Gravidute&Mamici de IASI (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca
Va dau si eu datele poate ma treceti pe listuta cand mai intra fetele pricepute
Sara-Stefania nascuta pe 21.07.2008 -dr.Tarnoveanu Mihaiela

Rezolvat! Data ta de nastere n-o dezvalui? Nu vrei sa ne cinstesti de ziua ta?

Kriss,nu ti-ai mai rezolvat problema cu netul? Ma gandeam ca macar la modificat de listute mai apari.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Mihaela (mami de Albert)... ia arunca un ochi
http://www.bzi.ro/Poftiti-in-vagoane-vitelor!-A64187.html

Vai de capul meu!
Mihaela,eu zic sa te duci pe jos la mare!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

fetele care administrati listuta-vedeti ca ma "bat" cu Amir pt celebrul loc 13

Lasa ca 13 e cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

sarumana mult inca odata de sfaturi.
cat despre comanda in G Humorului, m-am gandit si i-am tot batut apropouri finei (ba ca nu stiu incotro sa o apuc, ba ca nu am cu cine lasa bebe sa caut florarie, ba ca ma tem de transport), dar nimic.
Cred ca ar fi cazul sa-i spun direct
dar nu sunt genul......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Trimit PM ca raspuns pentru cele interesate de Gradi.

O zi buna va doresc. Nu pot sa stau mai mult, ca facem acum angajari si suna telefonul...ca nebunul

byu, tu lucrai ca asistenta medicala si ziceai ca iti cauti de lucru? Daca nu am incurcat borcanele....scrie-mi un Pm sau un mail: ghinetz@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iepurila... greu cu fina... eu zic sa ii zici printr-un msm sau mail...si rezolvi problema... daca nu se prinde din apropouri

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

gata. mi-am luat inima in dinti si am sunat-o. m-am gandit eu ca totusi e si interesul ei sa aiba lumanari frumoase si nu flescaite. astept sa-mi comunice nr de tel de la humor. sa vad ce iese.

pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Care cumatre Miha ca Andreea mii fina...
GHINET, DA REPEDE UN SEMN...CA-S INTERESATA DE CE AI DE SPUS...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Poi nu erai si nana lu' Sebi? Sau am incurcat borcanele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

BA DA

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput