Ingineri fosti, viitori...(30)
Raspunsuri - Pagina 8
Otiliav spune:
Cristina, pe unde umbli azi, nu-s magazinele inchise?
Nico, e o adevarata papusa Andra, ochisori frumosi, gurita, falcute, carlionti. Cred ca sunteti topiti dupa ea, nu-i asa?
Nu stiu cum ai tupeu sa te vaiti de kilograme, parca esti sora mai mica a Dorinei, si semanati putin, nu mai zic ce fizic de invidiat aveti.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Pisicuta spune:
Morning trupa, oriunde te-ai afla!
Deci, sa stiti ca eu sunt cu ochii in gura de sonm, asa ca sa nu va suparati prea tare pe mine daca n-am pus destula sare in bucate sau daca a iesit cafa prea slaba ... Chiar si-n conditiile astea, eu va invit sa poftiti la , fresh de portocale, capucino, ciocolata calda, laptic, ceiut si la proaspata si aburinda ... ca de restul nu mai garantez!
Doar de-o melodie buna:
Otilia, vad ca mi-ai mai gasit o sora , pe langa cele doua oficiale si declarate pe care le am deja, dar sa sti ca eu ma bucur, ca-s obisnuita cu "familion" mare! Ce-ti mai fac fetele??? Cum este vremea la voi, ca la noi azi fuse cam frig de dimineata, de-am bagat caldura in masina .
Nico, sa sti ca mi-am clatit ochii bine-bine de tot cu pozele tale si mi-a placut tare mult degajarea si nonsalanta cu care a primit Andra toate manifestarile organizate in cinstea zilei ei! Este o scumpa si-o frumoasa fara perecheSa va traiasca, sa fie sanatoasa si voi pe langa ea!!!
Iar parul carliontat, vorba Otiliei, este adorabil, mai ales ca-mi aduce aminte de Raducu, inainte de a-l tunde! ... Chiar, voua v-am aratat poze cu Ducu pletos???
Elena, am uitat sa-ti spun ca am vazut si pozele de la ziua lui Razvanel si mi-au placut foarte mult! Incredibil cat de mult a crescut si cat de frumos este!...Am vazut si micutul accidentat, dar la copiii de varsta lor astfel de accidente sunt inerente. Eu l-am dus pe Raducu anu' trecut la mare cu un cucuioc de toata splendoarea in mijlocul fruntii. Si l-a facxut in preziua plecarii, cazand pur si simplu pe trotuar, fara nici un preaviz, cu bona de mana!
Cristina, zici ca ma vrei ministresa??? Pai eu sunt de neinlocuit la serviciu, ceea ce inseamna ca n-o sa pot fi niciodata avansata!
No, hai ca incerc sa mai trag un pui de somn intre doua scaderi si 3 adunari . ... Chestia aiurea la mine este ca de vreo saptamana incerc sa-i las pe pitici sa doarma singurei, aplicand tactica "stergerii putinii" dupa ce ei adorm, insa de doua nopti Ducu m-a ginit, asa ca-mi suna adunarea tot la doua ore si-mi face noaptile praf!
trupa, oriunde v-ati afla!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
iepumic spune:
Buna dimineata!
Cristinica, m-am pus cu burta pe munca, ma documentez pt. un proiect. De fapt imi tropaie mie mai multe proiecte in cap, nici unul legat de inginerie...numai ca sunt foarte obosita si nu prea reusesc sa ma impart in 10 locuri ca in alte dati. Si eu am avut "mancarita" din asta pana saptamana trecuta...parca eram sac fara fund. Lucru care a inceput sa se vada..pe fund!
Nico, eu nu am mai avut demult timp sa ma uit la poze dar fiindca mi-a atras Otilia atentia am aruncat un ochi la pozele cu Andra. Pune-i fundita rosie sa nu o deochem fiindca este foarte frumoasa. Parca e dintr-o pictura de Tonitza cu ochisorii aia. Iar tu nu te mai plange ca arati super! Daca mai slabesti nu o sa te mai vedem in poze fiindca o sa devii translucida.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
nma spune:
Buna dimineata!
Pisi draga tu faci omul sa zambeasca dis de dimineata.
Si zici ca nu vor sa te mute pe alt post? Nu-i bai, daca stresul e redus la maxim iar salariul bunicel. Mie imi place ce fac asa ca nu ma vad pe alt post.
Nu il stiu pe Ducu pletos asa ca te rog sa incarci repede niste poze.
Tare imi plac si mie carliontii domnisoarei. Nu vreau sa o tund de teama ca ramanem fara ei. A fost tunsa la 6 si 8 luni dar parul e tot molale, asa de bebelus.
Otilia ma bucur ca iti place domnisoara mea. Sti ca mie imi plac tare printesele tale. Am eu asa o slabiciune pt ochisorii albastrii si parul blond.
De kg nu m-am mai plans, de fapt ma plangeam ca am slabit prea mult. La birou romtai mult asa ca sunt sanse mari sa mai pun ceva pe mine. Nu m-am gandit ca seman cu Dorina dar mi-ar placea sa fim surori.
Vineri la banca ma intrebat o tipa ce imi face sora Iulia . Sora mea e Mari dar se pare ca semanam foarte bine cu persoana in cauza.
AncaD saptamana viitoare sper sa ajung si eu la banca sa pun ceva banuti. Saptamana asta am o predare de proiect.
Incepe sedinta asa ca va pup
tuinea spune:
Buna dimineata!
Multumesc mult de tratatie Pisi!
Otilia aici sambata magazinele sunt deschise iar duminica de la 1. Nu am fost la magazine ca am avut alte planuri: un weekend fara munca ceea ce a fost super. Am fost la o petrecere indiana a unor prieteni si a fost super. Am si ajutat pe acolo deci m-am simtit ac si cum as fi fost acasa in miezul unei pregatiri de petrecere.
Cateva pozici la linkul asta:
http://picasaweb.google.co.uk/tuineacristina/IndianParty?authkey=Gv1sRgCIGi8dvAzLrnqgE#
Nu am apucat sa bag ochiul la poze dar o sa ma uit. Promit! Le cred pe fete pe cuvant ca Andra este o printesa frumoasa de tot ca o stiu din alete poze.
Iepuras daca proiectele sunt relaxante este bine asa ca dai inainte cu tupeu.
Pisi eu te vreau ministreasa deci depune acolo eforturi sa nu te mai placa astia asa de mult.
Nico pai dai cu rontaiala ca poate te mai implinesti si tu.
Elena nu e de la ochi sigur e de la cap...Nu am cum sa fiu cu ochi si doamene fereste sa fie... nu stiu ce as face... Brrr doamne fereste!
Va pup fetelor!
Sa aveti o zi super!
Pisicuta spune:
Asadar, Nico nu am putut rezista tentatiei si m-am pus sa caut in arhivele calculatorului de la serviciu sa vad ce poze mai am din perioada in care Ducu era pletos si iata aici cateva exemple elocvente despre podoaba capilara a iedului meu cel mic.
Marele regret este ca in calculator am doar poze din vara-toamna anului 2007, dar nu am niciuna din primavara lui 2008 cand i-am luat motul (in sensul ca l-am tuns, nu ca am facut chef si tambalau) iar parul era mult mai lung. O sa caut cd-ul acasa si promit ca o sa mai adaug cateva din pozele facute inainte de a-l tunde.
Anca, zic si eu catre tine ca Elena catre cristina: n-o fi cu "ochisori" "mancarita asta???
fetele si-o saptamana minunata va doresc!
P.S. Intre timp m-am mai trezi si eu, c-am apucat sa-mi var mustatile intr-o cafea extra-strong!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
iepumic spune:
Neata, neata!
Va servesc si eu cu o dar va avertizez ca am facut-o atat de tare ca s-ar putea sa stati bat toata ziua.
Pisi, din pacate la mine stiu sigur ca nu e cu ochisori. Ar fi putut sa fie dar...n-a fost. Asta e.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Pisicuta spune:
Morning trupa, oriunde te-ai afla!
Vaaai, dar ce rusine, sa va gasesc pe pagina a doua! Eu incui, eu descui pe aici!
Va poftesc la o tare ... buna , la ceai, fresh, ciocolata calda, capucino, laptic si la nelipsitul mic dejun proaspat si delicios pentru care garantez, caci sunt in parametri optimi azi! Si ca toate sa ne mearga struna, poftiti si la un "Sway" care sa va trezeasca, daca inca n-a reusit cafeaua!
Mie-mi place extrem de mult aceasta melodie, chiar daca postarea de pe youtube este un pic "ahotica" (vorba "celebrei" la ea pe strada Naomi), muzica face toti banii!
Apropos de barza, sa stiti ca si pe mine m-a ratat la mustata in luna iulie caci trebuia sa-ncep sa-mi iau "pilula de ras" (a se citi anticonceptionala) in prima zi de sedere la mare, asta insemnand joi, iar eu mi-am amintit abia luni ! Ca de, aveam altceva mai important si mai inedit de facut pe acolo . Si cum cumintica n-am prea fooooost, va dati seama ca am avut niste emotii pana la venirea "rusului" in cazarma de toata frumusetea! Aproape c-am simtit adierea aripilor berzei pe la frezul meu!
No, bine c-a trecut, caci nu stiu ce m-as fi facut cu asa o "pleasca" pe capul meu!
Haideti, va pup si va astept la un "sway with me"!
trupa, oriunde v-ati afla!
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Pisicuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 Ar fi fost asa grav, Dorina? Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 |
...Grav era in sensul ca de 3 luni luam un tratament impotriva unei ciuperci pe care am capatat-o la unghiile de la degetele mari de la picioare, plus tratamentul impotriva caderii parului, la care mai adaug si faptul ca la mare am mai "lins" un martini sau un licoros de Murfatlar . Asa ca apropierea cu pasi repezi de 40 ani chiar nu mai conta si nici criza care se instaleaza tot mai confortabil in familia nostra.
Nu spun ca in alte conditii nu m-ar fi bucurat, dar atunci chiar nu ar fi fost momentul ...
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor