INSEMINARE [40]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna seara, fetelor

Gata, am fost si eu la prima mea inseminare. A fost chiar ok, nu a durut nimic, nu s-a scurs nimic afara, doar ma doare putin burtica, doctora zice ca e ok, ca e de la ovulatie.Acum ma pregatesc sa-mi scot barbatu la cina ca a facut o figura frumoasa astazi, s-a prezentat la purtator cu 40mil. la recoltare, iar dupa preparare au devenit peste 100mil A+B. Si acum ne punem pe asteptat...Ma tot gandesc la ce zice Dankutza, adica increderea ca miracole se pot intampla este un ingredient special in toata treaba asta, si are perfecta dreptate.

Yarrina, imi pare rau, chiar mi-as fi dorit sa fii gravidutza din acest capitol, ca doar de asta m-am inscris pe forum, sa ma "hranesc" cu vesti bune.

O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

Buna seara!
stie vreuna dintre voi, de reusita pe ciclu nestimulat, doar cu un folicul? ca mie mi-a mers doar cu Puregon,cand au fost 2 foliculi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ilary,la Polisano,inseminarea se face ecografic,nu stiu ce sa zic ,probabil endo e de 6mm,imtreaba astazi

succes

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Viss au fost reusite si pe ciclul natural. Normal ca facand Puregon, sansele s-au marit si ai avut 2 foliculi. Deci sansele s-au dublat. Scopul inseminarii este sa se obtina un folicul dominant, la fel ca natural. O femeie sanatoasa elibereaza unul, maxim 2 ovule pe luna, de aici si determinarea medicilor de a obtine unul, maxim 2 foliculi, ca totul sa fie cat mai natural, cat mai aproape de normal. Oricat de mult ne-am bucura noi sa avem nu stiu cati foliculi la o stimulare, nu e bine. Ce-i mult strica.

Ilary EndoVII 6.0 inseamna grosimea endometrului. Trebuie3 sa fie minim 8mm pt inseminare. Cumpara niste Oestrogel si da o spatula din gelul ala pe brate. Mai pune si Viviflor in fiecare seara pana la insemianre.

Anda multa bafta. Si..... a inceput numaratoarea.

20+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

dankutza - Iti multumesc tare mult pentru carti. Sunt sigura ca in viitorul apropriat imi vor fii foarte utile.

yarrinna - imi pare foarte rau... sper sa nu iti pierzi optimismul si credinta...

anda15 - iti tin pumnii...foarte frumoasa valori la sot.. Bravo si sa fie cu reusita... si

wk frumos!!!

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Fetelor si eu am facut azi inseminarea.
Eu zic ca o sa fie bine.Sotul si el a facut o figura buna,adica 26 milioane,iar dupa preparare 6 milioane.
ce sa va mai zic n-am simtit nimic,a durat cred 1 min si am mai stat vreo 20 in salon.Cred ca o sa fie bine si pt faptul ca am trecut pe langa 1 card de berze cand am mers si inseminarea a facut-o dr. Chicea ,pt ca dr.Ispasoiu a fost plecat.Si dr. Chicea e super,calm ,dragut si dispus sa explice.Mi-a placut de el.Si asistenta super
Ceea ce m-a surprins a fost ca mi-a zis ca dupa ce termin Duphastonul , a 10-a zi sa fac testul de sarcina, ca e relevant.Am ramas surprinsa si l-am pus sa-mi explice de ce din a 10 si nu din a 14, si mi-a zis ca daca iau Duph...se evidentiaza din ziua 10Voi stiati asa ceva?
totodata mi-a zis sa nu stau in soare....
Yarrina nu te da batuta,o sa fie bine.
Anda15,Viss si celelate numaram zilele!
Dancutza sanatte si fii pe aproaep!
Speranta succes
Bytzi in ce stadiu esti acum?Mersi ca raspunzi si sa fie cum iti doreesti.

Care mai sunteti inseminate acum?

Mergi la inceput

Voua cum va pare valoarea de 6 milioane dupa preparare.Yarrina sotul tau cat a avut?Ce stiti altele cu cat au facut inseminare dupa preparare?
Anda15 cum sotul tau a vut dupa preparare 100 mil si inainte 40??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ilary nu prea am inteles treaba cu nr de spermatozoizi. Cum adica erau la inceput 26mil si apoi doar 6mil? La mine au fost 10mil initial pe ml si apoi, dupa preparare au fost 17mil. La prima inseminare, tin minte ca dupa preparare am avut 5mil/ml. Din cate stiu eu, se evalueaza/numara spermatozoizii la inceput si apoi ii concentreaza si de aceea devin mai multi. ADica baga mai putini ml dar mult mai concentrat. Cum a fost endometrul? De faza cu Duphastonul nu stiam nimic. Berzele alea sunt semn bun.

21+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Dankutza la Sibiu asa e,scrie si pe spermograma :concentratie 26 mil si dupa centrifugare 6 mil,procedeul este altfel aici,cred ca ii introduce numai pe cei super buni asa am inteles.Dr. cand l-am intrebat a zis endometru frumos,parca 10-11?poate fi asa?javascript:insertsmilie('');
Yarrina la tine cum a fost sau alte fete car4e ati facut la SIbiu?
Nu prea mai raspundeti!
Voi cat ati stat intinse dupa inseminare?
javascript:insertsmilie('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna fetelor si baietilor (ca stiu eu ca si ei mai citesc)
va urmaresc de 3 ani de cand ne straduim si noi pentru un bebe. Felicitari reusitelor si ma rog pentru noi restu.
scurt istoric> sotul diag cu oligoastenospermie in 2007 (2mil/ml si motilitate < 20%) dupa ceva tratamente acum are 8.5 mil/ml si 90 mil in proba motilitate 41%
eu uter retrovers CM intre 29 si 39 de zile si la ovarul stang imagine hipoecogena, neomogena de 1 cm sugestiva pentru un chist endometriozic
in sept vrem sa facem IUI
in rest analize ok
asa ca rugati-va si pentru mine de aici inainte.

Mergi la inceput