Imprimanta pt poze

Imprimanta pt poze | Autor: Mada

Link direct la acest mesaj

Buna, are cineva imprimanta pentru poze?
Am inteles ca HP sunt cele mai bune, imi puteti spune ceva specificatii dupa care sa ma ghidez cand cumpar?
Merita sa cumpar, pozele ies ca la laborator?
Ideea e ca am o groaza de poze digitale si nu ajung niciodata sa fac selectii sa ma duc cu ele sa le scot la un laborator, am zis ca as putea face asta acasa.

Multam

Ilinca si Rares

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

E bine sa stii ca iesi cam la aceiasi bani si-ti ia o gramada de timp. Dar zic eu se merita (eu le-am bibilit pe fiecare in parte, lucru de care ma indoiesc ca o fac cei de la centre de developare). Am pierdut multe nopti cu selectarea lor, retusarea, printarea si taierea lor.
Noi avem un Canon Pixma MP210, dar deja e model depasit si se gaseste cam greu cartusul. Pe mine ma tineau cartusele cam 25 de pagini (adica 100 de fotografii). Cele reincarcate nu sunt o solutie (am incercat si asta) pt ca tin mai putin si dau o calitate proasta a imaginii. In final, 500 de fotografii m-au costat 600lei (cu tot cu hartie foto, cartuse si album).
Iti recomand tot Canon, dar mai intereseaza-te, tp ca poate au aparut unele care au consumabilele mai ieftine (ceea ce nu cred). Ca si specificatii tehnice nu mai tin minte sa-ti spun, dar cauta pt modelul asta si te ghidezi dupa el.
succes

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

www.dpreview.com/news/0906/09061002canonselphycp790.asp" target="_blank">canon selphy

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

si eu am canon pixma da e iP3300
eu cred ca iesi mai ieftin
un top de hartie foto pt canon e cam 90 lei cu 100 coli.si pe fiecare coala scoti 4 foto nu?!
de incarcat e usor...eu mi le incarc singura.bine sotul lucreaza in domeniu IT si aduce el "cerneala".Da si daca o cumperi eu cred ca tot iesi mai ieftin.

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu am un Canon Pixma iP6000D, mi-a placut ca pot cumpara cartusele separat. La comparare preturi nu stiu sa imi dau cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armandcp spune:

Epson R1900 cu CIS (separat asta. Continuous Ink Supply sau asa ceva). Sunt extrem de multumit. Print la 13x19 inch si e o frumusete.

Mergi la inceput