Copilasi din 2002 *63*
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Khristin, dar ai emigra cu un copil de 6 ani si 7 luni care incepe scoala si cu unul de 1 an si 3 luni? Noua ne place Viena deja... Sotul meu o stie destul de bine... din 2001 tot o viziteaza (am mai scris? ), suna bine ce ni se ofera acolo (tot ce ne trebuie adica, la un nivel normal...). Mie mi-ar placea provocarile daca ar fi copiii mai mari si eu mai... curajoasa.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Dodo, hai, zambeste! Uita-te la tine si la copiii tai si fii fericita, fara altii in jur! Nu ei (acesti "alti") sunt importanti pentru tine, asa e?
Sanzi, ce scoala incepi? Vrei sa-l faci pe David inotator de performanta? De ce zici ca nu aveti timp, ai inceput sa si lucrezi? Ce de petreceri la voi!!
Khristin, bafta multa cu micutul! Sa fie mai bine decat credeati! Noi ne gandim sa il ducem pe Matei la cresa de la 2 ani, acolo, sa reusesc si eu sa ma duc la niste cursuri de germana. Sa vedem daca ne ies calculele. Felicitari pentru inotatoare!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Dodo, hai, zambeste! Uita-te la tine si la copiii tai si fii fericita, fara altii in jur! Nu ei (acesti "alti") sunt importanti pentru tine, asa e? |
Uitati aici comorile mele
La multi celor ce-si serbeaza astazi onomastica!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
cristina22 spune:
MARIA LUIZA de Adela
MARIUCA de Crig
MARIILOR NOASTRE DRAGI
Dodo-frumoase comori!!
Khristin-eu admir curajul "challenge-ilor".Mare lucru sa lasi totul in urma si sa incepi o viata noua, in care si sa reusesti.
Nico-suna asa de bine! Eu cred ca odata obisnuiti cu viata de acolo, este greu sa vrei sa mai vii aici.
Katty-sa-ti traiasca nepoata.Sa aveti o petrecere frumoasa si vreme buna!!Tu stii bine ca vrem poze
Laura-mai da un semn...
Sanzi-te apuci de scoala??Adica...?
Noah, am zis ca astept lista de la invatatoare.DAR,am fost ieri la Debrecen, nu am rezistat si am cumparat rechizite si ghiozdan. Andrei a fost tare incantat.Dupa ce le-a verificat pe rand, pe fiecare, s-a asezat in fotoliu, cu ele in brate si s-a uitat la tv.
O zi frumoasa!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
katty spune:
Neata!
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza astazi onomastica!Si acum o urare speciala pentru:
Mariuca de Crig!
Maria Luiza de Adela!
Marie Evelin de Alina!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
devoska spune:
Neata, neata!
La multi ani si din partea mea celor care azi isi serbeaza onomastica!
La multi ani
Mariuca de Crig,
Maria Luiza de Adela,
Marie Evelin de Alina!
katty, la multi ani si nepotelei tale! Sa creasca mare si frumoasa! Distractie placuta!
Cafeluta ruseasca pentru toata lumea si sa aveti un week-end frumos!
light spune:
La multi aniMariuca de Crig,Maria Luiza de Adela,Marie Evelin de Alina!
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
La multi ani Mariilor! Maria de Crig, Maria de Adela, Maria de Alina!!
Nicoleta spune:
Cat despre plecarea noastra... s-ar putea sa ne para rau ca ne intoarcem, dar este 100% ca ne intoarcem, cel putin asa stim acum... Repet, sotul meu nu e de acord cu emigrarea .
Dodo-pui spune:
Mariuca de Crig!
Maria Luiza de Adela!
Marie Evelin de Alina!
La multi ani tuturor ce-si serbeaza onomastica!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema