Gravidute&Mamici de IASI (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Oana- spor la angajari! si trimite si la noi un PM, ca ne intereseaza...

Mergi la inceput

Raluca- multumesc pentru muuultele si folositoarele informatii ... o sa tin cont de ele

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

n-am vrut sa creada Mihaela ca o mintim

eu chiar sunt de parere ca m-ati menajat... articolul ala m-a terminat, pe bune ... mai aveam si eu ca tot omu' o speranta si acuma s-a dus si aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

BA DA

Ba da ca le-am incurcat?Sau ba da ca esti nana?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Alina- despre plaja de la Eforie (eu am mers acolo in fiecare an, de la 2 ani pana pe la vreo 25): mie mi-a placut intotdeauna plaja de acolo pentru ca e faleza inalta, nu stai la plaja si altii se plimba pe strada la capul tau... Apa nu e foarte adanca la Acapulco si Debarcader, mai adanca e la Belona, dar acolo e plaja mai lata... Este insa la Debarcader un intrand langa dig cu apa mica, i se spune Golful copiilor- acolo e bine de stat cu cei mici la balaceala, apa nefiind adanca e foarte calda... e unul din motivele pentru care am ales Eforie anul asta.

Pensiuni si vile gasesti pe toate gusturile, e plina statiunea. Si se gasesc si la preturi acceptabile, mie nu mi s-au parut scumpe. Si prefer de o mie de ori o vila renovata si moderna in locul unui hotel care uneori e mai scump doar pentru ca il cheama Hotel, nu pentru ca ar oferi cine stie ce conditii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi suntem bine! Iesim la plimbare!In seara asta am fost la cimitirul "Eternitatea"! David a dansat pe mormantul strabunicii, apoi a pupat crucea! Azi am iesit cu el la piata (e soacramea la mine) si a fost foarte incantat ca am fost doar noi doi!

Ghinetz multumim pentru detaliile date!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Gata, ma duc si eu la culcare ca se foieste Albert de o juma' de ora... poate reusesc sa adorm mai repede in seara asta Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Azi am iesit cu el la piata (e soacramea la mine) si a fost foarte incantat ca am fost doar noi doi!

Poate simte nevoia sa primeasca mai multa atentie doar el personal, fara sa o imparta cu bebe?

Mihaela, oricand stau la dispozitii cu informatii, daca pot.
Uite mersul trenurilor IS-Pascani: AICI
Si Pascani-IS: AICI
Vezi ca fiecare are cate 2 pagini de trenuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo
eu chiar sunt de parere ca m-ati menajat... articolul ala m-a terminat, pe bune ... mai aveam si eu ca tot omu' o speranta si acuma s-a dus si aia

Pe bune, nu m-ai prins pe mine intr-o zi ok, sa vezi ce descriere iti faceam. Mai ceva decat in ce ai citit acolo.
Norocul tau ca ai scapat de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

poftiti la

mihharo... multumesc frumos de informatie,
ralnied ... mersi

noi plecam joia viitoare seara ca vineri dimineata sa ajungem, sa ne cazam iar baietii sa o intinda la medgidia dupa notar si sa faca actele ..... e primul miniconcediu cand merg cu socri undeva
sa vedem ce o sa iasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

asera la o felie de pepene ... socrumi imi zice:
"si unde ne cazam"
eu si sotul " ????!!_ sotul spune: pai nu am zis ca mergem in Eforie Nord"??? socrumiu ... pai " eu ma gandeam pt Costinesti ... ca e statiune de tineret" ...si eu iam zis ca de nu pot sa tac " o fi ea statiune de tineret dar e foarte multa galagie si foarte aglomerata, in plus de asta daca mergem in Costinesti trebuie sa gasim cazare mai departe de plaja si de centru."evitam zgomotul discotecilor"
si a ramas discutia ca in plop ... sa vedem sapt asta ce idei mai areeu una raman la eforie

VoI ce ati alege: Eforie sau Costinesti?

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput