Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Mamicile care nu au mai dat pe la noi de cand s-au inscris,da-ti si voi un semn de viata,ati facut eco,cum sunt bebeii?

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

LA MULTI ANI STEFMIC!!! MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII ITI DORESC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

La multi ani stefymic! sa fii sanatoasa si fericita cu bebe sanatos si sarcina usuoara

nikole oare ce.o face? sper sa auzim vesti bune

eu am venit deja de la spital, totul e normal pt saptamana in care ma aflu, se vede doar sacul, embrionul e prea mic...nu am anexita ovare ecografic normale , totul bine, ma du iar pe 17 august sa vedem embrionul, ca de ascultat nu cred ca se va auzi nimic ma va chema probabil iar alta data

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Ma bucur ca esti bine si bebe e acolo unde trebuie...
Mie mi-e asa o jena sa merg la ginecolog....sunt satula sa stau cu cracii in sus de cand eram cu Cris,acum iar ma ia jena...dar trebuie,numai asa o sa imi vad samburica

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

poate e tot baietel Nelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nelia pe voi nu v,am vazut, ai album undeva?
da si mie mi.e aiurea sa ma urc pe masa aia dar asta pt ca acum in primele luni, ma rog, se face eco transvaginala sau cum ii zice in ro

am uitat sa spun ca si eu tot fetita sper sa am

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Da, vineri fac 5 saptamani.
Luni merg la eco, nu stiu daca se vede ceva dar daca tot aveam programarea facuta..ma duc. Oricum la Euroclinic pana gasesti un loc....ajungi sa nasti.
Eu iau Duphaston 2/zi si acid folic, atat. Abia astept sa am si eu confirmarea ca e ok, ca sa ma pot relaxa si bucura, acum mi-e cam frica...
De o luna m-am apucat de cursuri de inot si nu stiu ce sa fac, sa ma mai duc? Ma gandesc si la efort si la apa aia din piscina, acum suntem mai sensibile.

4+

Bafta la eco...eu merg joi...nu stiu ce sa iti spun despre piscina,eu mergeam cu bicileta mult la plimbare cu cris,acum am lasato deoparte,probabil dupa primul semestru o iau iar..mai bine sa fiu prudenta...

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Stefimic!!!Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Nelia da' chiar unde te putem vedea si noi impreuna cu baietelul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

LA MULTI ANI,STEFIMIC!MULTA SANATATE SI SPOR IN...GREUTATE,GRETURI MAI PUTINE,NOPTI-DE-ODIHNA PLINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ego_81 spune:

aleesicoo, multumim pt link!

din cauza faptului ca nu aveam cele 10 msg aprobate am avut intarzieri destul de mari azi, asa ca voi reveni cu o intrebare:
am inteleas ca pt 4 d-uri programarea trebuie facuta foarte din timp (min. 1 luna inainte din cate am auzit)....
Eu as vrea sa fac 4d-urile la Dr Herghelegiu sau la Dr Iosup, si din cate am inteles, prima se face la 7-13 saptamani, a doua la 18-22 si a 3-a la 32-33 sapt....
Voi v-ati decis? unde? cand (la cate sapt)? la ce dr?

Mergi la inceput