Buna ziua,
Nu trebuie sa va ascund ca sint foarte dezamagita datorita lipsei de reactie referitoare la Simpozionul Lyme din Septembrie, din partea celor care scriu pe acest forum.
Un grup de oameni minunati fac eforturi supraomenesti pentru desfasurarea acestui eveniment in conditii civilizate.
Deja avem confirmari de participare din partea unor medici renumiti din tara si strainatate(specializati pe boli transmise de vectori).
Ar fi pacat ca acest simposion sa devina un fiasco din cauza noastra, a pacientilor diagnosticati cu aceasta boala.
Un nume mare si influent din medicina de pe la noi refuza sa creada ca exista capuse infestate cu borelia si ca exista romani bolnavi de lyme.
Trebuie sa ne unim eforturile si sa demonstram ca sintem numai la o simpla numaratoare 8.500 de cazuri.
Oameni buni sint bolnava de 12 ani, diagnosticata cu neuroborelioza + alte 2 coinfectii. Membrii acestui topic muscati recent nu stiu ce traume poate cauza boala Lyme. Stiti ca odata cu transmiterea boreliei capusa poate transmite pina la alte 7 bacterii? Stiti ca in Romania nu exista reactivi pentru aceste coinfectii? Dumnezeu sa va fereasca sa fi contractat si una dintre aceste coinfectii ca nu veti stii niciodata. Eu timp de 4 ani am facut tratament conta borreliei,ceva nu mergea. Pina cind am aflat de existenta babesiei,bartonelei, ehrlichiei, etc. Vad ca nimeni nu scrie acest lucru.
Oameni buni, veniti la Simpozion , contactati-l pe Dl Barbu, nu va jucati! Nu va lasati viata distrusa de o capusa.
Acest simpozion este pentru noi.
Multumesc celor ce au avut rabdare sa citeasca aceste rinduri.
Atasez datele de contact:
Asocia#355;ia Na#355;ional#259; pentru Protec#355;ia Pacien#355;ilor
Po#351;t#259;: C.P. 55 - O.P. 77 - Bucure#351;ti, sector 3,
Telefon: +4 0761.261.391, +4 0771.565.350
E-mail: office@protectiapacientilor.ro
Web: www.protectiapacientilor.ro
Sesiz#259;ri: © E-mail: sesizari@protectiapacientilor.ro
Adresa po#351;tal#259;: C.P. 55 - O.P. 77 Bucure#351;ti
Telefon: +4 0761.261.391, +4 0771.565.350
Multa sanatate si curaj!
mesaj mutat la subiectul despre Borelioza: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114906
Roxana