Durerea unei pierderi de sarcini (81)
Raspunsuri - Pagina 21
QiaoBing spune:
si noi am luat de mult in calcul varianta adoptiei, dar am zis sa mai incercam cat se mai poate.
in ultima vreme ma gandesc ca o sa reusim si dupa o sa si adoptam o fetita sau un baietel, in functie de ceea ce o sa avem, sa fie pereche ![]()
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
Ninia81 spune:
Magia acestei sarbatori sa te imbratiseze calduros si sa te legene in ritmul colindelor,iar tu sa visezi in miresme de cozonaci si scortisoara alaturi de cei dragi!
Visul nostru 
baby_r7 spune:
nu am mai intrat de mult timp la acest subiect si imi cer iertare.
si eu sunt in listuta fetelor ci pierderi de ingerasi, dar din fericire dupa suferinta, Dumnezeu ne-a daruit-o pe Bianca-Maria, fetita mea scumpa, acum in varsta de 2 Ani si 4 luni, care este sanatoasa si care ne lumineaza fiecare zi.
VREAU SA VA SPUN DIN PROPRIA EXPERIENTA CA DUPA SUFERINTA, VINE SI MINUNEA MULT ASTEPTATA.
sa nu va pierdeti speranta niciodata.
va doresc la toate sa aveti parte numai de vesti bune si speranta ca anul 2011 va mult mai bun!!!!!!!!!
CRACIN FERICIT!!!!!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza de la concursul chic bebe-Klorane baby
baby_r7 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME SF. STEFAN!!!!

toate fetele!!!!!!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:
bab.jpg
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_r7 nu am mai intrat de mult timp la acest subiect si imi cer iertare. si eu sunt in listuta fetelor ci pierderi de ingerasi, dar din fericire dupa suferinta, Dumnezeu ne-a daruit-o pe Bianca-Maria, fetita mea scumpa, acum in varsta de 2 Ani si 4 luni, care este sanatoasa si care ne lumineaza fiecare zi. VREAU SA VA SPUN DIN PROPRIA EXPERIENTA CA DUPA SUFERINTA, VINE SI MINUNEA MULT ASTEPTATA. sa nu va pierdeti speranta niciodata. va doresc la toate sa aveti parte numai de vesti bune si speranta ca anul 2011 va mult mai bun!!!!!!!!! CRACIN FERICIT!!!!! Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea poze octombrie 2010!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza de la concursul chic bebe-Klorane baby |
baby_r7 iti multumesc mult de urari. mi se mai ridica moralul cand aud de cazuri fericite. sa fie sanatoasa fetita si sa aveti parte numai de momente minunate alaturi de ea.

2000 - extrauterina
maria_scu spune:
Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult ,dar incerc pe cat posibil sa nu ma mai gandesc , desi e foarte greu.
Azi am avut controlul de o luna dupa chiuretaj.Totul OK.
Ne-a zis doctorul sa asteptam cam trei luni sau doua menstruatii,deci din februarie ne apucam de treaba.L-am intrebat ce analize as putea face ca sa vedem din ce cauza s-a intamplat si am primit clasicul raspuns ca abia dupa doua-trei sarcini pierdute se fac examene speciale sau daca ai peste 35 de ani.Eu incercam sa-i explic ca ma apropi de cei 35 si ca am asteptat sarcina 4 ani asa ca nu o sa astept sa mai pierd si alte sarcini.
Va doresc tuturor un an nou fericit plin de surpriza placute si sa dea Bunul Dumnezeu anul viitor de sarbatori sa ne mandrim cu copilasii nostri.
kitzy spune:
Maria de ce nu-ti faci analizele de trombofilie? La mine asta a fost cauza pierderilor multiple si cu tratament uite ca sarcina asta o duc pana la capat.
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
38+ cu
Andrei
Ninia81 spune:
Va doresc un an nou mult mai bun ptr fiecare dintre noi!!Multa sanatate! 
Visul nostru 
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_scu Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult ,dar incerc pe cat posibil sa nu ma mai gandesc , desi e foarte greu. Azi am avut controlul de o luna dupa chiuretaj.Totul OK. Ne-a zis doctorul sa asteptam cam trei luni sau doua menstruatii,deci din februarie ne apucam de treaba.L-am intrebat ce analize as putea face ca sa vedem din ce cauza s-a intamplat si am primit clasicul raspuns ca abia dupa doua-trei sarcini pierdute se fac examene speciale sau daca ai peste 35 de ani.Eu incercam sa-i explic ca ma apropi de cei 35 si ca am asteptat sarcina 4 ani asa ca nu o sa astept sa mai pierd si alte sarcini. Va doresc tuturor un an nou fericit plin de surpriza placute si sa dea Bunul Dumnezeu anul viitor de sarbatori sa ne mandrim cu copilasii nostri. |
maria_scu am gasit pe site-ul intertilitate.com, la sectiunea afectiuni-avortul spontan, o lista de analize care se recomnada dupa 3 sarcini pierdute. poate te ajuta sa te orientezi.
iti tin pumnii
2000 - extrauterina
baby_r7 spune:
VA UREZ TUTUROR CA ANUL 2011 SA VA FIE UN AN CU PACE, LINISTE SI BUCURII ALATURI DE FAMILIE SI DE CEI DRAGI ! 
LA MULTI ANI CU SANATATE !
SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI,
ZILE SENINE SI FERICIRE,
LA MULTI ANI SA TRAITI!
VA FIE VIATA NUMAI LUMINA
CA IN LUMINA SA DAINUITI
PENTRU CREDINTA SI MANTUIRE
LA MULTI ANI SA TRAITI !

da-ti click pentru o dedicatie pe care am incercat sa o dau aseara dar nu am mers netul prea bine: 
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:
bab.jpg