Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)
Raspunsuri - Pagina 22
adra_bell spune:
Vad ca sunteti in greva, intram si noi atunci!
Ank, am cautat si eu jucarie tramvai, n-am gasit. Daca vrea cu sine si tot tacamul poate merge sa-l pacalesti cu o locomotiva Thomas sau nu
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Vad ca sunteti in greva, intram si noi atunci! Ank, am cautat si eu jucarie tramvai, n-am gasit. Daca vrea cu sine si tot tacamul poate merge sa-l pacalesti cu o locomotiva Thomas sau nu adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
nu ca il are pe thomas si cativa prieteni.... si desi si la tren si la tramvai le zice "tamvai".. face diferenta intre ele..

Eeee... acum asta e... daca nu gasesc ,... nu gasesc.. Ca de vreo 3 zile imi arata toate taxiurile de pe strada
... Urla cat il tine gura "tachi ..tachi" ... daca nu ma uit sa il aprob ma trage catre tachi Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
ellis spune:

astazi am aterizat, am fost la bunici si am trecut si o tura pe la mare;
am citit un pic din urma, am vazut cateva poze, am citit de atv-uri, tramvaie...mai ce preocupari aveti...
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de zilele trecute!
incep serv de maine, va fi nasol rau, ca intre timp institutul nostru s-a unit cu inca doua institutii, am devenit institutie publica si se vor face sigur restructurari...si...ironia sortii, in concediu fiind, acum o sapt jumate m-au sunat intr-o zi 3 firme pt interviu...nu aveam cum sa merg atunci...si clar ca nu mai m-au contactat
...va rog sa ma scuzati ca sunt la bucatarie...ca de obicei!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
SufletDInger spune:
Hello.
Eliis, vrem poze.
Sunteti in concediu neplatit fetelor de a asa liniste pe aici ?!![]()
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
eladea2005 spune:
ellis!!!!!!!!!!!!! welcome back! chiar ma intrebam, ce faceti!![]()
sper ca v-ati incarcat bateriile...cat despre joburi, sunt sigura ca o sa gasesti...![]()
pozici, ceva?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU: http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
am facut putine poze de data asta, ca am uitat, iar cand am vrut sa fac nu mai aveam acumulator
...
de incarcat baterii..nu stiu ce sa zic...parca azi s-au si descarcat...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
eladea2005 spune:
Neata!
pe unde umblati cu toatele???
chiar nimeni p'aci??? n-aveti chef de
?
am intrat sa va urez o zi minunata! atat!![]()
ne auziiiiiiiiiiiiim !!!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU: http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
slimatei spune:

ca sa nu ma certati..am venit cu
capitol nou 192![]()
va pup si va dau cafeaua acolo...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun