Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, stefimic! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nelia sunteti frumosi foc, dar eu le vazusem, nu stiam ca esti tu!

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui ego_81

aleesicoo, multumim pt link!

din cauza faptului ca nu aveam cele 10 msg aprobate am avut intarzieri destul de mari azi, asa ca voi reveni cu o intrebare:
am inteleas ca pt 4 d-uri programarea trebuie facuta foarte din timp (min. 1 luna inainte din cate am auzit)....
Eu as vrea sa fac 4d-urile la Dr Herghelegiu sau la Dr Iosup, si din cate am inteles, prima se face la 7-13 saptamani, a doua la 18-22 si a 3-a la 32-33 sapt....
Voi v-ati decis? unde? cand (la cate sapt)? la ce dr?

eu zic Iosup si mai stiu ca se fac asa 12-14 ,22-24 si 32 de saptamani

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Ancutzo, ce mai ziceti voi??? ce face Mariuca? pusici de la Eric.. ne-am inscris amandoua aici pe lista, se pare ca...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, andreea, voi vreti bb de aprilie? :):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Neata fetelor.. nu am apucat sa citesc, dar vreau sa scriu pt ieri, ca numai evenimete fura pe aici.
In primul rand frumuselul si dragul de ALBASTREL sa ne traiesti, si sa cresti mare si fericit,iar pe Doamne Doamne il rugam sa aiba grija de bebe din burtica , pt a avea si tu un partener de joaca si mami si tati 2 mari bucurii.
Vladimirescu, ce ma bucur pt voi.Faca Cel din Cer sa iti fie bine, si sa cele 40 de sapt sa treaca fara de evenimente si la final sa iti imbratisezi bebicu sanatos.
Fetele noi bun venit.E asa fain ca ne inmultim.. numai ca sincer, io personal nu stiu cand o sa apuc sa va stiu pe toate.Uneori vreau sa raspund la mai multe fete in sir, dar apoi imi dau seamna ca nu mai sint sigura de care si cum a scris.Sper totusi sa reusesc sa tin pasul cu voi.VA pup pt mom, ma duc sa termin ceva din treburi si am intorc la citit... nu mare mi-ar fi surpriza ca atunci cand ma intorc sa gasesc capitol nou.
UTA saru-mana de pm.L-am primit da nu am reusit sa iti raspund.Pupicei.

Stefanna mami de fetita si 9+

Mergi la inceput

Hai ca citii chestiile cu acidu folic.Nu stiu daca deja a dat cineva raspunsul, daca da imi cer scuze ca ma repet.
Acidul folic se ia zilnic 1mg/zi in primul trimestru de sarcina, pt ca ajuta la inchiderea tubului neural si copilul nu se naste cu malformatii de genul spina bifida, sau anecefalie.CArtile spun ca e bine de fapt sa se ia cu 3 luni inainte de conceptie, cand se planuieste sa se aiba un bebe.Acuma daca cineva nu a luat, nu vreau sa va sperii, nu e obligatoriu sa se intample cele ce le-am scris eu.Pupi pe burtici.Ma duc sa mai cites, ca de treaba m-am lasat cam repede azi...

Mergi la inceput

stefanna, asa stiu si eu de acid folic, trebuie luat inainte de conceptie, eu stiam ca se ia cu o luna inainte, eu asa am luat si la prima sarcina si acum..si o sa mai iau vreo luna cred, rau oricum nu are ce sa faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

pai si daca sarcina a venit asa neprogramata?
eu n-am luat nimic inainte....doar am mers la control sa stiu ca sunt ok si ca pot avea un bebe. Dar nu ma asteptam sa si iasa asa din prima

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev068pb_.png

Mergi la inceput

ATE la mine ambele sarcini au fost neprogramate.La feitta am vrut sa raman, dar nu la mom la care am ramas.Asa ca la amblele am luat acidul folic atunci cand am aflat si bebe 1 e f normal.
Eu stiu ca in ro, imediat ce intrai la cabinet si declarai sarcina, pana sa iti mai zica una alta iti zicea de acidu folic, ca nu cumva sa uite.
Alina ce scumpa fetita ai.Sa iti traiasca.
Si tu Nelia ai o mandrete de flacau.
Si am mai vazut niste bebeici frumosi, dar nu le mai stiu apartinatorii ca sa ii felicit.
Acestea fiind zice, gata ma mobilizez si plec la treaba ca altfel "divzorteaza" soata de mine

Mergi la inceput

ate nu are nimic, doar asa se recomanda , pune si pe prospect dar nu e nici.o problema

eu tot vorbesc aci de acid folic dar azi nu l.am luat , ma duc acum

Mergi la inceput