Durerea unei pierderi de sarcini (81)
Raspunsuri - Pagina 17
deeva73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian maine ma curata nu mai e nicio speranta cum e chiuretajul? |
Mi se strange inima cand vad femei ce scriu la topicu' asta. La chiuretaj... fizic nu simti mare lucru, cu psihicul insa, ii alta poveste. Vad ca esti din Alba, la cine mergi la Frum? Ii un medic bun, prietena mea din Orastie o nascut 2 prunci cu el. Si o salvat-o de la moarte la pierderea unei sarcini mari... adica de 5 luni jumate. Poti avea incredere in el ca stie ce are de facut.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
sdcristian spune:
la sebes merg, la drul cu care am nascut prima data. eu nu sunt din alba de loc si alt dr nu cunosc aici, cu el ma inteleg foarte bine si am mare incredere in el
baby_r7 spune:
din pacate eu de cand am nascut nu am mai putut sa intru pe net deloc....nu ca nu mi-as fi dorit.
acum inca stau cu fata acasa.....nu m-am intors la servici si am reusit sa intru sa vad ce mai faceti.
nu reusesc sa citesc din urma foarte mult pentru ca nu am timp.stau si cu nepotica mea si amandoua imi ocupa majoritatea timpului din pacate.
dar am vrut sa intru sa va salut si sa va spun ca nu v-am uitat niciodata chiar daca nu am mai intrat pe forum.
multa sanatate la toate si sa nu va pierdeti niciodata speranta.....
Michelle am citit acum ca ai nascut chiar de ziua mea de nastere!!!!!
FELICITARII CU INTARZIERE.....imi pare rau ca nu am mai putut sa intru si sa te felicit atunci......
........dar stiu ca o sa ma ierti, pentru ca nu a fost din vina mea.
sper ca sunteti bine amandoi!!!!!

am deviat un pic de la subiect dar sper sa ma ierte ttoate fetele..
pe toate!!!!!!!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
dia_tm spune:
Au trecut 2 ani...
Socul a trecut; au trecut si intrebarile de tip "de ce...?" si "oare nu s-ar fi putut...?"; au disparut si sentimentee de vinovatie ("poate din cauza ca am facut ...."); a disparut acea disperare tipica, si senzatia ca viata nu mai are rost.
Dar durerea a ramas... la fel...
O melodie care spune totul:
http://www.youtube.com/watch?v=iSYvT-Qv_5w&feature=related
mai exact, spune asa:
I’ve been waiting for you
For such a long time
You’re always on my mind
And I’m lying awake
Most of the night
Waiting to hold you tight
Now that I do
And look at you
My heart is breaking
This can’t be true
Lost you before I found you
Gone before you came
But I love you just the same
Missed you before I met you
On earth we never can
But in heaven we’ll meet again
Close to my soul
Close to my heart
Right from the start
Lost in time
Lost in space
Can’t wait to see your face
Now that I do
And look at you
My heart is breaking
I know it’s true
Gone before you came
On earth we never can
Sometimes I find myself wondering what to do
With this pain that I’m going through
But I know one day, God will take me away
And I’m coming home to you
And when I do
And look at you
My heart is healing
I know it’s true
Gone before you came
On earth we never can
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006)
Michelle81 spune:
| citat din mesajul lui dia_tm Au trecut 2 ani... Socul a trecut; au trecut si intrebarile de tip "de ce...?" si "oare nu s-ar fi putut...?"; au disparut si sentimentee de vinovatie ("poate din cauza ca am facut ...."); a disparut acea disperare tipica, si senzatia ca viata nu mai are rost. Dar durerea a ramas... la fel... O melodie care spune totul: http://www.youtube.com/watch?v=iSYvT-Qv_5w&feature=related mai exact, spune asa: I’ve been waiting for you For such a long time You’re always on my mind And I’m lying awake Most of the night Waiting to hold you tight Now that I do And look at you My heart is breaking This can’t be true Lost you before I found you Gone before you came But I love you just the same Missed you before I met you On earth we never can But in heaven we’ll meet again Close to my soul Close to my heart Right from the start Lost in time Lost in space Can’t wait to see your face Now that I do And look at you My heart is breaking I know it’s true Lost you before I found you Gone before you came But I love you just the same Missed you before I met you On earth we never can But in heaven we’ll meet again Sometimes I find myself wondering what to do With this pain that I’m going through But I know one day, God will take me away And I’m coming home to you And when I do And look at you My heart is healing I know it’s true Lost you before I found you Gone before you came But I love you just the same Missed you before I met you On earth we never can But in heaven we’ll meet again Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) |

o melodie frumoasa...m-au dat lacrimile 
Minunea noastra mult asteptata
QiaoBing spune:
au trecut cateva ore de ecografia care mi-a dat vestea ca inimioara puiului meu nu se aude. nu sunt in stare decat sa plang, si atat. Maine e ziua mea, fac 41 de ani. sarcina aceasta a fost o minune si am crezut ca nimic nu ii va sta in cale. a aparut cand trebuia sa incep tratamentul pt FIV. nici nu ne venea sa credem de bucurie.
si acum ... nici nu stiu ce sa fac, cum sa trec peste ziua de maine cand toti prietenii or sa ma sune sa imi ureze la multi ani. bine macar ca nu trebuie sa merg la servici, de azi mi-am luat concediu, asa ca pe 8 cand am programat chiuretajul o sa fiu inca in concediu.
imi este atat de greu, ma uit la sotul meu care ar fi vrut sa vina cu camera sa filmeze ecografia, sa ii inregistreze inimioara si imi dau seama cat poate sa sufere si el, dar incearca sa ma imbarbateze pe mine. a trecut ora la care imi facea injectia ... si-a depasit toate temerile si de nevoie a invatat sa imi faca clexanul ... nu a apucat sa imi faca decat 3, dar am fost f mandra de el ! azi a alergat prin farmacii sa imi gaseasca ...
in momentele aste mi-a atat de dor de mama. a murit anul trecut de 1 martie, as fi avut asa de multa nevoie sa vorbesc cu ea acum, dar nu mai este ... nici ea, nici tata, nici bunicii, nici matusa (sora mamei, a murit pe 8 martie) ... nu mai am nici o ruda apropiata. acum nu o sa am nici copilul ....
incerc sa imi adun puterile, sa nu ma las doborata, sa inlatur gandul ca am adunat prea multe intr-un timp prea scurt si ca nu mai pot face fata. experienta extrauterinei (tot intr-o luna martie, pe 11) m-a invatat sa imi tin neuronul ocupat, cat mai ocupat cu munca intelectuala si fizica. stiu ca e prea devreme acum ... deocamdata nu ma pot opri din plans.
as vrea sa existe un buton de decuplare, sa pot lua o pauza, sa pot sa nu ma mai gandesc la nimic o perioada.
o extrauterina
o sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
AILEN spune:
QiaoBing, nu vreau sa-ti dau sperante desarte, dar am sa iti povestesc experienta unei prietene. Prietena mea, in luna in care se agita cu organizarea nuntii, a ramas insarcinata. A facut doua ecografii in urma carora doctorul i-a spus ca nu vede inimioara copilului batand si ca e oprita din evolutie. Urma sa-i faca chiuretaj saptamana urmatoare ultimei ecografii. A fost daramata pt ca isi dorea foarte mult acest copil, nemaifiind chiar la prima tinerete. A ramas graviduta fara sa programeze sarcina, fara sa urmareasca ovulatia. Mai avusese 2 pierderi de sarcina in trecut. Am bagat-o in sedinta si am rugat-o sa incerce sa-si aminteasca exact cand putea sa ramana insarcinata(fiind in agitatia pregatirilor de nunta in acea perioada nu prea a vut timp si dispozitie de prestari prea multe in acea luna) si sa se gandesca bine daca ea e convinsa ca e destul de mare sarcina ca sa vada inimioara puiului batand, iar daca nu e convinsa mearga sa ceara parerea si a unui alt doctor. Si s-a dus si bine a facut pentru ca i sa spus ca e prea mica sarcina si ca nu are cum sa se vada inimioara batatand. Prietena mea a nascut o fetita sanatoasa si minunata.
Tu esti convinsa ca nu exista nicio posibilitate ca sarcina sa fie prea mica pentru a i se vedea inimioara batand?
Daca as fi in locul tau as face test de sange BHCG si l-as repeta 48 sa vad daca se dubleaza sau, dimpotriva, scade. As mai cere opinia si a altui doctor. Eu sper ca medicul tau sa se fi inselat si sper sa vi cu vesti bune.
racheel spune:
Si eu am citit pe acest forum postarea unei fete, dar nu mai stiu exact unde.La un ecograf doctorul i-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie si apoi a programat-o la chiuretaj.A venit si ziua chiuretajului, iar ea i-a zis doctorului daca poate sa-i mai faca o ecografie inainte.Doctorul fiind ocupat a trimis-o la altcineva si in tinpul ecografului ii zice printre altele... activitatea inimii normala.....nu-i venea sa creada dar copilasul ei traia in burtica.
QiaoBing fa ce-ti spune AILEN
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
Michelle81 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing au trecut cateva ore de ecografia care mi-a dat vestea ca inimioara puiului meu nu se aude. nu sunt in stare decat sa plang, si atat. Maine e ziua mea, fac 41 de ani. sarcina aceasta a fost o minune si am crezut ca nimic nu ii va sta in cale. a aparut cand trebuia sa incep tratamentul pt FIV. nici nu ne venea sa credem de bucurie. si acum ... nici nu stiu ce sa fac, cum sa trec peste ziua de maine cand toti prietenii or sa ma sune sa imi ureze la multi ani. bine macar ca nu trebuie sa merg la servici, de azi mi-am luat concediu, asa ca pe 8 cand am programat chiuretajul o sa fiu inca in concediu. imi este atat de greu, ma uit la sotul meu care ar fi vrut sa vina cu camera sa filmeze ecografia, sa ii inregistreze inimioara si imi dau seama cat poate sa sufere si el, dar incearca sa ma imbarbateze pe mine. a trecut ora la care imi facea injectia ... si-a depasit toate temerile si de nevoie a invatat sa imi faca clexanul ... nu a apucat sa imi faca decat 3, dar am fost f mandra de el ! azi a alergat prin farmacii sa imi gaseasca ... in momentele aste mi-a atat de dor de mama. a murit anul trecut de 1 martie, as fi avut asa de multa nevoie sa vorbesc cu ea acum, dar nu mai este ... nici ea, nici tata, nici bunicii, nici matusa (sora mamei, a murit pe 8 martie) ... nu mai am nici o ruda apropiata. acum nu o sa am nici copilul .... incerc sa imi adun puterile, sa nu ma las doborata, sa inlatur gandul ca am adunat prea multe intr-un timp prea scurt si ca nu mai pot face fata. experienta extrauterinei (tot intr-o luna martie, pe 11) m-a invatat sa imi tin neuronul ocupat, cat mai ocupat cu munca intelectuala si fizica. stiu ca e prea devreme acum ... deocamdata nu ma pot opri din plans. as vrea sa existe un buton de decuplare, sa pot lua o pauza, sa pot sa nu ma mai gandesc la nimic o perioada. o extrauterina o sarcina oprita in evolutie 6s MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA |
Imi pare rau
...este atat de dureros...nu stiu ce sa iti spun,nu imi gasesc cuvintele
Iti doresc din suflet multa putere...stiu ca nimic nu iti alina durerea acum
Gandeste-te ca trebuie sa fii puternica pentru cei care te iubesc.of nu pot intelege de ce se intampla asa ceva femeilor care isi doresc atat de mult un copilas
imi pare atat de rau...Minunea noastra mult asteptata