Ingineri fosti, viitori...(30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Pisi pot sa-mi iau medical doar pt raceala??? Nu de alta dar mi-ar prinde bine o pauza. Sefa mi-a pasat trei proiecte la care lucrez in paralel .

Da, se poate!
Important este sa mergi la dr si sa-i spui ca nu te poti tine pe picioare de rau ce iti este si ca abia rezisti la serviciu si-ti va da concediu!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Astazi pregatesc eu foarte tare si cu putin laptic. E gata si ceiutul cu multa lamaie. Papica nu va fac, ma apuc de proiectat.

Mergi la inceput

Morning trupa, oriunde te-ai afla!

Da, este luni si, ca orice om muncitor care se respecta am venit si azi cu ochii in gura de somn si cu lenea infipta in vena. Ca sa-mi treaca starea asta de incomprehensibilitate, v-am pregatit micul dejun, asa ca va poftesc la , ceiutz, capucino, ciocolata calda, fresh-uri pe alese si nelipsita proaspata si-mbietoare!

Azi am ales sa va cante Beyonce o melodie care mie-mi place mult: "If i were a boy".

No, voi ce ati facut in WE-ul asta umed si vijelios pe alocuri?? Noua racorirea asta ne-a stricat din nou buna intentie de a merge sambata cu popandaii mici la strand, la Mako! ... S-a cam dus vremea de plaja, se pare! Ne cam pregatim de iernat

Hai ca va pup, va las sa va savurati micul dejun si va astept la povesti!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisicuta
Azi am ales sa va cante Beyonce o melodie care mie-mi place mult: "If i were a boy".

Am uitat sa atasez melodia promisa!

O fac acuma:

Scuzati, va rog!

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Pisi draga multumesc de cafea. Eu mi+am pus portie dubla. Am fost la un botez aseara, nu spun la ce ora m-am pus in pat . Frumoasa melodia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

salutare
Anca chiar am ras bine dimineata cand am citit. Ce mai face buburuza ta? Cu lucrarile cum stai? La mine iar se complica lucrurile. Daca ai proiectat ceva sere sa imi dai de veste. Pana luni trebuie sa dau o putere pt RENEL si habar nu am cu ce sa mananca. Azi ar trebui sa aflu mai multe de la beneficiar.

Maria este bine,creste si vb de ne capiaza.Cu lucrarile in particular mai slabut,se simte criza cu varf si indesat sa spun asa.Sere chiar nu am facut si oricum cred ca este cam tarziu pentru tine ca azi trbuie sa dai puterea.
Ma te saraceste casa dar macar sti ca ai casuta ta si nu depinzi de nimeni.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
am venit si noi din concediu sambata seara, aici a venit frigul, azi dimineata erau 9 grade, brrrr! in italia a fost fain , soare, cald, campingul ft frumos, plaja super... am pus cateva poze aici
http://family.webshots.com/photo/2811349110101370997VEzrNd

M-am vopsit rosie, sunt ca morcovul mai precis, dar imi sta bine. n-am poza cu culoarea noua.

sper ca sunteti bine toate, n-am citit din urma din lipsa de timp, stiti si voi cum e dupa concediu.
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu sunt bine. Am lucrat tot weekendul. Ieri am avut 4 ore conversatie cu Roxy din motive de ploaie in Romania. Mai exact nu pe mine m-a vrut a vrut o gorila pe care am primit-o de la un coleg de-al meu si pe care m-am maimutarit eu sa o fac sa vorbeasca. Deci 4 ore dificile.... hm cel putin pentru gatul meu...
Acum la servici si de la capat...
Claudia am vazut pozicile: superbe! Si tu nu esti ca un morcov. Culoarea este foarte frumoasa.
Pisi ce lene este aia daca tu ai gatit pentru toate?
Nico cum e raceala?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna!
Cristina multumesc, pai acolo inca nu eram ca morcovul, ca abia ieri mi-am schimbat culoarea. uite asa arat acum
http://family.webshots.com/photo/2677630250101370997njZIMT

ma duc sa culc copii ca e ora 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata, fetele.Eu va dau o cafea micuta..vine Pisi cu artileria grea.

Arati foarte bine, Claudia.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput