INSEMINARE [40]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

Dancutza,Condoleante pt bunica ta, , ce iti face printesa? sti....la noi in familie de cate ori a murit un batran sa nascut un copil si intotdeauna am fost convinsa ca acel copil are o particica de la batranul care tocmai sa dus, nu vreau sa te supar mai mult decat esti cu vb as
tea.eu chiar cred in asta.....
sesibila ,ma bucur ca te-ai inteles cu moisa...eu nu am reusit......in privinta doc bechir , daca se dovedeste ca a gresit cu IAS mea, chiar voi face scandal
nu stiu ce a fost in capul meu de m-am lasat pe mana ei...eu vroiam neaparat la cezara, dar ceasul rau......pisica neagra..... asta e.

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Macarie,probabil ai mai postat treaba asta cu laparo si fetita,scuze nu am fost pe faza.Sa-ti traiasca printesa si sa creasca mare si frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Maine sunt chemata la 1 ecografie ptr. IA.Cum imi urmareste ovulatia?Baga ceva in mine... sau pe burtica cu un aparat?Cum trebuie sa ma pregatesc ?
Felicitari celor care le-a reusit inseminarea ,sa fie sanatos(i) bebelusul!
Vine si timpul nostru...
Yarrina asteptam rasp. pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sensibila cat ti-a iesit BHCG in Z15? Asa dureaza la noi...oras mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

IIlary, pt monito iti face eco vaginal, adica baga ceva in tine....dar stai linistita ca nu doare absolut deloc...

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna, fetele

Am fost la eco azi dimineata de ziua12 si se pare ca si-a revenit endometrul meu dupa ovulele luate, are acum 9.7mmsi mai sunt doar 2 foliculi dominanti care au cam 20/18mm, fata de 4 bucati cati erau acum 2 zile. Mi-a facut doctora pregnylul deja si maine dupamasa facem inseminarea. Sper sa fie bine.

Macarie, buna intrebarea ta cu care ovar ai ovulat, si mie mi se pare ciudat, ca si pe mine ma doare ovarul stang dar foliculii s-au format pe dreptul desi as fi jurat ca stangul a facut treaba luna asta, dar cine mai stie...si nu, nu sunt superstitioasa, oricum inseminarea e maine, 7 august(se zice ca 7 e un numar magic), ziua 13 ma refeream la ziua 13 din cadrul unui ciclu.

Yarrina,sa fie un beta mareeee

Va si o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

yarrina - in z15 beta a fost 46.69, dar orice valuare peste 5 e sarcina. La mine pe fisele de la Babes scrie pt sarcina in saptamana 3-4 : 9-130

e in burtica +9
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Mersi Macarie de raspuns, stu ca a sunat aiurea intrebarea ,dar nu stiam cum sa ma exprim mai clar.Apa ai baut?
Mi-a zis dr. sa ma hidratez, cred ca asta a vrut sa zica...sa fiu cu vezica plina??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Nu Ylari...cu vezica plina plina o sa vii la inseminare. La eco nu-i nevoie ca-ti face endo vaginala.
Sensibila sper sa am si eu o valoare asa frumoasa desi...nu stiu...m-au speriat durerile de dimineata. Ce razboi s-o fi dand intre ovarele mele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

yarrina - avand in vedere ca esti z 12, se poate ca valuarea ss fie mai mica avand in vedere ca valuarea la beta se dubleaza la 48 de ore. Important e sa fie peste 5 si apoi o repeti la 48 de ore si inca ceva f important. Unele laboratoare care nu lucreaza beta zilnic pot da rezultate eronate, si mai mici si mai mari. Dankutza a patit-o in bucuresti.
Ceva simtome ai ?

e in burtica +9
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput