Saloane de "infrumusetare" de care sa ne ferim

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Imi pare rau ca ti s-a intamplat una ca asta...

Daca o razbunare ti-ar mai alina "oful", cred ca ar fi bine sa afli cine ii "face" parul coafezei care te-a aranjat. Mituieste-o pe colega respectiva, sa-i faca ceva si mai naspa decat ti-a facut ea tie...

Glumeam, da ?

Trimite-le pe cap si OPC-ul si Sanepid-ul (sau cum s-o mai numi acum)...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

am vazut! dar intr-o parte esti mai lung tunsa sau mi s-a parut ,daca n-ar fi suvitele negre cred ca ar fi ok culoarea ,na acum tu sti ce nuanta ti-ai dorit ,cred ca a fost o novice in ale meseriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Am uitat sa mentionez ca le-am facut reclamatie la OPC si am mentionat ca nu am primit bon fiscal. Am atasat si fotografiile pe care le-ati vazut si voi. N-am primit in schimb nici un numar de inregistrare a reclamatiei de la OPC si ma intreb daca intr-adevar o va baga cineva in seama sau nu.
Boghi, exact asa a zis si sotul meu: numai spaga la OPC si o sa ii coste mai mult decat banii pe care mi i-ar fi dat mie inapoi. LOL.
Anita, chiar am parul mai lung in fata fiindca sunt tunsa ca Victoria Beckham (dar tunsoare nu e opera aceleiasi persoane, ca nu cred ca ar mai fi iesit ok).

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Daca iei numar de inregistrare de la OPC sunt obligati sa-ti raspunda, in termen de maxim 30 de zile.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?

Mergi la inceput

Boghi,
eu am trimis reclamatia pe email la adresa indicata pe site-ul ANPC. Ma asteptam sa primesc automat un nr. de inregistrare dar inca nu am primit. Probabil trebuie sa sun sa intreb ce s-a intamplat si sa solicit acest numar de inregistrare.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Revin cu noutati pe acest subiect. Astazi am constatat ca reclamatia mea la OPC nu s-a inregistrat nici in ziua de azi, desi am trimis-o de 2 ori, si pe mail si prin fax. Asa ca am facut-o din nou prin telefon si mi s-a dat nr. de inregistrare dar functionarul cu care am vorbit a fost de un asa sictir de m-am scarbit. E adevarat, pana la urma m-a ajutat, dar problema de fond ramane: cum e posibil sa se ofere posibilitatea de a depune reclamatii prin email si fax dar ele de fapt as nu fie inregistrate? Cum e posibil ca functionarul care iti inregistreaza cererea sa faca misto de tine? Da, fiindca atunci cand a vazut ca adresa mea si adresa salonului pe care il reclam sunt pe aceeasi strada, a inceput cu comentarii de genul "ah, deci sunt conflicte serioase aici...alte chestii...ati lucrat cumva pt ei si ati intrat in conflict?" si alte faze d-astea. Adica insinua ca eu as fi fost angajata lor, m-au dat afara si acum ii reclam din razbunare. Asa ca am ajuns la intrebarea: da' OPC-ul unde il reclam??????

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Iepumic, o sa spui ca sunt sarita, dar mie imi place cum iti sta acum(si jur ca nu sunt coafeza care te-a facut, deghizata in alt nume). Acum ce sa spun, imbunatatita sau nu, suvitele nu arata rau, e adevarat ca nu e saten e chiar negru, dar nu e chiar de plans, crede-ma. Iar tunsoarea iti vine super, e f faina, fata de cea dinainte.

Blondul din fotografia de dinainte mie personal nu imi place f mult. Daca vrei un blond super reusit iti recomand cu caldura stilistii de la Wella. Ii gasesti la Blondi, la Geta Voinea, cred ca si la Cristi Pascu si pun pariu ca au aceleasi preturi ca si la coaforurile obisnuite, pentru ca din respect fata de client, nu te fura la cantitatea de vopsea folosita.
Intre coaforurile care le spun NU trebuie sa il remarc si pe cel de la city Mall(cel de la et 2). Am platit mai mult decat la Blondi,desi e coafor de cartier oarecum, tunsoarea jale mare, numai scari nu erau ca nu s-au mai asezat apoi nicicum...Culoarea asa si asa, acum un an cand l-am testat eram satena, ce sa zic nu m-a uimit dar nici nu mi-a displacut chiar de tot. Dar evitati-l daca puteti, ca habar nu au ce inseamna sa tunzi.

Despre OPC eu zic sa te calmezi, iti irosesti nervi si timp degeaba. Parul va creste, reclama negativa le-ai facut ca meritau...Nu-ti mai bate capul, alege-ti un stilist bun si tine-te de el. Nu mai ai cum sa o patesti, ai sa vezi!

Dar e f fain subiectul, macar sa stim ce evitam...Desi eu sunt "asezata" acum, dupa N experiente neplacute, dar nu e rau sa stim cine se mai crede stilist si e un simplu frizer de cartier.

Pupici.

Mergi la inceput