuie sa gasim cazare mai departe de plaja si de centru."evitam zgomotul discotecilor"
si a ramas discutia ca in plop
... sa vedem sapt asta ce idei mai are
eu una raman la eforie![]()
VoI ce ati alege: Eforie sau Costinesti?
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa